Goed!

Voor het eerst dat ik iets bestel bij jullie en is me goed bevallen. Kom anders in de winkel,wat ook een genot is. Bestel de volgende keer weer lekkere espresso.

• Kwaliteit producten

Bestelling gedaan, bij ophalen bleek ik het verkeerde product besteld te hebben voor mijn apparaat. Gelukkig was daar een hele fijne dame die mij precies kon uitleggen hoe en wat! Bedankt voor jullie klantgerichtheid! Fijne winkel, lekkerste koffie, goed personeel! Top!

• Kwaliteit producten

Zalige koffie met een schoon geweten

Op zoek naar bewustere keuzes, kwam ik terecht bij Boot. Naast dat zij lokale branders zijn, ben ik blij met de eerlijke en ecologische principes. Daar hebben we meer van nodig. Het steunen van gemeenschap en respect voor de natuur zijn belangrijk. Ik geniet hierdoor serieus meer van mijn koffie dan ooit - en verspreid graag het woord door mijn muziek-studio klanten te vertellen wat ze drinken.

Lekkere koffie en snelle service

Lekkere koffie en snelle service

Eerzaam

Eerlijk en duurzame koffie. Fantastische middelen om de koffie mee te zetten. Zelf heb ik een Chemex en een Clever Coffee Dripper gekocht. Da's gewoon genieten! Plus de branders zijn echt heel aardige mensen.

Leuk cadeautje

Hier voor een verjaardag een cadeautje besteld, viel zeer in de smaak. Snelle levering en lekkere koffie, zeker een aanrader.

• Kwaliteit producten

Dit is gewoon de lekkerste

Al jaren kopen we de Ethiopië koffiebonen voor onze volautomaat. We hebben weleens andere bonen geprobeerd maar komen altijd weer terug bij deze bonen. Handig dat we ze zo makkelijk en snel online kunnen bestellen en een dag later in huis!

Klein beetje bitter

Via via koffie via Boot mogen proeven. Naar de winkel. Chaos en rommelig. "Wij willen graag meer bestellen voor ons bedrijf. Op de site geven jullie 10% korting bij meer afname. Kunt u hier ook 10% kassakorting geven"? Niemand in de winkel wist van die 10%-regeling! "Nee, dan moet u eerst maar via de site bestellen en het hier dan afhalen". Uhh? Maar ik heb de moeite genomen om helemaal naar de winkel te komen, wil NU iets kopen. Ik ben klant. En dan stuur je mij zo weer weg? In een tijd waar je de klant moet faciliteren in genot & gemak not done qua klantreis!

• Kwaliteit producten

De lekkerste koffie - maar dan echt.

Ja wat moet je hier nou schrijven. De panamaria bonen van Boot Koffie zijn gewoon de beste bonen die er verkrijgbaar zijn en maken dus ook de lekkerste koffie die we kennen. We hebben echt wel een keer of twintig geprobeerd over te stappen naar iets anders (wellicht iets minder kostbaars) maar komen toch keer op keer terug bij deze bonen in die gouden zak. De service van Boot Koffie is top, altijd binnen een paar dagen in huis...het enige is dat we ook wel eens iets terug zouden willen zien voor onze loyaliteit! Maar goed, we doen het om de koffie, en die is second to none. Blijf ze zo branden, we zijn fan.

• Kwaliteit producten

Heel snel en goede kwaliteit

Uitmuntend

Netjes

Leuke aanbieding voor verschillende koffies, netjes verpakt, erg vers. Goede prijs voor de clever dripper, en geen verzendkosten.

Waanzinnige koffie

Ik drink al jaren met veel plezier Boot Koffie. Niet alleen om de smaak maar ook om het verhaal. Het persoonlijke, het ambachtelijke en het vertegenwoordigen van meestal kleine koffieboeren spreekt mij enorm aan. Zelf drink ik het liefst Java Espresso uit mijn Quick Mill machine en als ik filterkoffie drink dan graag de Panamaria Filter. Proef het zelf! Je zult niet teleurgesteld zijn! Dit smaakt naar meer!

Prima koffie kwaliteiten voorhandig

Heb inmiddels heel wat koffiebonen besteld bij firma Boot. toen ik een Jura vol automaat apparaat geleverd kreeg. Des te meer een uitdaging om verse bonen te gaan gebruiken. Levering altijd correct tot nu toe. Mijn interesse gaat vooral naar Colombiaanse en voorheen. ook Panamese koffiebonen. Heel sproradisch Ethiopische koffiebonen voor mijn moeder. Overigens mijn geboorteland! Kortom kan iedereen Boot koffie aanbevelen. Met vriendelijke groet, Marianne

• Kwaliteit producten

Uitsekende koffie, snel bezorgd.

Makkelijk te bestellen, voldoende te kiezen.

• Kwaliteit producten

Het beoordelen moet wat beter

Na een beoordeling (goed voor de koffie, matig voor het beoordelingssysteem) heeft Boot zelfs tegemoetkomkoffie opgestuurd. Er is ze kennelijk veel aan gelegen goede cijfers te scoren. En nogmaals dus, voor de koffie verdienen ze die ook echt wel. Naar eigen zeggen wordt nu ook aan het beoordelen gewerkt. Daarover kan ik me echter natuurlijk niet een mening vormen. Maar dat ze terugkoppeling serieus nemen pleit natuurlijk erg voor ze. Jammer dat een beoordeling kennelijk niet binnenkomt. De koffie is prima; zie de beoordeling die ik al heb gegeven. Dat het verzoek om beoordelen nog een keer komt vind ik niet erg sterk. Dus deze beoordeling gaat over het beoordelen, niet over de koffie.

• Kwaliteit producten N.v.t.

TOP

Zo als het moet zijn.

• Kwaliteit producten

Erg goed geholpen nadat mijn verwachting niet was wat ik dacht.

De bio blend koffie die ik ergens geproefd had, heb ik binnen gekregen en heeft een hele lekkere smaak! blij mee. Gr Justin

• Kwaliteit producten

Woensdag besteld, nog niks geleverd

Zeer tevreden!

Goede service!

• Kwaliteit producten

Als je de beste en lekkerste koffie wil drinken dan moet je Boot Koffie drinken

De beste koffiesoorten ter wereld. Beter is niet te krijgen. Alleen bij Boot koffie.

Ik ben fan!

Super snel geleverd! BOOT koffie drinken is echt een feest!

Uitstekende koffie

Het is gewoon lekkere koffie en de service is uitstekend

Zoals het hoort

Na verkeerde (oudere) koffiebonen ontvangen te hebben, heb ik een klacht ingediend. Deze is gelukkig later door de eigenaar goed opgepakt en naar tevredenheid opgelost heb zelfs een pakje extra thaise koffie ontvangen wat erg goed bevallen is. Eerdere bestellingen waren ook allemaal goed verlopen gelukkig is deze ook goed gekomen, want de koffie met name de filterbranding is gewoon erg goed.

• Kwaliteit producten

Prima service na verkeerd geleverde koffie

Door een foutje in het magazijn een verkeerde zak koffie ontvangen (oude voorraad). Hierover contact gehad en een vers gebrande zak koffiebonen ontvangen. Goed opgelost.

• Kwaliteit producten

Goede en snelle service. Heerlijke koffie!

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.