Super service en snelle levering!

Super geholpen! Ik had 2 kleuren uitgezocht voor de tunische omslagdoek. Kreeg ik een mailtje, dat de kleuren te veel op elkaar leken. Dus, een andere kleur uitgekozen. Geweldig! Dat is meedenken met je klant!

Prettige ervaring

Goede snelle service, snelle bezorging.

Snel, klantgericht, mooie producten

Goeie service.

Goede kwaliteit snelle service.

Service is goed, kleur wijkt erg af

De kleuren van de katoen zijn een stuk donkerder en somber dan op het plaatje van de website wordt voorgesteld.

Alles ging super!.

Snel geleverd, mooi product

Snel geleverd, mooi product

Prima, wol was helaas niet op voorraad, maar werd rondom de aangegeven tijd alsnog geleverd.

Super fijn, duidelijke site , makkelijk bestellen, en supersnelle bezorging. Keurig verpakt, superfi

Fijne site, super ervaring, snelle bezorging.

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website, bestellen ging makkelijk. Levering was ondanks coronatijd sneller dan verwacht.

Relaxed kijken en als je wat wil weten is die mevrouw er voor je , niet opdringerig, maar behulpzaam

Alle tijd genomen, heerlijk kunnen kijken , vriendelijke bediening

Uitstekende service

Mooie overzichtelijke website Uitstekende service en snelle levering van de goederen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Vlot en prettig telefonisch contact, snelle verzending en het bestelde garen helemaal naar wens.

eenvoudig en helder bestellen via de website

Ik was op zoek naar teksten om op een wenslampion te maken. Met de grote keuze aan knopen was dit snel geregeld. De bestelling en ook het ontvangst van de knoopjes ging zonder problemen. Voor herhaling vatbaar

wat teleurstellend

Het materiaal dat ik kreeg toegestuurd voor het maken van de Paashaas, bleek synthetisch te zijn, wat ik niet gezien had. Het ruilen in de winkel, die in Schoonhoven is, mocht, opsturen ook, maar dat kost veel geld en dus probeer ik nu maar katoen te krijgen. Ik vond dus het antwoord op mijn mail daarover wat heel erg zakelijk.

top!!!

duidelijke foto"s + artikel omschrijving ,snelle levering en netjes verzonden

Veel keuze, goede en snelle levering

Op de website is veel keuze! De levering was snel en netjes.

Leuke producten en snel levering

Leuke producten en snel levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. Leuk bouwpakket met mooie wilgen een duidelijk pateoon

Hele goede kwaliteit

Eerste keer dat ik bij Wolcafe wat heb besteld, ga het zeker vaker doen!!

De bestelling werd niet zo snel bezorgd

Snelle levering. Leuke attentie erbij.

Snel en compleet

Prima product en snelle levering niks op aan te merken

Duidelijk

Fijne haakwol

Bestelling prima verlopen. Patroon bij vest heel duidelijk en mooie wol. Tevreden met wat ik besteld hebt.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven