Prettig en accuraat

Bestelproces en verzending gemakkelijk en snel. Inpakservice is geweldig; de mensen van Diamond Point weten nog hoe je excitement en beleving in een cadeauverpakking weet te krijgen..! Hulde!!!

Diamond Point goed, Post NL slecht

Afgesproken levering “ niet bij de buren, handtekening vereist” Op afgesproken tijd waren we thuis en pakket werd op een gegeven moment via e-mail als afgeleverd gemeld. Pakket was niet aan de deur aangeboden maar in een niet afgesloten open brievenbus aan de openbare weg gelegd. Zou er getekend zijn voor ontvangst?! Onbegrijpelijk dat Diamond Point Post NL als bezorgservice gebruikt. Dit is eerder gebeurd…….

Slecht voor een kerstkado

Verkeerde siraad gestuurd

Helemaal blij

Site was na mijn vorige ervaring al verbeterd. Snelle levering en ben blij met mijn aankoop.

Geweldige ervaring

Mooie en relatief betaalbare sieraden

De bestelling werd keurig afgehandeld. Binnen enkele dagen was de bestelling afgeleverd en mooi verpakt.

Levering versneld na mijn verzoek. Top service, deftige mensen, denken met je mee.

Prima webwinkel

Een prachtig sieraad dat snel en mooi verpakt bezord werd

Geweldige service

Geweldige service en zeer meedenkend. Ik ben zeer super tevreden.

Bestelgemak

Bestellen gaat gemakkelijk, snelle bezorging

Erg tevreden.

Mooie ring besteld, snel geleverd. Ben er blij mee.

Heel erg tevreden. Prachtige producten.

Super fijn en mooi bedrijf met vooral prachtige sieraden

Super fijn en mooi bedrijf met vooral prachtige sieraden

Super goede service,klantvriendelijkheid.

Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvang, alles netjes en mooi ingepakt. De armband en collier zijn prachtig. Alles naar wens verlopen.

Mooie sieraden, zowel modern als klassiek, goede service, beeldig ingepakt.

Goed.

Mooie sieraden, zowel modern als klassiek, goede service, beeldig ingepakt.

Goed.

Heel goed!

Na de aankoop online, bleek de verzending ergens te stagneren. Uitgezocht via PostNL dat ik bij de leverancier mijn vraag moest stellen. Hierbij werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en is er toegezegd dat er na een paar dagen een onderzoek zou plaatsvinden naar het verloop van de zending. Inmiddels het sieraad ontvangen en het is heel goed verpakt opgestuurd. Prima service.

Heel goed!

Product okay, winkelbediende dramatisch!

Gaf ring en zette doosje op balie, zonder 1 woord en uitleg! Keek zeer verveeld en onwetend! Daarna nam iemand t over op verzoek van ons en alles okay!

Personeel

Had ring als verrassing voor mijn dochter, komen bij balie Diamant point, staat een meisje en zegt: jaa? Ik ga net graag naar bijenkorf vanwege vriendelijkheid enz. Ik zeg: we komen ring ophalen, antwoord: O….. Ik geef haar de aankoopbevestiging, pakt aan, geen dank je, niks. Legt plastic zak op tafel, kijkt, en zegt: o verkeerde…… Gaat weer zoeken, met enorm verveeld gezicht! Eigenlijk wilden we weglopen! Haar bazin stond naast haar te bellen terwijl zij t niet meer wist: wachten…. Bazin haalde plastic zak met ring uit kast, legde t op de balie. Meisje haalde ring eruit dochter paste hem, was iets groot maar prima. Ze zei: doosje erbij en zette doosje voor ons neer en klaar! Ongelooflijk. Dus ik vroeg om uitleg systeem en papieren. Toen nam de bazin, die klaar was met bellen t over, en legde alles prima uit.

Personeel!

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.