Super mooie materialen, fantastische communicatie. Leuke acties. Top!

Prima ervaring met deze site.

Besteld en de volgende dag al in huis.De wol zat vacuüm verpakt. Chapeau!

Vlot, snel en duidelijk.

De bestelling is snel geleverd en op de mail krijg je een duidelijke instructie. Daarnaast ben ik lid geworden van de facebookgroep, wat ontzettend leuk en motiverend werkt door het zien van haakwerken van andere!

Fijne service

Het was geen probleem om de breinaalden die ik met kerst cadeau had gekregen om te ruilen voor een andere maat. Bedankt daarvoor

Super goede service

De producten die voor ons niet op tijd geleverd konden worden, worden netjes gecrediteerd. Wat een top service!

Goede service!

Het product bevalt mij erg goed. Zeer tevreden. Ook de levering was snel. Een heel mooi nieuw jaar gewenst en succes met alles.

Nog niet ontvangen

Beste, Ik heb de pakket naar mijn moeder laten bezorgen, en zij heeft deze nog steeds niet ontvangen. En ik kan niet telefonisch contact opnemen, omdat ik slechthorend ben en niet kan bellen. Ik hoop dat het alsog bezorgd wordt. Mvg Lourens Kempe

Heel goed kwaliteit correcte levering

Heel goede kwaliteit heb je een vraagje je word steeds geholpen met een glimlach en de levering verloopt correct zou wolcafe aan iedereen aanraden

Zeer klantvriendelijk

Ik had 2 kadobonnen gekregen en via de webshop kon ik er maar 1 invullen. Na een mailtje te hebben gestuurd, kreeg ik snel reactie over hoe verder te gaan. Pakketje was snel verzonden en was goed verpakt.

Keurig verzorgd

Geweldig geholpen

De kleine accessoires die ik nodig had voor de kerstcal's waren zonder problemen te krijge, kon ze niet allemaal vinden online, 1 mailtje en het was geregeld. Super !!!

Grote tevredenheid; mijn bestelling is correct uitgevoerd en stipt geleverd.

Ik was heel tevreden en als ik nog wol nodig heb zal ik zeker een nieuwe bestelling bij jullie overwegen.

Duurzaam verpakt

Heel snelle en goede service!

Beantwoordt aan mijn verwachtingen

Netjes verpakt, goede werkbeschrijving

Zooooo leuk!!!!

Mooi een hele leuke persoonlijke final touch aan m'n gebreide en gehaakte kleding.

Gewldig

Vragen werden duidelijk beantwoord. Het versturen ging snel. De post helaas niet. Kan Wolcafe niets aan doen. Kleuren prachtig en nog paar dagen en we gaan beginnen met een prachtige deken.

Pakket wordt niet zoals beloofd binnen 24 uur verzonden

Haakpakket poncho Amore besteld in kleur Amore Basic 015. Na een aantal dagen bericht dat de kleur niet op voorraad is, met de vraag of ik een andere kleur wil of geld terug .Een andere kleur besteld en na ruim een week pakket thuis gekregen. Het patroon is een slecht leesbaar papier, het lijkt alsof de inkt bijna op was. Het pakket voldeed niet echt aan mijn verwachtingen.

Garen superslechte kwaliteit

Chenille garen op de site aanbevolen voor het maken van knuffels verliest extreem veel van de fluwelige vezels en vlokjes. Alleen de kerndraad blijft over. Vloer, tafel en kleding bezaait onder de vezels. Zelf benauwd door alle in de lucht hangende fijne vezeltjes. Uithalen onmogelijk i.v.m. nog meer kaal kerndraad, het geheel raakt daardoor in de “knoop”. Dit alles ondanks voorzichtig hanteren. Niet bepaald veilig voor een babyknuffel.

perfect

mijn bestelling snel geleverd en ook nog een leuke extra gift meegestuurd

Van bestellen tot bezorgen uitstekend.

Van bestellen tot bezorgen uitstekend.

Bestelling voldoet naar verwachting.

Snelle verzending en goed assortiment

Goede ervaring met dit bedrijf

Wal 36

2871 BC Schoonhoven