Koffie bij Boot is gewoon de beste kwaliteit. Goed advies, deskundige mensen en de lekkerste koffie. Ook bestellen via webshop gaat soepel, snelle levering.
eenvoudig te bestellen, snelle levering en mooie koffie.
Ik ben de superkoffiefreak - heb echt heeeel veeeel koffie-types en branderijen geprobeerd. Ik kwam twee jaar geleden bij Boot, en ben daar gebleven. De levering is heel erg prompt - altijd binnen twee dagen. Enige waar ik Boot nog toe probeer over te halen is het vermelden van de datum van branden van de geleverde koffie…;-)
Beste CM Wassenaar, Hartelijk dank voor uw review. Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze smaak, kwaliteit en levering. Op elke koffieverpakking plakken wij een stickertje met de roosterdatum en de "goed voor datum". Er staat bvb: 290422-53 (Geroosterd op 29 april 2022 + koffienummer 53 = soort) De koffie is zeker een 1/2 jaar goed indien bewaard in een gesloten verpakking. De datum staat vermeld als 29 / 10 / 22 (Best before) 29 oktober 2022. Mocht het stickertje ooit ontbreken dan kunt u altijd een mail sturen en met uw ordernummer en kunnen wij zeker voor uw achterhalen wat de roosterdatum van uw koffie is geweest. Ik hoop dit hierbij voor u te hebben opgehelderd en hoor graag van u als u verder nog vragen heeft. Proef anders – Geluk door smaak! Met vriendelijke groeten, Lennard Woering Beheerder www.bootkoffie.nl
Veel keuze om je eigen favoriete smaak te ontdekken. Biologische thee, heerlijk.
Snelle levering van heerlijke koffiebonen uit Panama, daarbij nog twee flesjes cold drip koffie cadeau gekregen. Bedankt!
Echt de smaak van koffie. Niet bitter, mooie tonen. Snelle levering.
Kreeg een kilo-pak bonen binnen netjes op tijd en tot mijn verassing met twee flesjes koude koffie! Heerlijk. Geen zoete troep. Panamaria is voor mij de boon die je de hele dag door kan drinken.
En we kregen er zelfs nog een cadeautje bij, super!
Bestel ervaring en bezorging zijn heel goed. Smaak van de koffiebonen is ‘onovertroffen’.
Wat een feestje is iedere kop koffie toch! Snelle service en perfect gemalen. Je kan ons niet blijer maken!
Erg lekkere koffie met duidelijke informatie over de afkomst.
Snelle levering. Veel mogelijkheden qua smaak. Verschillende verkooppunten met verkopers die goede aanbevelingen doen over smaak, maling enz.
Zowel in de winkel als bestellen online is top! Ben erg tevreden hoe alles afgehandeld wordt.
Enorme fan van Boot. Heerlijke koffiesoorten met een mooi verhaal erachter. Super service. Snel geleverd.
In mijn bestelling had ik om een advies gevraagd betreffende de juiste maling voor mijn koffiemolen. De volgende dag werd ik opgebeld door een vriendelijke man die mij uitstekend uitlegde waarmee ik rekening diende te houden en waarom hij niet met een heel precies antwoord kon komen. Heel goed onderbouwde beantwoording. (1 kg Java espresso bonen besteld.)
Prijs kwaliteit is prima
Snel geleverd voor goede prijs
De online bestelling ging heel vlot. De zaken die ik besteld had werden correct en zonder problemen 2 dagen later aan huis afgeleverd. Ik gebruik Boot Koffie zeker opnieuw.
Ik ben zeer tevreden met de geleverde service. De bestelde bonen waren razendsnel in huis. Zou hier zo weer bestellen!
Lekkere koffie snel geleverd. Ideaal dat ze zo’n pakketautomaat als afleverpunt aanbieden. Dan hoeft zo’n busje minder te rijden en ik heb wél het pakket.
Krijg afgelopen dinsdag een bericht dat DHL langs zou komen, zij zijn echter niet geweest, woensdag het bericht van DHL ophalen op het servicepoint. Nu kan Boot koffie hier niet veel aan doen, maar maakt het online bestellen niet erg aantrekkelijk.
Heerlijke bonen, uitstekend gebrand, vers gebrand en goede kwaliteit. Mooie verpakking en snelle levering
Wat ik hierboven formulier is dat koffie bonen van Boot erg goed zijn, heerlijk, maar die smaaksensaties van pruim en abrikozen en nog meer haal je er absoluut niet uit. Het is helaas een beetje overdreven om die hele fruitmand te benoemen. Natuurlijk mag dat en tot in de hemel aanprijzen maar het kan ook tegen werken. Dat is mijn mening en ben zeker bereid om de volgende keer de koffie bij boot te bestellen en dan neem ik die fruitmand er voor lief gewoon bij
Jammer dat ik in het weekend de mogelijkheid krijg voor fietskoerier, maar dat dat helemaal niet werkt. Ik heb nu 4,75 betaald voor niks.
Alles naar wens en snel verzonden.
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.