Aanrader

Prima website, snelle leveriy, stevige en discrete verpakking, sieraad voldoet aan verwachting.

snel geleverd volgens afspraak

geweldig

TOP

alleen maar goede ervaringen: betrouwbaar; efficient; komt afspraken na; af en toe aantrekkelijke aanbiedingen; ruime keus; vaak originele sieraden; makkelijk vanuit luie stoel bestellen. Kortom: top!

Snelle aflevering en prachtig verpakt!

Goede website, mooie sieraden, snelle levering.

Mijn ervaring mijn Diamond Point is heel goed

Het product van mijn aankoop was niet perfect. Het is binnen een paar dagen omgeruild en dat vond ik helemaal tof.

Mooi sieraad

Snelle levering en precies zoals ik verwacht had was het sieraad

Snelle , goede levering

Er wordt je een verzorgd pakketje toegestuurd! Echt een kadootje aan jezelf of voor een ander!

Heel goed!

Ik werd heel goed geholpen via de telefoon.

Bestelling is goed en efficiënt verlopen

Goed proces wat tot op heden vlekkeloos loopt

Mooie sieraden, prachtig verpakt, snel geleverd.

Vakkundig geholpen in de winkel in Den Haag met veel geduld en aandacht.

Zowel in de winkel als online perfect geholpen met veel aandacht en geduld en daardoor de juiste keuze kunnen maken voor een prachtig diamanten sieraad

Supermooie sierraden!

Mooie shop met nog mooiere sierraden! Snelle levering & supergoede service, zowel online als in de winkel.

Snelle levering mede omdat de bestelde ring op voorraad was.

Uitstekende service, snelle levering.

Bestelling in de webshop binnen 2 werkdagen ontvangen. Leuk ingepakt.

Prima webwinkel

Snelle levering en een prachtig sieraad, ik ben heel tevreden!

Mooie sieraden en prima service!

Eerste aankoop bij de Bijenkorf, ringen op maat gemaakt en in cadeau verpakking thuis bezorgd! Nu via webshop en weer prima afgehandeld.

Misleidende foto

Voor mijn dochter oorbellen besteld die in werkelijkheid veel kleiner waren dan de foto van het oor waar de Oorstekers waren afgebeeld. Nu moeten wij Retouren waar het een leuke verrassing had moeten zijn

Bijzonder goed geholpen

Heel geïnteresseerd, deskundig en meelevend geholpen bij diamant Point in de Bijenkorf. Ik weet helaas haar naam niet helaas. Ook aan de telefoon heel goed geholpen. Top en mijn zoon heeft een prachtige en bijzondere ring gekocht om zijn vriendin mee ten huwelijk te vragen. Mooie collectie!

Alles goed geregeld

Fantastisch!!!

Mooi ingepakt en het mailcontact was erg fijn, omdat ik precies op de hoogte werd gehouden wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Echt super tevreden en zou het iedereen aanraden.

Geen enkel commentaar en ook zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Perfect!!

Goed zoals je verwacht. Eventueel retour zenden ook uitstekend snel reactie en betaling terug. Pakketje ziet er super netjes uit.

Alles perfect

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.