Wat een snelle levering. Pakje zeer goed verzorgd.

Mooi product om mee te werken.

Onduidelijk

Was mij niet duidelijk hoe ik de kleurkeuze voor temperatuur deken moest aangeven

Perfecte snelle levering

Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste

Snelle en nette levering

Klantvriendelijk

Betrouwbaar en vriendelijk. Vlotte afhandeling van bestelling. Breed assortiment

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en mooi materiaal van de spullen en een snelle levering.

Wat een snelle levering. Dank jullie wel . Fijne dagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Brriboek besteld, zeer snel geleverd en niet duur

Was mijn eerste bestelling maar super ervaring met bestellen volgen en ontvangen van het artikel

Snelle levering, artikel in orde

Heel Vlot

Ondanks een heel drukke periode alles vlug geleverd en in goede staat alles was goed verpakt ! Heel tevreden

Duidelijke website, makkelijk met bestellen, goede communicatie over bestelling, netjes geleverd

Prima , Mooie producten, vlotte verzending

Voor het eerst iets besteld ,en het was snel en oke

uitstekend

Fijne site, goed verpakt pakket ontvangen. Dankjewel!

Leuk patroon, goede omschrijving en snel geleverd

Misschien nog aangeven bij patronen op de website welke haaknaalden nodig zijn. Dan kun je deze direct erbij bestellen

Prima en goed verpakt en optijd geleverd

Het is uitstekend verzorgd

Prima, snel

Top service!

Heel mooie grote wolwinkel en super vriendelijke bediening en hulp !

Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen

Uiteindelijk werd alles netjes en correct geleverd. Misschien was besteldienst wat overbevraagd, maar oogjes net op tijd ontvangen

Snelle levering, niets mis mee.

Alles netjes verpakt, mooie bolletjes wol, leuke labels en leuk haak/brei tijdschrift erbij. Ik moest alleen wel even kijken of het pakketje wel klopte, zat namelijk in een doos van animalfood.....

Mooie producten ontvangen

Eerste bestelling ontvangen van Wolcafe. Alles was netjes verpakt en keurig in orde. Erg blij mee, bedankt!

Vriendelijke service

Online wordt er direct gereageerd als er iets niet duidelijk. En dan wordt het in samenwerking opgelost. In de winkel wordt je vriendelijk en met raad geholpen.

super ervaring

mijn bestelling was snel geleverd en in orde

Mooiiii

Heb label laten maken super mooi en snel verzonden.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven