Top geleverd

Kan alleen maar zeggen super. Snelle levering. Goede communicatie

Slecht

De levering was 3 weken te laat. Als ik niet zelf gevraagd had was er geen communicatie hierover geweest. Het was een beginners pakket. Maar bij het lezen van de ontvangen handleiding bleek dat die in zijn geheel geen beginnerspakket was. Daarnaast was de print zij slecht leesbaar

Snel ontvangen, netjes verpakt

Goeie service!

Had per ongeluk een verkeerde kleur in mijn bestelling gezet, dit werd snel opgelost.

Superpakket voor weinig geld

Makkelijk te bestellen

Wat makkelijk te zoeken en ook te bestellen. En daarna heel snel in huis.

Snelle toezending van bestelde handwerkgids. .

Prima, moet hem nog wrl gaan gebruiken

Snelle en verzorgde levering .

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling was netjes verpakt en compleet

perfect

bestelling plaatsen gaat als vanzelf Duidelijke site. Perfefte timing van de levering

Mooi website,snelle levering

Goed verpakt en snelle service

Helemaal geweldig

Goede kwaliteiten wol en fijne service

Ik wil werken met wol van natuurlijke materialen. Bij Wolcafe heb ik veel keus en zijn de materialen van goede kwaliteit. Daarnaast zijn de dames zeer behulpzaam. Daarom rij ik 20-25 min om de wol te zien en voelen. Opsturen doen ze ook, wat handig is voor mij.

Verzending keurig verzorgd.

Ik heb geen persoonlijk contact gehad ivm aankoop. Verzending keurig verzorgd

Bestelling was snel binnen Netjes verpakt Heel tevreden

Veel keus, veel soorten, heerlijke site om te bekijken. Alles goed en logisch ingedeeld. Makkelijk bestellen en betalen en gauw in huis. Super tevreden!

prima en snel geleverd

Alles is super goed en snel geleverd. Ik had alleen niet in de gaten dat ik maar 1 tassenhengsel zou ontvangen. Hij is prima, maar voor de prijs had ik 2 hengsels verwacht. daar moet ik dus een andere oplossing voor zoeken

Snelle levering met een Leuke attentie erbij

Snelle levering met een Leuke attentie erbij

Snelle verzending van bestelling

Zeer goed ga daar zeker weer een keer bestellen

Zeer goed ga er zeker weer een keer bestellen

Door een collega op de site verwezen

ik ben zeer tevreden over de wondersocknaalden van Addi

Sokken breien is mijn nieuwe hobby. Ik had rondbreinaalden van 25 cm bij 2,5 cm van Knite pro. De overgang tussen de kabel en de naald is niet zo goed geregeld als bij de naalden van Addi. En ik vind de punt van de naald prettige.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven