Genieten!

Gewoon goed

• Kwaliteit producten

Fantastisch lekkere & eerlijke koffie en super service!

In mijn zoektocht naar lekkere en eerlijke koffie als net beginnende thuis barista kwam ik de bonen van BOOT tegen. Tussen alle vele verschillende soorten varianten viel mijn oog op de koffie van de maand: cafeïne vrije koffie :). En omdat ze hem ook nog voor je malen, passend bij jou espresso apparaat, kan ik wat later op de avond ook nog lekker van een kopje koffie genieten zonder de rest van de nacht wakker te liggen en de bonen uit het apparaat moet verwisselen. Als dat blijkt dat de maling net niet helemaal klopt, wordt er snel een nieuwe zak opgestuurd!

• Kwaliteit producten

Prima koffie voor een prima prijs

Gewoon goed!

Dit is geen goedkope koffie, maar na anderen te proberen, kom ik toch steeds weer terug bij Boot, omdat het zo lekker is. De Sumatra Mandheling Espresso kan ik erg aanraden. Ander pluspunt(je): verpakking is recyclebaar.

• Kwaliteit producten

heerlijke koffie en prima service

We bestellen bij Boot onze koffie omdat we tot nu toe daar de lekkerste (slow roasted) koffie binnen Nederland hebben gevonden. onze Espressomachine geeft lang niet met alle bonen een lekker resultaat; maar met de Ethopie bonen wel! Ook erg lekker als filterkoffie dus we zijn met een bonensoort meestal klaar.

• Kwaliteit producten

kwalitatief geweldige koffie en goede keus

Ze hebben altijd koffie die in ons smaakpatroon valt, voor een redelijke prijs. Omdat ze kwaliteit willen leveren zijn sommige koffie's soms uitverkocht, en dat vinden we een goed teken.

Heerlijk kopje koffie

Bij vrienden al geproefd, nu zelf besteld. Om dagelijks te genieten van een lekker kopje koffie

• Kwaliteit producten

aanbevolen door vrienden, smakelijk en betrouwbaar

Boot koffie werd mij aanbevolen door vrienden. Nu voor de eerste keer besteld. Dat ging (zoals je van een webshop mag verwachten) makkelijk en snel. De koffie bevalt heel goed en ik ga zeker vaker betellen.

Fantastische koffie èn service!

Bij toeval een klein jaar geleden de koffie ontdekt. Nu verslaafd! De service is ook goed, ik had wat problemen met bestellen en na een belletje is het allemaal geregeld en had ik de bonen nog op tijd binnen voor de vakantie.

De koffie was te oud , waardoor er weinig smaak was

Te oude bonen

Hele goed workshop barista

Prima ontvangst, goede uitleg, fijn om te mogen oefenen en lekker koffie!

Heerlijke koffie, snelle en goed en service

De koffie is van goede kwaliteit en smaak. Een vergeten bestelling werd direct verstuurd. Kortom een aanrader als je van goede koffie en prima service houdt

ruime keuze uit diverse koffie!

Ruime keuze en zeer snelle levering. Top!

Mooie kwaliteit koffie! Prima levering

Ik ben al jaren fan van de koffie van Boot. Rechtstreeks online bestellen werkt vlot en prima. Levering ging netjes en soepel. Blij mee!

(H)eerlijke koffie

Koffie zoals deze moet zijn, goede smaken, voor elk wat wils. Ik heb een vrij straffe koffiesmaak en ben nog geen koffiespeciaalzaak tegen gekomen waar men meer dan één koffie naar mijn goesting had. Bij Boot had ik er bij de eerste bestelling direct 3! En het is nog oprecht eerlijke koffie ook!

Top service top koffie

Helemaal super, bestelling kwam iets later door een foutje maar niks ergs. Netjes mail contact gehad. Blijft mijn favoriete koffie van dit moment.

Lekkere koffie, eenvoudig bestellen en zeer vlotte levering. Niks mis mee!

Uitstekende koffie

Veel verschillende soorten koffie van Boot geprobeerd, altijd weer verrast van de uitstekende smaak van de koffie. Hier kan bijna geen andere koffie tegenop.

Heerlijke koffie

Heb de koffie besteld na een goede ervaring in een restaurant.

Leuke leerzame workshop

Het was een leuke en leerzame workshop. Dennis kon goed en leuk uitleggen. Nam ook de tijd voor vragen en persoonlijk advies. De uitleg was eerlijk en niet om er financieel gewin uit te halen. Ik zal de workshop aanraden in mijn omgeving. Wanneer mij gevraagd zou worden wat er verbeterd kan worden, dan is het de verhouding tussen theorie en praktijk ervaring opdoen. Persoonlijk had ik wat meer geoefend met een espresso zetten en melkschuimen. Een espresso zetten van malen naar zetten doe je maar 1 keer. Het opschuimen van melk liet Dennis alleen zien met uitleg. Maar alsnog was de workshop erg leuk en leerzaam.

Super lekkere koffie

Zal voor iedereen anders zijn, maar gaat er om welke markgraad je gebruikt en sterkte, kwestie van uitproberen. Snelle levering, jammer dat je zo veel bezorgkosten moet betalen. Bij veel bedrijven boven een bepaald bedrag is het gratis ( tip )

Smaakvolle variaties, eerlijke, heerlijke koffies

Slechts een kop koffie van Boot in de ochtend maakt me al blij en geeft me een boost om de dag die voor me ligt aan te gaan.

Zo delicaat

Ben zelf een thee drinker. heb de proefpakket gekocht voor mijn partner. Voor de gezelligheid heb ik een kopje koffie verkeerd gedronken.... Mmmm lekker! Wist niet coffee ook zo delicaat kan zijn. 10 punten

Heerlijke koffie

Jammer dat de bestelling via DHL zo duur is. Dit weerhield mij in eerste instantie. Ben zeer tevreden over het product.

Prima service,snelle levering!

Kennis gemaakt met Boot koffie in Domburg, en onafhankelijk van elkaar viel ons de heerlijke smaak van de koffie op! De eigenaar van het strandpaviljoen was zo aardig ons het etiket van de koffie te laten zien, en zo ging het koffieboontje rollen.... Inmiddels diverse soorten besteld en genieten van een werkelijk heerlijk kopje, of het nu een cappuccino is, een latte of een gewoon kopje koffie, deze koffie is echt aan te bevelen!

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.