Leuke site, snelle levering

Leuk om op site rond te sneupen. Eerste keer dat ik hier op terecht kwam voor een bepaald soort garen

Mooi haakpakket

Mooi pakket, duidelijk patroon, Alle materialen aanwezig in pakket.

Overzichtelijke site, Snelle levering en product in goede orde ontvangen

Ik werd snel en goed geholpen.

Via de mail had ik een bestelling geplaast, en dat werd goed beantwoord en de bestelling goed verzorgd.

Is niet wat ik verwacht had

Had Smyrna handwerk besteld en is duur voor hetgeen het is ik moet zelf de draadjes op maat knippen en er staat ook geen tekening op puur bedrog vind ik

Helemaal oke

Helaas is bezoek nu niet mogelijk, dus online geshopt. Maar dat beviel me best. Zodra het weer kan kom ik een keer live shoppen.

Snelle service maar hoge verzendkosten.

Een goede sortering en een snelle service, jammer van de hoge verzendkosten maakt 1 bolletje dubbel zo duur.

Mijn dochter is heel blij met de leren labels.

Voor mijn dochter leren labels besteld als kerstcadeau. Ze was er heel blij mee. Precies goed.

Snel geregeld

Telefonisch besteld en gelijk afgehaald Wel duur 2 bolletjes katoen a 2,25 en dan voor elk bolletje 2 euro verzendkosten betalen Dat maakt dat ik dat normaal niet zo zou bestellen , maar het nu wel heb gedaan vanwege de lockdown

Mooi materiaal, duidelijke uitleg patronen!

Snelle levering , heel blij mee!

goed en snel

top

Snel. Accuraat. Duurzame verpakking

Super service

Aan huis bezorgd. Vanwege winkelsluiting. Toch helemaal top. Zo kon ik toch leren sokken breien in de kerstvakantie

Vlugge afhandeling

Product zoals omschreven!

Duidelijke website, Product zoals omschreven! Vlotte levering

Snelle levering.

Ik bestel en mijn levering volgt heel snel.

De wol was bovenverwachting goed. Normaal haal ik geen merk wol. Nu had ik chunky monkey besteld. Levering is ook goed gegaan. Ik ben ook dik tevreden met het CAL patroon van de temperatuur deken 2022

Overzichtelijk site en wat je nodig hebt is er.

Bij de bestelling een fout product geleverd. Hier over gebeld waarna het juiste product is opgestuurd met een stikker om jet verkeerd geleverde terug te kunnen sturen. Prima opgelost.

snelle levering goeie kwaliteit

Snelle levering Leuk patroon voor de wanten Blij mee

Was reuze makkelijk om te vinden wat ik zocht en te bestellen. Mijn haakboekjes werden zeer snel geleverd en waren erg goed verpakt. Wat ik ook erg leuk vond was het leren labeltje wat meegestuurd werd. Ga bij Wolcafe zeer zeker meer bestellen

Zeer tevreden en vlotte bezorging!

Zie boven, verder niets meer toe te voegen behalve dat ik hier graag weer eens terug kom een volgende keer!!

Ze kwamen in lock down de wol aan huis brengen. Echt fijn

Super fijne service

Er was onvoldoende voorraad van het door mij gekozen artikel. Hiervan werd ik snel op de hoogte gebracht er werd goed meegedacht voor alternatieven.

Zeer tevreden over het bestellen en de levering en het product !

Wal 36

2871 BC Schoonhoven