Mooie ring

Mijn dochter was heel blij mee.

Tevreden

Collier zoals afgebeeld. Prima service. Snelle levering en mooi verpakt

Defect product ontvangen

Ik heb nieuwe oorhangers besteld. Bij de eerste maal dragen bleek een oorbel onvoldoende te sluiten. Dit het defecte sluitmechanisme viel de oorbel direct uit mijn oor. Ik heb de klantenservice gebeld. Mij werd voorgesteld om naar een servicepunt te gaan. Helaas woon ik ver van een Bijenkorf, reden waarom ik mijn bestelling online heb gedaan. Omdat ik binnen de 14 dagen retourtermijn was, kon ik de oorbellen met het retourlabel via postnl terugsturen. De aardige medewerkster aan de telefoon gaf aan dat het dan wel opgelost zou worden. Ze bood excuses aan voor het ongemak. Dat was prettig. Op het retourformulier heb ik maar handgeschreven wat mijn klacht is een verzocht om een vervangend paar oorbellen. Het pakje heb ik opgestuurd en vervolgens ontving ik bericht van ontvangst. Helaas was er geen vervangend paar en werden de oorbellen ter reparatie aangeboden. Inmiddels heb ik de oorstekers retour ontvangen. Ik ben er heel blij mee dat het goed is opgelost.

Hele snellle levering en prachtig sieraad

Prachtig sieraad en snelle levering

Snelle levering goed kwaliteit

Snelle levering ook retourverwerking ging snel en soepel!

Prima verzorgd!

Bestelling wordt direct geleverd, prachtig verpakt, vragen werden perfect beantwoord

Mooie ontwerpen

Vlugge afhandeling van de gevraagde bestelling

Bestelling mooi afgehandeld en vlu geleverd.

Erg fijne winkelervaring. Snelle adequate levering. Top service!

Snelle bezorging en leuk verpakt

Snelle bezorging en leuk verpakt

Jammer dat aankoop niet wordt meegenomen bij aankopen in de app. Al 2 maal nu aankoop gedaan. Bij navraag mededeling staat er los van Vind ik toch vreemd

Super service & prachtige producten

Zeer positief! Je wordt snel geholpen door een klantvriendelijke medewerker. Zijn zeer oplossingsgericht en meewerkend. De producten zijn prachtig en worden geleverd in een mooie cadeau verpakking. Dat maakt het extra speciaal.

Uitstekende en eerlijke service

Een deel van mijn eerde aankoopbedrag terugontvangen vanwege de Black Friday.

lot en accuraat

Bestelling vlot en accuraat verlopen.

Diamond Point doet wat het belooft

Duidelijke omschrijving, snelle levering, goede garantie

Lang wachten

Ik had diamanten oorbellen online besteld en haal ze op bij Diamond Point Amsterdam. Speciaal vroeg op weg daar naartoe. Er was 1 verkoopster bezig met 1 klant. Ik ben toen andere spullen gaan kopen in de Bijenkorf. Na ruim 20 min shoppen was de verkoopster nog steeds bezig met de klant. Dus nog maar 15 min verder rondkijken. Vervolgens ben ik daar maar staan wachten (nog steeds bezig met die ene klant) en na nog eens 10 min wachten gevraagd of het nog lang zou duren. Haar antwoord was dat haar collega over 30 min er zou zijn. Ze stond daar immers alleen. Ik ben toen maar naar huis gegaan… Nee, als ik de volgende keer weer iets wil kopen ga ik wel naar een juwelier. Me dunkt dat die mij niet zolang laten wachten.

Zeer klantgericht en heel vriendelijk, correcte levering

Buitengewoon vriendelijk

Ik moest helaas een webshopbestelling terugbrengen. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen, bijna ongekend in deze tijd. Complimenten!

Alles altijd dik in orde!

Mooie dingen, snel in huis en mooi verzorgt ingepakt!

Eindelijk keuze.

Eindelijk keuze in sieraden die ook nog snel en op tijd geleverd werden.

Keurig netjes geleverd!

We kregen precies wat er besteld was, netjes op tijd en uitstekend verpakt. Prima geregeld!

Verkeerde maat ring ontvangen

Bestelling geplaatst, bij bezorging bleek de ring drie maten groter te zijn dan besteld was. Dit is uiteindelijk opgelost via 1 van de winkels. In de winkel was de reactie helaas weinig duidelijk en was van excuses geen sprake. Gezien de foute levering had dat op zijn plek geweest.

Goede site, levering verloopt goed.

Als trouwe klant hoef ik verder geen commetaar meer te geven. Het wordt trouw zegt toch al genoeg van Diamond Point. Maar hoe dan ook de services is net zo perfect als de diamant.

Verschrikkelijk

Ik ben bij de bijenkorf in Rotterdam geweest, waardoor ik door een lange meneer op leeftijd ben begonnen. Hij was zo ongeduldig en onbehulpzaam en keek ons gewoon weg. Wij zijn op het moment serieus bezig met trouwringen, maar hij was zo onvriendelijk.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.