Grote aanrader
Snelle en vriendelijke service. Een feestje om de heerlijke koffie thuis te drinken!
De kopjes zijn erg leuk.
Heerlijke theesoorten zonder foute toevoegingen. Snelle levering.
Nu tot 2x toe besteld en elke keer een foutieve zak (espresso ipv filter branding) wel elke keer een nieuwe gekregen en een pickup van de andere geregeld. Alleen een beetje matig als je leeg bent je dan toch weer 2 dagen een slobber bakkie uit de super moet zetten en je de boel weer moet klaar maken om opgehaald moet worden. Kleine attentie was dan ook leuk geweest maar niet gekregen.
Gemalen decaf besteld. Snel bericht terug en lag volgende dag klaar in winkel in Baarn( is een aanrader wanneer je daar in de buurt bent. Smaak is voortreffelijk zowel in cappuccino als espresso.
Bestelling ging gemakkelijk en de koffie proeverij was hartstikke leuk!
Prima, goed en snel geleverd.
Normaal rijd ik naar Baarn om koffie te halen, nu lukte dat niet. Online bestelling geplaatst. Snel bezorgd, zo liet DHL weten. Echter, geen pakket ontvangen. Na contact met Boot werd er direct opnieuw een pakket verzonden en had ik deze wél de volgende dag in huis. Wat een goede service!!
Service prima Koffie prima Bestel procedure makkelijk Goede prijs/kwaliteit verhouding Minpunt: koffie in november bestellen en zien dat de brand datum 29-9 is. Jammer.
Zeer snelle en goede levering
Ik heb een paar maanden geleden 3 verschillende zakjes koffiebonen van Boot van iemand cadeau gekregen. Een daarvan gaf ik het cijfer 9! Die wilde ik nu kopen, maar het was een “ultra limited edition”, en die was helaas niet meer beschikbaar. Ik heb toen andere besteld (limited edition), maar die scoort n.m.m. niet meer dan een 8. Ik vond de prijs wel erg hoog in relatie tot de smaak. De koffie kwam overigens een dag later aan dan beloofd op de website.
de Columbia Kachalu espresso heeft een volle smaak en toch zacht. Ontdekt bij Koek en Chocolade in Laren. Ga de andere smaken nog uit proberen
Helemaal top en vriendelijk geholpen bij het afhalen van mijn bestelling.
Panamaria zijn de lekkerste bonen en ik drink de Boot koffie elke dag!
Na een aantal verschillende koffies te hebben geprobeerd kom ik toch terug bij de organic Sumatra boon. Niet dat hippe zuur van veel andere specialty koffies maar prachtig rond, zoet, en chocolade. Maar dat is persoonlijk. Ook niet zo overgevoelig voor die ene keer een net andere maling. Alle bonen zijn goed bij Boot, deze is het even voor mij.
Hier kan je goede kwaliteit koffie kopen. Ook in de winkel kan je een kopje koffie drinken en zo proeven uit het assortiment.
Eerste ervaring met bestellen via internet is mij goed bevallen
De koffie die ik heb gekocht bij Boot gisteren uit geprobeerd. Ik laat altijd het maalsel een tijdje wellen. Hierdoor krijg ik altijd die lekkere mokka smaak en veel diepte. Nu was de koffie alleen maar bitter en ook een beetje zuur. Ga ik nooit meer doen.
Beste meneer Rebergen, Goed u telefonisch gesproken te hebben en uw verhaal gehoord te hebben. Wij vinden het jammer dat u een negatieve smaakervaring heeft gehad met onze koffie. Zoals afgesproken sturen wij u 2 nieuwe pakjes koffiebonen toe van 2 andere soorten. U maalt vers, dus u zult het beste uit de bonen halen. Wij hopen dat deze koffie u wel zal smaken en horen graag van u. Geluk door smaak! Met vriendelijke groeten, Lennard Woering | Beheerder Boot Koffie 06-21221184
Kan niet in deze tijd van duurzaam ondernemen
Beste Ank, Heel hartelijk dank voor uw review / feedback. Wij waarderen dit enorm! De reden dat wij cadeaubonnen van een hogere waarde als de uwe per pakketpost sturen is dat wij geen traceercode mogen plakken op enveloppen. Het is in het verleden herhaaldelijk voorgekomen dat er workshop- en webshop cadeaubonnen verdwenen zijn die als enveloppen verzonden waren. Met een pakket / traceercode is dit gelukkig nog nooit voorgekomen. Vandaar onze bewuste keuze. Onze dozen zijn gemaakt van gerecycled papier en deze kunt u gewoon weer bij het oud papier doen zodat deze weer opnieuw gerecycled kunnen worden. Ik hoop hierbij onze keuze te hebben kunnen verantwoorden en hoor het graag van u als u nog aanvullende vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groeten, Lennard Woering 06-21221184 Beheerder bootkoffie.nl
Wij hebben het onze vader cadeau gedaan en de cadeaubonnen werden snel geleverd met mooie accessoires om het extra feestelijk aan te kleden !
Uitstekende kwaliteit en snel geleverd
Als je deze bonen hebt geproefd wil je niet meer anders. We hadden pech met de levering, maar dat is recht gezet.
Heb 2 bonnen besteld voor een workshop totaal € 130,- Op de bestelling heb ik aangegeven dat ik de bestelling zou komen ophalen in de winkel in mijn woonplaats Baarn. Per post kreeg ik de bonnen in een kartonnen doos opgestuurd, eergisteren werd ik gebeld dat de bonnen klaar lagen in de winkel terwijl ik deze al had gehad. Dus dubbel., heb tegen de medewerkster mijn eerlijkheid getoond, hoop dat ik hiervoor beloond word met een gratis pak koffie op te halen in Baarn
Makkelijke website voor heerlijke koffie, thee en andere benodigdheden . Snelle levering van je bestelling .
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.