Mooi Haakpakket

Snelle levering ,goed verpakt,de kleine leuke verassing ☺️

Bij mijn bestelling miste ik het patroon. Een mailtje gestuurd en 2 dagen later lag het patroon in de brievenbus.

snelle verzorgde levering

Volgende dag bezorgd & goed ingepakt pakketje. Heel fijn!

Vriendelijk, mooie patronen en materialen.

Het duurde iets langer dan op de website werd aangegeven, daar konden jullie niets aan doen, maar ik was er van op de hoogte gebracht, via een mail. Alleen het geschreven patroon is wel heel duidelijk, qua uitleg. De letters waren heel klein en vaag, dus niet goed te lezen.

Bestelling snel geleverd, het bijbestelde labeltje zou later nageleverd worden . Helaas nog niet ontvangen

Vlotte levering keurig verpakt.

Vlotte levering keurig verpakt.

Heel fijn! Snelle duidelijke levering!

Fijn en voor herhaling vatbaar!

Prima.

Vlug geleverd

Prettig

Telefonisch contact gehad en goed geholpen. Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gegeven

Jammer van het niet oplossen van het probleem.

Wauw wat een snelle service! Top! Duidelijke site. Helaas kwam bij mij 2 bollen garen niet overeen met de kleur mint die ik besteld had(op de pagina was het echte duidelijke mint kleur) maar in het echt een blauwe kleur garen(Coral mint 2136). Bij het aangeven van dit per mail kreeg ik antwoord dat er geen foto bij zat. Deze heb ik alsnog per mail met een duidelijke foto toe gevoegd en nog steeds niets terug ontvangen. Wel kreeg ik een mail of ik een beoordeling wilde geven. Bij deze =) Jammer! Anders hadden jullie 5 sterren en een dikke pluim gehad

Snelle service!

Alles was netjes gesorteerd, beschreven. Het pakje was zeer snel geleverd. Bedankt.

Goede zaak

Ik had per abuis fout in bestelling gemaakt, via mail aangegeven, onmiddellijk reactie en aanpassing! Echt heel prettig. Zeer snel bestelde leren etiketten in huis, prachtig, heel erg blij mee! Ga hier zeker vaker bestellen.

Goede service, leuke producten, kortom blij mee!

mijn bestelling, een aantal houten knopen met hele geinige teksten is een aanrader voor heel knutselend nederland….

Snelle levering. Zoals besteld. Daarom: tevreden klant!

Correcte spullen, maar niet echt professioneel verpakt

Levering was goed en snel, maar niet echt zorgvuldig verpakt

Geen snelle levering

Heb donderdagochtend om 8.18 uur 31 maart 2022 een bestelling geplaatst. Als je vermeldt op je website snelle levering dan had ik toch minstens verwacht dat het op vrijdag 1 april 2022 verzonden zou worden. Ik heb helaas nog geen bericht van PostNL ontvangen dat het pakket aangemeld zou zijn. Het is nu zaterdag 2 april. Ik vind dat wel teleurstellend. Juist de snelle levering was een reden om bij Wolcafe mijn bestelling te plaatsen.

Aangenamer samenwerking, vlotte afhandeling

Snelle reactie op mijn vraag per mail Levering snel en correct Artikelen beantwoorden aan mijn verwachting Bedankt

Gewoon goed

Alles goed,

Snelle verzorgde levering en goed contact

Alles was tiptop in orde, zeker aan te bevelen!

Great

Fast delivering and great products :)

Vlotte service

Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde en de service was heel vlot. De vertraging die onverwacht opgelopen was is direct gecommuniceerd en daarna was de levering supersnel.

Netjes en redelijk snel

Alles zat er netjes in De mobielboogjes had ik zelf iets groter verwacht, dus misschien handig om daar duidelijk(er) maten bij te plaatsen. Ook netjes dat ze dozen recyclen

Vriendelijk en goed geholpen.

Vlotte, verzorgde levering en als presentje een labeltje erbij met kaartje.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven