Ik ben tevreden over de snelle correcte service

Geweldig assortiment!

Leuke spullen, snel geleverd en mooie website!

geweldig

Snel en netjes afgeleverd

Snelle verzorgde levering

Mooie kwaliteit

Gewoon super snel geleverd

Top!!

Mooie overzichtelijke website met goede navigatie. Snelle levering. Mooie wol/katoen. Ik heb een kroonluchter gehaakt. Top zaak!

De bestelde spullen waren snel binnen

Precies gekregen wat ik had besteld. Wat een mooie knopen.

Alles goed verpakt. De levertijd viel mee.Kon via klarna betalen.Betaalbaar.Mooie duidelijke website.

Heb niks ontvangen

Ik heb een patroon besteld 1,5 week geleden en heb nog steeds niks ontvangen.. dus mijn ervaring is niet zo goed

Heel positief

Mooie product keuze tegen goede prijzen, snelle levering. Heel tevreden met mijn bestellingen bij Wolcafe.

Makkelijk alles te bestellen. Compleet en snel geleverd.

Snelle levering!

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering!

Snelle levering positief

Een prof met haken ben ik niet dus die omschrijving is belangrijk! Hoe het staat beschreven kon ik niet uitkomen. De steek heb ik via internet en rond haken stond ook niet goed omschreven. Dus recht gehaakt. Dat vind ik jammer

Leuke haakpakketjes en snelle levering.

Goed.

Prima webwinkel

Snelle levering, alles mooi verpakt. Blij met t haakpakket en boek met kroonluchters. Ben direct begonnen.

Goed ervaring

Snel en makelijk bestelen.

Goede service!!!

Vandaag besteld morgen in huis!!!

mooie producten en zeer snelle levering

Heel erg bedankt voor de mooie breigarens. Wat een geweldige service en snelle levering. Ik had het pakket 's middags besteld en de volgende dag al in huis!

Prima en snelle levering

Alles volgens bestelling ontvangen, snel en netjes ingepakt!

Vlotte afhandeling

Na het bestellen kon ik de order goed volgen. En werd het vlot bezorgd. Prettige website.

Bestelling is goed aangekomen

Meerdere keren iets besteld bij deze winkel. Zowel het verzenden als het klaarzetten voor afhaal in de winkel gaat heel vlot. Als er zich een probleem voordoet dan mag je rekenen op snelle medewerking van de medewerkers en een actieve houding om te zoeken naar een oplossing.

Goed op tijd geleverd.

Gewoon prima