Snel geleverd en goede communicatie.

Leder Labels besteld met eigen tekst. Die snel geleverd zijn.

Goed.

Bestellinh keurig geleverd al moest ik er wel even op wachten. Niet alles was voorradig.

service en levering zoals het hoort.

Eerste bestelling gedaan, maar zeker niet de laatste! Prima service, snelle levering en mooie spullen!

Niet wat ik had verwacht

Ik had een haaksetje besteld.Kostte her 15.00 nog wat,voor 1 kuiken te haken. Terwijl het een prijs is voor 2 kuikens!Op de website op de foto,stonden 2 kuikens afgebeeld..bleek de set maar voor 1 kuiken te zijn..dat is wel duur!Dus...helaas,ik doe hier geen bestellingen meer...Dat was even de leerles,voor mij. MVG Anoniem.

Super!!

Snelle levering en correct verpakt!!

Missende informatie

Haakpakket voor een tas gekocht. Op de site stond uiteraard aangegeven wat er in dit pakket zat, die informatie klopte ook. 1 kleur week af van de foto, dit heb ik zelf opgelost doordat ik toevallig de kleur die ik nodig had nog had liggen. Waar het bij mij mis ging was met het patroon. Er mist veel informatie, ik moest zelf veel invullen dus het is absoluut niet geschikt als je geen verstand hebt van haken. Na het patroon doorlezen te hebben kwam ik er ook achter dat het koord van de tas met een speciale knoop gedaan is waar je extra benodigdheden voor nodig hebt en dat de schouderband met een inkle loom gemaakt is (die als je ze zelf aan wilt schaffen al snel boven de 100 euro kosten). Ik heb zelf niet genoeg ervaring om dit van een foto af te lezen en er stond niets in de beschrijving vermeld over het feit dat er op de verbeeldfoto andere technieken zijn gebruikt dan haken. Mijn teleurstelling was daarom ook groot. Heb ze hiervoor opgebeld en kreeg alleen maar te horen dat ze het niet met me eens was aangezien er een alternatieve schouderband in de patroonbeschrijving staat en dat ik maar gewoon een kumihimo schijf moest aanschaffen aangezien dit toch niet zo duur is. De toon van de vrouw aan de telefoon was ook heel bot en kortaf, ik had hierbij totaal niet het gevoel dat ik geholpen zou worden met het probleem waar ik tegenaan liep. Er staat inderdaad wel een alternatief in de beschrijving, maar als ik een haakpakket koop ga ik ervan uit dat ik met de benodigdheden die er in zitten hetzelfde resultaat kan krijgen en niet dat ik nog een kumihimo schijf en een inkle loom moet aanschaffen om hetzelfde resultaat te krijgen. Retourneren kon alleen maar op eigen kosten, dus maar besloten om ook nog een kumihimo schijf aan te schaffen en zelf een inkle loom te maken. Kortom, niet tevreden over de toon van de mensen tijdens het telefoongesprek en lang niet alle informatie die ik verwacht staat op de site aangegeven.

Netjes en supersnel op de deurmat!

Had bolletjes wol besteld en lag de volgende ochtend al op de deurmat. Netjes verpakt, goede service!

Fijn en overzichtelijk

Fijne website. Kan goed zoeken op producten. Na bestelling erg snel in huis.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

S middags half vier besteld Volgende morgen!! In huis.

topservice

alles was perfekt

Ik had een patroon gemist en het is super opgelost.

Bestelling bv geplaatst met de vraag of collega deze mocht ophalen. Bij bestelling een leuke kleine label cadeau.

Correct Veel keuze

Fantastisch !

Zéér tevreden van de dienst na verkoop ! Pakketje was niet onmiddellijk terug te vinden voor mij. Na een mailtje naar de klantendienst (met zéér snelle reactie !) was dit opgelost. fijne ervaring !

Prima geholpen

Het duurde wat lang voordat mijn bestelling kwam. Tip: communiceer dit duidelijker.

Super snel geleverd. Heel fijn compleet pakket.

Super fijn en vriendelijk personeel. Ze willen altijd helpen en meedenken. Reageren snel. Zijn goed bereikbaar en bestellingen via de website worden snel verwerkt

Mooi product en snel geleverd

Leuke items, makkelijk kunnen bestellen. Zeer snel geleverd

Heel tevreden

Alles netjes op tijd niks op aan te merken

Verbeterpuntje

Ik bestelde wol en op de site staat dat de bestelling binnen 24 uur verstuurd wordt.....maar dan moet het wel op voorraad zijn begrijp ik. Na 3 dagen gebeld en hoorde dat het besteld was. Op de site wordt niet aangegeven dat er onvoldoende bollen op voorraad zijn en kreeg ook geen berichtje dat het langer duurde. Verbeterpuntje.....verder prima in orde.

Artikel wat ik heb besteld kwam op tijd, was goed verpakt en precies zoals vermeld. Zeer tevreden, inmiddels al meer besteld.

Snelle en correcte levering!

Fijne zaak om wol inkopen te doen ook online

Altijd verzorgd en prima kwaliteit wol. Geen problemen met af levering.

Fijn materiaal, snelle levering.

Bestelling snel geleverd. Mooi garen. Prima.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven