Goed en duidelijk gecommuniceerd

Alles liep zoals gepland

snelle service

snel en compleet geleverd

Bestelling keurig op tijd en prima in orde geleverd

Helemaal goed

Prima service en snelle verzending

Labels zien er goed uit. Ben er blij mee.

Snel en accuraat

Zie boven

Mooi product

De echte punchstof, niet duur, keurig verpakt en binnen een week geleverd

fijn

fijn

Razend snel en keurig verzorgd en een mooi, duidelijk met foto's erbij, pakketje!

Alles top en ik kom ZEKER terug!

Snelle levering.

Mijn levering was vertraagd met de post Bij navraag kreeg ik antwoord over de gang van zaken. Het verbaasde mij eigenlijk dat ik antwoord kreeg. In de meeste gevallen antwoorden bedrijven niet terug. Dikke pluim

Leren labels besteld, binnen twee dagen in huis.

Fijne haaknaalden en houten stok voor wand decoratie

Ik heb een aantal runische haaknaalden besteld en ze waren snel binnen en haken heerlijk, ze zijn er glas dus de gaten glijd er heel soepel overheen. De stok gebruik ik om een gehaakte adventkalender op te hangen. Heel stevig en er zitten al oogjes aan. Dus ik ben zeer tevreden!

Geweldig !

Had labels besteld en ze vroegen mij welk lettertype ik wilde via de mail dat was ik vergeten want wist niet dat ik daaruit kon kiezen. En de 2e regel heb ik nog op opnieuw uit gelegd. Ze begrepen precies hoe ik het wilde hebben. Ben ook heel blij met mijn labels Dank je wel voor de goede Service. Ben heel tevreden en de volgende keer bestel ik hier zeker weer. Toppie!

Leuke spulletjes netjes en op tijd geleverd

:) :) :)

Goed contact, jammer dat pakket niet compleet is voor €25

Jammer dat je naast het pakket voor €25 de ring nog eens los erbij moet kopen. Zonder ring heb je er toch niets aan?

Bezorging klopt niet

Helaas een ring van 45 en van 40 binnen gekregen inplaats 2x 45 cm. Hoop dat het opgelost wordt

Het Wolcafe is een fijne (web)winkel en hun service is heel goed. Per ongeluk zelf het bijgeleverde patroon weggegooid en na een belletje hebben ze die gelijk opnieuw opgestuurd, zodat ik de volgende dag gelijk aan de slag kon. Ze zijn vriendelijk en snel en hebben een goed assortiment.

Vlotte en juiste levering Presentje toegevoegd Dankbare klant

Geen verbeterpunten Ga zo door

Xxxxxx

Dit cadeautje wordt pas op kerstavond uitgepakt.

Ben nog niet zo lang lid van wolcafe maar tot nu toe ben ik heel tevreden

Heel blij mee

Het doet het geweldig,ben er blij mee

Snelle bezorging.helemaal tevreden.

Goede website

Super snelle levering

Ik had voor mijn kleindochter van drie jaar twee dekentjes gemaakt voor een poppenbedje. Zij wilde daar graag een labeltje op met de tekst gemaakt door oma. Ene dag besteld, andere dag in huis. Toppie zo'n snelle levering, het geduld van mijn kleindochter werd niet op de proef gesteld, razend snel konden de labels er op gemaakt worden en had zij twee prachtige dekentjes. Super trots is zij!!!! Hartelijk dank Wolcafe

Goed en netjes

Snelle goede verzending can een mooi product

Super goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel binnen. Bedankt

Wal 36

2871 BC Schoonhoven