Vlotte levering

Vlotte le en weing en vriendelijke mensen aan de telefoon

Precies zoals verwacht en snel

Ik heb het pakketje besteld om het fluffy grote konijn te haken. Ik had het al heel snel in huis en het garen is super zacht en mooi van kleur. Mooier dan verwacht eigenlijk. Heel leuk!

zeer te vrede !!!

mijn eigen foutje werd onmiddellijk opgelost zonder enig probleem !!!! super bedankt !!!

Knap product en een vlugge goede levering

Klantvriendelijk!

Goeie service en de knopen die ik heb besteld zijn erg leuk! Ik hoop de winkel nog een keer te bezoeken.

Pakket goed ontvangen maar verzending kan beter

Track en tracé ontvangen, ook via post NL, daarna melding track/trace nummer gewijzigd, ook bij PostNL wijziging en daarmee latere bezorgdag. Bezorgdag bij PostNL blijft staan met de melding blijf het in de gaten houden. Pakket is ondertussen geleverd maar de melding staat nog steeds open, ook bij wolcafe status nog op verzonden en niet op afgeleverd.

Super snel

Duidelijk patroon

Snel, compleet, goed verzorgd!

Zelfde als hierboven, blij mee!

Snelle levering. Goede voorwaarden en netjes verpakt.

Goede en snelle levering

Gekregen wat ik had besteld en snel Dus heel goed

Zeer tevreden. Snelle levering.

Twee macrame pakketten besteld. Goed patroon erbij met duidelijk uitleg. Zeer tevreden met de pakketten. En een snelle levering

Leuke pakketjes, snel bezorgd!

Zeer goede service

Ik had voor het eerst bij wolcafe besteld. Maar alles is zeer goed geregeld en de service is top.

Netjes ingepakt en dank je wel voor het presentje

zoals beloofd

mooie wol en proper verpakt ...en mooi gerecycleerd! alleen voor België vind ik de verzendkosten wel wat veel indien je maar èèn pakket koopt dat niet 50€ ....het koop bedrag vind ik wat hoog!

Netjes op tijd, alleen stak het pakketje half uit de brievenbus omdat het eigenlijk niet paste.

Voldoet aan verwachting

Goede levering, maar aan klachten wordt niet veel gedaan.

De levering is keurig en goed verpakt, de patronen vind ik erg leuk die in de e mails worden aangeboden. Helaas als ik iets doorgeef wat niet klopt qua hoeveelheid katoen, dan wordt er niets mee gedaan. Waardoor meerdere mensen met hetzelfde probleem zitten en een grote hoeveelheid katoen over hebben.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

De bestelling werd vlot en correct geleverd

Snelle en accurate levering

Netjes verpakt en snel geleverd.

Super leuke labels!!

Snel bezorgd en erg leuk, echt een eye catcher! Slagroom op de taart van mn haakwerk.

Goed.

Snel geregeld en bezorgd. Ik wil alleen niet iedere keer een mail. 1x per maand bondig genoeg.

vlotte afhandeling van de bestelling

alles wordt goed opgevolgd waardoor ik snel mijn bestelling thuis kreeg

Supergoed!! Mijn bestelling was snel binnen.

Goede ervaring!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit garen.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven