Pluspunten

Snel geleverd. Prachtig verpakt!

Pluspunten

Snelle levering van supermooie oorbellen, mooi verpakt met handgeschreven bedankje en kortingsbon voor bij een volgende bestelling. Zou graag nog meer bestellen maar heb een wat dure smaak....

Pluspunten

prachtige oorbellen; snelle service. Attente opmerking op het visitekaartje. Mooi verpakt.

ruimere collectie in de Art deco stijl zou ik persoonlijk zeer waarderen.

Pluspunten

super mooie vintage sieraden. en goede service

Pluspunten

Betrouwbaar en uiterst vriendelijk

Pluspunten

Zeer snelle levering. Oorbellen bleken voor mijn oren erg zwaar, maar ook de terugzending en afhandeling liepen perfect!

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes ingepakt.

Pluspunten

top service, snelle levering en zonder problemen geld terug.

geen

Pluspunten

Snelle zorgvuldige levering

Pluspunten

- duidelijke beschrijving + foto's van de producten - voorwaarden zijn duidelijk en toegankelijk - snelle levertijd - persoonlijke service, ondanks dat het een webshop betreft - de mogelijkheid om te laten leveren op een ander adres - mogelijkheid om te laten verpakken als geschenk - PayPal

niets op aan te merken

Pluspunten

snelle levering ondanks laat in de middag

telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Verzorgde verpakking en snelle levering, supermooie sieraden, opvallend goede en vriendelijke klantenservice. Aanrader!!

Pluspunten

Mooie website, prachtige sieraden, snelle levering en een leuk persoonlijk berichtje bij het ontvangst van de bestelling!

Pluspunten

Service is super!

Pluspunten

Super product en snelle levering!

Pluspunten

Leuk aanbod, uitstekende service en érg leuk en goed verpakt. Aanrader wat mij betreft.

Pluspunten

Vanaf bestellen duidelijke begeleiding. Snelle levering, mooi product. Zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van klacht

Bezorgen van bestelling is mislukt Het kunnen volgen van de bestelling door klant en de ondernemer kan de oorzaak van het probleem gevonden worden.

Pluspunten

snelle verzending. Leuke verpakking!

Pluspunten

Heel tevreden over de klantvriendelijkheid en voor het zoeken naar producten voor mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aurora Patina heeft unieke sieraden. Zocht heel het land af voor een mooie broche voor mijn grootmoeder. Dergelijk stuk sieraad is in winkels haast niet meer verkrijgbaar. Als je dan eenmaal een broche vindt zijn ze naar mijn mening onaantrekkelijk en overpriced. Op het internet stuitte ik vervolgens op Aurora Patina waar ik de mooiste broches vond tegen mooie prijzen. Omdat ik het altijd toch eng vind om online spullen te kopen, vooral bij een onbekende website, deed ik eerst een "test-koop". Het broche dat ik heb gekocht vanaf de website was van zeer goede kwaliteit. De levering was ook supersnel. Ik heb gekozen voor de optie om het broche te laten inpakken als cadeau, ook daarover zeer tevreden. Met het persoonlijk geschreven bedank-kaartje voor mijn bestelling geeft het bedrijf een zeer klantvriendelijke en persoonlijke indruk. Was zo tevreden dat ik snel weer een tweede broche heb besteld, ditmaal voor mijn moeder!

Pluspunten

perfecte bezorging

mooiere verpakking

Pluspunten

Snel accuraat en duidelijk.

Pluspunten

Mooie kettingen ontvangen en leuk verpakt.

14 Boonestaakstraat

Almere 1336 AP

036 5242063

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire