kwaliteit is top en leveringen thuis altijd netjes verzorgt.

bestel altijd 2 kilo per keer en bestelling is met een dag in huis.

• Kwaliteit producten

Al 20 jaar mijn favoriete koffie!

Ooit dronk ik Boot koffie bij een lunchroom en heb meteen gevraagd welke koffie ze schonken. Toentertijd kocht het via de lunchroom maar inmiddels al jaren via de webshop. De koffie is heerlijk, de webshop levert altijd binnen een paar dagen en het is ideaal dat je per zak van 1 kilo kan bestellen en geen verzendkosten betaald.

Erg lekkere koffie.

Koffie is rijk aan geur en smaak. Snel geleverd.

• Kwaliteit producten

Heerlijke koffie, goede service.

Heel veel keus in kwalitatief hoge, duurzame en biologische koffie met een eerlijke verhaal en een eerlijke prijs voor de producent. Goede service en snelle afhandeling.

Enthousiast

Ik heb gevraagd welke koffie is goed voor de Jura E6 en daar kreeg ik heerlijke adviezen over. Alleen espresso bonen soort is geschikt Colombia vind ik lekker

Heerlijke koffie

Ik ben al langer gebruiker van Boot koffie. En laat deze nu ook naar het buitenland doorsturen, ik kan niet meer zonder!

• Kwaliteit producten

Nu smaakt niks meer hetzelfde

Dankzij Boot Koffie ben ik een betere koffiedrinker geworden. Vooral het ruime assortiment spreekt mijn aan. Zelf kies ik meestal voor de Java Espresso. Een iets pittigere koffie.

• Kwaliteit producten

snelle levering, lekkere espresso.

Al vele jaren onze koffie, golden coffeebox, Boot. Supersnel in huis.

Oude koffie

Terwijl ik expliciet vraag om zo vers als mogelijk op te sturen sturen ze koffie van enkele maanden oud. NIET TE ZUIPEN!! Op “klachten”mail wordt niet geantwoord Nog geen koffie branderij waardig! €30 weg gegooid Zeer triest dit

Heerlijke biologische koffie

Bestel altijd verschillende soorten biologische koffie. Mooie producten met net allemaal een eigen karakter. Snelle levering en uitstekende service als het een keer mis gaat met de bezorging.

• Kwaliteit producten

Snelle levering en goede kwaliteit artikelen

Mijn bestelling was snel geleverd. En ook de producten zijn fijn in het gebruik. Ik heb twee smaken thee, een klein zakje bonen en thee'houders' ontvangen. Het thee 'bakje' werkt erg goed, het thee ei kan helaas niet heel goed/stevig dicht, waardoor hij al een keer in mijn thee is geplonsd met alle theeblaadjes er uit, toen ik hem uit mijn water haalde. Maar gezien de prijs is dit (voor mij) geen ramp. Overall erg blij met de producten!

• Kwaliteit producten

Heerlijke koffie van goede kwaliteit

Regelmatig bestel ik koffie bij Boot. Kwaliteit is altijd goed. Breed assortiment met voldoende keuze. Levering altijd op tijd.

Overzichtelijke website

Op basis van mijn wensen, inmiddels aan het genieten van smaakvolle koffie.

Echt geweldige koffie!

Boven verwachting, heerlijk genieten.

Beste koffie!

Geweldige kwaliteit koffiebonen, bijzondere smaken en altijd snel geleverd. Beste keus voor een koffieliefhebber!

• Kwaliteit producten

Goede service en geweldige koffie.

Altijd mooi op tijd geleverd en de koffiebonen zijn vers. De smaken van de diverse soorten zijn onovertroffen.

• Kwaliteit producten

Perfecte service, snel en goed verpakt.

Zie boven

Geweldige koffie

We hebben deze koffie ontdekt in Zierikzee en zijn er zelfs een keertje voor terug gereden. Inmiddels weten we dat het ook online heel makkelijk te bestellen is en daar nog veel meer soorten zijn. Bestellen gaat makkelijk en levering is snel.

Lekkere koffie en attente klantenservice

Lekkere koffie en attente klantenservice

Fantastische koffie, topservice!

Bestel hier regelmatig, altijd heel snel geleverd. Krijg er soms zelfs extra zakje bij en toen een keer verkeerde koffie was geleverd, kreeg ik meteen nieuwe zonder dat de andere terug hoefde.

super

helemaal top

Betrouwbaar

Alles was goed. Bestel- en betaalproces, leveringssnelheid, track and trace en communicatie. Het product dat ik kreeg was veranderd, maar wordt nog onder dezelde naam verkocht. Dat verraste me. Vandaar 4 sterren, anders 5. Kwaliteit was trouwens wel goed.

• Kwaliteit producten

Hoge kwaliteit en smaakvolle koffie

• Kwaliteit producten

Heerlijke koffie en hele goeie service.

Tijdens een thuis Isolatie sneuvelde mijn Chemex coffeemaker. Meteen een nieuwe besteld zodat we m de volgende dag zouden hebben en weer koffie konden drinken. Helaas, ipv een glazen kan zaten er filters in. Meteen contact gemaakt. En de volgende dag de Chemex opgestuurd gekregen. Top service!

• Kwaliteit producten

Ethische koffie van hoge kwaliteit

Een hele bijzondere koffie besteld die zelfs mijn eigen verwachtingen overtrof. Heerlijk vers gebrand en snel geleverd.

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.