Koffie

Ik heb de koffie nog niet gebruik maar weet dat het heerlijk is. Snelle levering !

Heerlijke koffie, no nonsense

Meerdere verpakkingen bonen van 250 gram besteld, zeer snel geleverd in de avond, ideaal. De kleine verpakkingen zijn mooi en praktisch en natuurlijk super leuk om nieuwe smaken uit te proberen en smaken af te wisselen.

• Bestelgemak

Makkelijk , vlot en goeie sevice

Mijn nieuwe standaard

Geweldige koffie, prima prijs en interessante specials. Panamaria is mijn nieuwe standaard die altijd in de grinder zit

Altijd top koffie

Ooit ontdekt via kookpunt.nl en altijd tevreden. Goede koffie, recentelijk gebrand.

• Bestelgemak

Vond espresso lekker, nu geniet ik ervan.

Door afmelding hadden mijn zoon en ik "privéles" van Matthijs. Heerlijk ontspannen, in deze kleine setting. Duidelijke en verhelderende uitleg over de herkomst van Boots bonen. Koffie met bekende herkomst, waarbij persoonlijk contact met de boeren centraal staat. Hoe een boon uiteindelijk hier komt, met alle diverse vormen van voorbewerkingen: heel duidelijk uitgelegd. Tja en dan de specialties: wat een smaaksensatie. Nooit beseft dat koffie zoveel diepte in smaak en nuance heeft. Mindblowing. Als intermezzo een vers gezet kopje "koffieschillen/bessen" gedronken oftewel Cascara. Dat was echt een openbaring, zo veel kleuren smaken in dat infusiedrankje. Dat zouden meer mensen moeten proeven!!! Kortom: als je van espresso houdt, maar een echte genieter wil worden: boek deze koffieproeverij met de specialties van Boot.

• Bestelgemak

snelle service, te grote verpakking

Bij bestelling van twee ringetjes ontving ik deze in een behoorlijke doos, waar wel duizend ringetjes in passen. Zonde en niet milieubewust. Daardoor begrijp ik ook de relatief hoge verzendkosten. Envelopje was dan ook beter geweest.

• Bestelgemak

Snelle levering en heerlijk product.

Duidelijke beschrijving, goed product en snel geleverd.

• Bestelgemak

Heerlijke koffie en uitstekende, snelle levering

De koffies van Boot zijn een absolute aanrader, niet alleen omdat deze fantastisch smaken maar ook omdat er een bijdrage wordt geleverd aan een eerlijk en duurzaam kopje koffie.

• Bestelgemak

Altijd hoge kwaliteit heerlijke koffie

Voor ongeveer 2 jaar koop ik bij Boot mijn koffie. De kwaliteit is altijd constant en lekker vers! Absolute favorieten zijn voor mij de Indonesië Java Blawan en de Sumatra Organic. Een mooie toevoeging zou zijn als de kilo verpakkingen hersluitbaar gemaakt worden. Ik ga nog lang genieten van de koffie's van Boot! Iedere keer weer een feestje bij het openen van de zak, het malen en het zetten!

De lekkerste!

Heerlijke koffie. Pittig, maar wel gebalanceerd. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu alleen thuis de koffie nog lekker vind.

Prima webwinkel

Top materiaal Keurig geleverd

Heerlijke koffie

De bonen van Boot zijn zwaar favoriet hier, vooral de Brazil Santos, Mystery en Java. Heerlijke koffie en met goed gevoel over de herkomst van de bonen. Ik bestel online, wordt altijd keurig en supersnel geleverd. Ik probeer ook wel eens andere bonen en branderijen maar kom steeds terug bij Boot. Beste in hun soort!

Lekkere koffie

Heerlijke smaken espresso, vooral de smaken met medium intensiteit, zoals panamaria.

Lekkere koffie

Ik gaf de koffie cadeau maar ben zelf ook bekend met jullie koffie vanuit de zaak in Baarn. De cadeauontvanger is blij met de koffie!

Heerlijke koffie, goede service

We hebben verscheidene koffiebonen geprobeerd en nu een aantal favorieten, waaronder de Panamaria die heerlijk is in een cappuccino maar ook zwart een mooie volle smaak heeft

• Bestelgemak

Keurig verzorgd en netjes afgeleverd.. contact met mij gezocht omdat de grote koffie verpakking er niet was die ik wilde hebben , naar andere oplossing gezorgd heel attend allemaal..

Snelle verzending

Het door mij bestelde reinigingsmiddel was op voorraad en is volgens verwachting snel verzonden via DHL naar een afleverpunt zoals ik verzocht had. Het netwerk van DHL is voor mij ongunstiger dan PostNL. Dat zo’n kleine verpakking van een reinigingsmiddel is zo’n grote doos moet is voor mij onbegrijpelijk. Het had gewoon door de brievenbus gepast!

Super koffie!

Mooi koffie met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voornamelijk voor espresso hebben ze erg lekkere bonen.

Super smaak en service!

Heerlijke smaak van de koffie en een snelle en goede service! Top koffie

• Bestelgemak

Fijn en snel besteld, vlot bezorgd!

Maler helemaal naar wens!

Heerlijke koffie

Snelle bezorging en heerlijke koffie.

Fijne webshop

Heel fijn geholpen via de mail. Daarna via webshop besteld en een paar dagen later in huis. Top!

• Bestelgemak

Werelds beste koffie van de werelds fijnste mensen

Het is geen toeval dat ik meer dan 20 jaar blije cliënt ben bij de heren Boot: al in de koffieselectie gaat zoveel kennis, kunde, ervaring, nieuwsgierigheid en puur passie dat wat je ook haalt, is een feest. Maar ook heel bijzonder hoe persoonlijk en verregaand zorg aan ieder klant is besteed, keer op keer voel ik me kind aan huis, op handen gedragen. Niet alleen in de winkel: webbestellingen zijn verzorgd op dezelfde grondige, secure, persoonlijke manier, en zou iets toch misgaan, is snel en prettig opgelost. Bedankt weer voor een nieuwe instant favoriet en een mooi gesprek, hele hartelijke groeten!

De lekkerste koffie

De Panamaria vinden wij de lekkerste koffie die er is. Wij hebben de bonen. Zeer tevreden. Van onze vrienden en kennissen krijgen wij ook steeds te horen dat het een erg lekker bakkie is.

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.