Ze doen wat ze zeggen, de volgende dag lag mijn pakje in de brievenbus.

Levering binnen 24 uur. Top!

Levering binnen 24 uur. Top!

Snel verzonden, makkelijk te bestellen. Alleen het retourneren vind ik onduidelijk aangegeven. Verder top!

Zeer positief!

Ben zeer tevreden. Snelle levering! Ook na defecte portemonnee sluiting. Hele goeie services. Hartelijk bedankt!

Snelle bezorging

Mooi aanbod, snelle service

Aangename website, zeer redelijke prijzen en goede service

Heel tevreden

Een heel vlugge servies

Vriendelijk

Aangename winkel. Spijtig te ver van mijn woonplaats om vaker langs te komen en om bv 1 bol te bestellen omdat de verzending erbij komt.

Wel wat teleurstellend

Jammer dat er geen vintageblue op voorraad was en ik voor een andere kleur moest gaan en het boekje om lantaarntjes te haken was men vergeten op te sturen

Super service

Zeer tevreden met alles

De door mij bestelde wol lag keurig klaar,daarnaast nog prima advies en gezellig geholpen,ik kom zeker terug.

Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Pakket snel en in prima staat ontvangen.

Goed, levertijd alleen iets langer dan verwacht

M’n bestelling is keurig geleverd. Alleen een beetje jammer dat de levering langer duurder dan verwacht. Vrijdag besteld, donderdag bezorgd. Er stond 1 dag levertijd bij en paste gewoon in de brievenbus. Het was een hele kleine bestelling en toch zat er nog iets extra’s bij. Dat was erg leuk

groot assortiment

vlotte verzending. terugkoppeling als er iets niet voorradig is.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk contact na een vraag over een product was fijn. Snelle verzending

Toppie

Gewoon top

Het pakje kwam snel en zat goed verpakt . De kleuren klopte ook met wat ik besteld had, Nu aan de slag ;-) Zin in!

Super vriendelijk en zeer behulpzaam

Zeker aan te raden

Goede ervaring snelle levering...

Uitstekende kwaliteit en service

Superblij met de leren hengsels, mijn tas is weer als nieuw. Snelle levering.

Mooi product zoals omschreven

Mooie labels ,vlotte levering raad wel aan om rechtstreeks bij wolcafe te bestellen , dan is de prijs een stuk vriendelijker

Goede service!

Ik kwam een bol garen te kort, dat is direct opgelost en de verzendkosten werden gedeeld! Binnen een paar dagen had ik alles al binnen. Supper snelle reactie op de mail en top service!

Top service!

Super snel geleverd en mooi stevige breihaak

Goed en vlot

De bestelling kwam snel en de haaknaald is prima.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven