Koffie ☕️ bij Boot Koffie

Where else? Wat een goede en vriendelijke service. Kennis van koffie en apparatuur. Fijn.

Rijk assortiment aan smaken

Snelle levering. Vers gebrand, goede kwaliteit, mooi assortiment aan exclusievere smaken.

Altijd fantastisch lekkere koffie

Vaste zaak om bonen te kopen, maar ook om een kopje koffie te drinken!

Eerlijk

Heerlijke koffie en eerlijke prijs voor de boer en consument. Klantenservice is uitstekend!

Liefde voor koffie

De liefde voor koffie is in elke zak terug te proeven. Consistente kwaliteit en goede service. 1 klein kritische nootje (of boon zo je wil): avondleveringen worden vrijwel nooit ook daadwerkelijk ‘s avonds geleverd. Maar dat kan ook aan DHL liggen.

• Bestelgemak

Geweldige koffie, altijd snelle verzending!

Boot heeft altijd een uitgebreid assortiment met de lekkerste koffie's van Nederland :-) Verzending is altijd top.

• Bestelgemak

Snelle levering en fantastische smaak!

We zijn zeer positief verrast door de hoge kwaliteit en heerlijke smaak.

• Bestelgemak

Goede voorlichting en de beste espresso voor ons thuis!

Sinds we de espresso in de shop in Baarn geproefd te hebben, staan er altijd zakken bonen van Boot naast ons espressoapparaat thuis!

• Bestelgemak

De beste koffiebonen, supersnel in huis!

Ik drink al jaren koffie van Boot. Erg lekker en heel snel in huis.

Genieten van Birdsong

Na een tijd Panamaria espresso te hebben gedronken de BIRDSONG geprobeerd en verkocht geraakt. Heerlijk subtiel en de meerprijs is het echt waard. Genieten dus!

• Bestelgemak

dat je intens in vervoering geraakt... dat is Boot koffie

Dat je de bonen dat je de net vers gemalen bonen dat je het filter dat je het net bevochtigde filter dat je de koffie dat je het water dat je de geuren dat je de druppels dat je heel zacht de druppels dat je het inschenkt dat je het kostbare vocht inschenkt dat je de aroma's opsnuift dat je je lippen dat je met je tong je lippen dat je het proeft dat je de smaken proeft dat je intens in vervoering geraakt... dat is Boot koffie

Zeer smakelijk

Meerdere smaken van deze heerlijke koffiesoorten geprobeerd. Gaan we zeker meer van proeven! De levering was iets minder snel dan verwacht. En een beetje onduidelijk, maar daarin kan DHL ook een rol spelen. :-/

Geen bericht van bezorging DHL en geen reactie Boot

Helaas geen track en trace ontvangen en geen reactie op mijn vraag aan klantenservice. Dus uiteindelijk zelf op afgifte punt gecheckt waar de bestelling gewoon stond. Jammer dat bezorgdienst niet gewerkt heeft. gedoe, telaat voor feestje verder tevreden over product maar ja de service was wat minder.

• Kwaliteit producten

Geweldige koffie met een goed verhaal

Al jaren trouwe klant en altijd tevreden.

Heerlijke koffie!

Niet te vergelijken met bekende koffiemerken.

• Kwaliteit producten

Niet alleen de koffie is fantastisch ook de service is perfect. Koffie is heel persoonlijk. Mijn voorkeur is Java.

Deskundig

Uitstekend advies, uitstekende kwaliteit koffie. Men weet waar men mee bezig is.

• Kwaliteit producten

Fast delivery, good deal.

Spreekt u Engels? LOL I received the desired product: Stanley insulated to-go mug and it works just as it should. I purchased from Boot Koffie because they offered a bundle deal with beans. I have not used the beans yet, but I am already satisfied with the experience. I imagine I can be influenced to buy again from Boot Koffie.

Snelle service en levering

Snelle levering na bestelling

• Kwaliteit producten

Altijd zeer goede koffie! Dubbel en dwars waar voor je geld

Heerlijke koffie!

Sinds twee jaar vaste klant van Boot voor de verse koffiebonen, met name de Sumatra Organic espresso. Elke dag is koffie maken en drinken weer een feestje. Zo’n fijn ritueel om de bonen te malen en dan met de percolator een heerlijk bakje te zetten. Levering gaat ook altijd snel en soepel. Super gaaf hoe de samenwerking met lokale koffieboeren verloopt, inclusief aandacht voor fair trade, duurzaamheid en het regenwoud. Dit maakt dat ik blijf bestellen en zelfs mijn schoonfamilie aan de Boot heb gekregen :)

Goede koffie, prima levering

Goede koffie, prima levering

• Kwaliteit producten

Eindelijk mijn lekkere koffie gevonden

Wij kwamen voor eerst in een winkel. De recensies waren goed dus direct een kilo verpakking gekocht. Sindsdien bestellen we alleen maar bij Boot. Geen andere supermarkt top bonen meer voor ons.

• Kwaliteit producten

A reliable source of top quality coffee beans!

The Boot Koffie company delivers the high-quality coffees that present in their website to the customer on time. The give you useful information if you want to discover the world of coffee! I have an excellent experience with this company since more than one year.

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.