Leuke patronen die goed zijn uitgewerkt

Handige downloadlink met uitgebreide beschrijving van het patroon en de mogelijkheid om ook wol erbij te bestellen.

Goede en snelle service.

Fijne website. Erg complete website, goed verpakt en snelle verzending.

Leuke producten, snel bezorgd

Hele snelle levering en duidelijk patroon.

Ik vind het leuk om de nieuwsbrief te ontvangen en zo van dingen op hoogte te blijven

Fijne site om te shoppen.

IK heb gevonden wat ik zocht. Selle leverering met een leuk kadootje.

Prima service!

Prima ervaring! Snelle service. Ga zo door!

Helemaal prima!

Snelle service! Goede kwaliteit!

Ik heb metalen ringen besteld en die waren de volgende dag al bezorgd.

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen, snelle aflevering, netjes verpakt.

Prima service! Mooie webshop met duidelijke beschrijving.

Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan. Per mail heb ik dadelijk gevraagd om een van de twee bestellingen te annuleren. Ik kreeg onmiddellijk positief antwoord hierop. De bestelde artikelen werden snel geleverd en beantwoordden aan de verwachting.

Zeer snelle service

Zondagavond laat mijn bestelling geplaatst, kreeg de volgende dag direct bericht dat het pakket op de post gegaan was en dinsdag kwam het pakket binnen, super service! En keileuke pakketten.

super

snelle levering, heel veel keus en bij een niet leverbar product meteen reactie met een alternatief product. Goede service

Top, vlot, originele patronen en pakketten.

Een aanrader!!

Fijne winkel en online schop

Leuke dingen , fijne / leuke winkel en online schop, goede communicatie

het product was er direct de andere dag

Hele goede service

Kon teveel bestelde artikelen retourneren en Kreeg al heel snel het teveel betaalde geld terug. Complimenten!!

Moest lang wachten op mijn bestelling ondanks dat er staat binnen 24 uur levering.

Het had fijn geweest als er duidelijkheid gegeven was dat ze zich niet aan hun belofte konden houden van levering binnen 24uur.

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Ook het persoonlijk contact is heel fijn. Ze denken met je mee en helpen waar ze kunnen. Super aardige mensen. Echt klantgericht.

Goede communicatie

Jammer dat er nu en dan dingen niet op voorraad zijn en niet bekend is wanneer dat komt, maar wel heel fijn dat je hier meteeen over wordt bericht en daarin okk suggesties komen te staan voor vergelijkbare producten. Er wordt meegedacht maar de uiteindelijle keuze is aan de klant. Fijn.

Prima goede service

Had ringen besteld van 30cm doorsnee...maar niet gezien dat deze per 5 stuks gingen....hmm zal vast ze wel ergens voor kunnen gebruiken...

Goed geregeld

Snelle bezorging. Prima verzorgt. Kan geen minpunt benoemen

Prima, snelle levering en vriendelijk contact.

Prima, snelle levering en vriendelijk contact.

Goede service, snelle afwikkeling !!!

Telefonisch contact gehad en super geholpen . kom zeker bij jullie terug !!!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven