Mijn dochter was heel blij mee.
Wat goed om te horen! Ik hoop dat je dochter ervan geniet.
Collier zoals afgebeeld. Prima service. Snelle levering en mooi verpakt
Ik heb nieuwe oorhangers besteld. Bij de eerste maal dragen bleek een oorbel onvoldoende te sluiten. Dit het defecte sluitmechanisme viel de oorbel direct uit mijn oor. Ik heb de klantenservice gebeld. Mij werd voorgesteld om naar een servicepunt te gaan. Helaas woon ik ver van een Bijenkorf, reden waarom ik mijn bestelling online heb gedaan. Omdat ik binnen de 14 dagen retourtermijn was, kon ik de oorbellen met het retourlabel via postnl terugsturen. De aardige medewerkster aan de telefoon gaf aan dat het dan wel opgelost zou worden. Ze bood excuses aan voor het ongemak. Dat was prettig. Op het retourformulier heb ik maar handgeschreven wat mijn klacht is een verzocht om een vervangend paar oorbellen. Het pakje heb ik opgestuurd en vervolgens ontving ik bericht van ontvangst. Helaas was er geen vervangend paar en werden de oorbellen ter reparatie aangeboden. Inmiddels heb ik de oorstekers retour ontvangen. Ik ben er heel blij mee dat het goed is opgelost.
Originele beoordeling
Ik heb nieuwe oorhangers besteld. Bij de eerste maal dragen bleek een oorbel onvoldoende te sluiten. Dit het defecte sluitmechanisme viel de oorbel direct uit mijn oor. Ik heb de klantenservice gebeld. Mij werd voorgesteld om naar een servicepunt te gaan. Helaas woon ik ver van een Bijenkorf, reden waarom ik mijn bestelling online heb gedaan. Omdat ik binnen de 14 dagen retourtermijn was, kon ik de oorbellen met het retourlabel via postnl terugsturen. De aardige medewerkster aan de telefoon gaf aan dat het dan wel opgelost zou worden. Ze bood excuses aan voor het ongemak. Dat was prettig. Op het retourformulier heb ik maar handgeschreven wat mijn klacht is een verzocht om een vervangend paar oorbellen. Het pakje heb ik opgestuurd en ik ben nu in afwachting van bericht van ontvangst en vooral van een goede afhandeling.
Prachtig sieraad en snelle levering
Snelle levering ook retourverwerking ging snel en soepel!
Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze sieraden en dat alles naar wens is verlopen. Dank voor de review.
Bestelling wordt direct geleverd, prachtig verpakt, vragen werden perfect beantwoord
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u over onze service tevreden bent. Heel veel draag/geefplezier met het sieraad gewenst.
Mooie ontwerpen
Wat fijn dat onze collectie naar uw verwachting is.
Bestelling mooi afgehandeld en vlu geleverd.
In een persoonlijke mail zal er contact met u worden opgenomen. Bedankt voor het aanpassen van de review
Originele beoordeling
Kan voorlopig geen score geven, want mijn ervaring is voorlopig de volgende: ik heb zaterdag laatstleden (26/11) mijn zending terug gestuurd en krijg zelfs geen bevestigingsmail van jullie. Ik heb dat al doorgegeven in een e-mail, maar krijg er ook geen antwoord op.
In een persoonlijke mail zal er contact met u worden opgenomen.
Erg fijne winkelervaring. Snelle adequate levering. Top service!
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Snelle bezorging en leuk verpakt
Bedankt voor de fijne review en fijn dat u tevreden met onze service bent.
Jammer dat aankoop niet wordt meegenomen bij aankopen in de app. Al 2 maal nu aankoop gedaan. Bij navraag mededeling staat er los van Vind ik toch vreemd
Bedankt voor de mooie review. Als u vooruit een account aanmaakt en dan de bestelling plaats zult u deze in de app kunnen terugvinden.
Zeer positief! Je wordt snel geholpen door een klantvriendelijke medewerker. Zijn zeer oplossingsgericht en meewerkend. De producten zijn prachtig en worden geleverd in een mooie cadeau verpakking. Dat maakt het extra speciaal.
Een deel van mijn eerde aankoopbedrag terugontvangen vanwege de Black Friday.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service. Heel veel draag/geefplezier gewenst met het sieraad.
Bestelling vlot en accuraat verlopen.
Bedankt dat u tevreden bent over onze service. Veel draag/geefplezier gewenst met het sieraad.
Duidelijke omschrijving, snelle levering, goede garantie
Wat fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor de review. Heel veel draag/geefplezier gewenst met het sieraad.
Ik had diamanten oorbellen online besteld en haal ze op bij Diamond Point Amsterdam. Speciaal vroeg op weg daar naartoe. Er was 1 verkoopster bezig met 1 klant. Ik ben toen andere spullen gaan kopen in de Bijenkorf. Na ruim 20 min shoppen was de verkoopster nog steeds bezig met de klant. Dus nog maar 15 min verder rondkijken. Vervolgens ben ik daar maar staan wachten (nog steeds bezig met die ene klant) en na nog eens 10 min wachten gevraagd of het nog lang zou duren. Haar antwoord was dat haar collega over 30 min er zou zijn. Ze stond daar immers alleen. Ik ben toen maar naar huis gegaan… Nee, als ik de volgende keer weer iets wil kopen ga ik wel naar een juwelier. Me dunkt dat die mij niet zolang laten wachten.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. In een persoonlijke mail wordt er contact met u opgenomen.
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze service.
Ik moest helaas een webshopbestelling terugbrengen. Ik werd uiterst vriendelijk geholpen, bijna ongekend in deze tijd. Complimenten!
Wat fijn dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de mooie review.
Mooie dingen, snel in huis en mooi verzorgt ingepakt!
Leuk om te horen, dat altijd alles dik in orde is. Veel plezier met uw sieraden toegewenst! En dank voor de review.
Eindelijk keuze in sieraden die ook nog snel en op tijd geleverd werden.
Dank voor de mooie review! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
We kregen precies wat er besteld was, netjes op tijd en uitstekend verpakt. Prima geregeld!
Wat fijn om te horen! Dank voor de review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Bestelling geplaatst, bij bezorging bleek de ring drie maten groter te zijn dan besteld was. Dit is uiteindelijk opgelost via 1 van de winkels. In de winkel was de reactie helaas weinig duidelijk en was van excuses geen sprake. Gezien de foute levering had dat op zijn plek geweest.
Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaring. In een persoonlijke mail zal er contact met u worden opgenomen.
Goede site, levering verloopt goed.
Wat fijn dat u tevreden bent over onze site en service. Veel draagplezier gewenst met het sieraad.
Als trouwe klant hoef ik verder geen commetaar meer te geven. Het wordt trouw zegt toch al genoeg van Diamond Point. Maar hoe dan ook de services is net zo perfect als de diamant.
Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u onze services nog steeds als prettig ervaart.
Ik ben bij de bijenkorf in Rotterdam geweest, waardoor ik door een lange meneer op leeftijd ben begonnen. Hij was zo ongeduldig en onbehulpzaam en keek ons gewoon weg. Wij zijn op het moment serieus bezig met trouwringen, maar hij was zo onvriendelijk.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen.
In de Wolken 226
1186 BP Amstelveen
Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.