Uitstekende service

Vriendelijke en behulpzame klantenservice met vakbekwaamheid. Zoals altijd snelle en professionele levering.

erg mooi

erg mooi

Mijn ervaring met diamond point was positief

Zowel de levering als de verwerking van het retour was professioneel te noemen

Mooie oorbellen Snelle levering

Nog niet afgerond

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen. Ik werd heel snel gebeld - dat is prettig- waarbij mij een nieuwe zending beloofd werd, via een Diamond Point shop waar ik het pakje zou moeten ophalen, maar daarna is het stil gebleven, dus of het gebeurd is, weet ik niet en of ik het al kan ophalen weet ik ook niet. Gisteren op meerdere momenten die shop in de Bijenkorf R'dam gebeld maar geen contact gekregen. Dus ik kan nu nog geen echte beoordeling geven.

Zeer tevreden klant

Ik ben al een aantal jaren klant bij Diamond Point. Ik heb 3 sieraden aangeschaft tot nu toe. Altijd goed geholpen door de klantenservice bij vragen en je krijgt goed advies. Pakketverzending ook goed en betrouwbaar (handtekening bij ontvangen is vereist.) Ten slotte, de sieraden zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit!

Heb al eerder bij Diamond point gekocht maar dan in de winkel, maar online is net zo goed.

Mooie collectie en vlotte levering

Door een eerdere aankoop bij DP eerst gekeken op de website en weer een schitterende aankoop kunnen doen. Wel even naar de Bijenkorf geweest voor de goede maat, maar besteld via de website met de ING rentepunten. Mooie samenwerking. Snelle levering en mooi verpakt. Ook mijn vragen via de chat werd vlot gereageerd.

Mooie sieraden, snel geleverd!

Mooie sieraden zoals altijd. Snel geleverd, als cadeautje verpakt, super!

Top!!

Klasse, zo goed geholpen!

Keurige verzending, mooi verpakt!

Het duurde wel erg lang voor ik mijn ring kreeg, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden!

Ronduit slecht en niet servicegericht

Destijds mijn 1e ring besteld, enige tijd later via email vernomen dat de levertijd 5 weken is. Telefonisch contact opgenomen met klantenservice en aangegeven dat de ring naar Bijenkorf Amstelveen moest ivm met afwezigheid (vakantie). Paar weken later notificatie van POSTNL ontvangen dat de ring binnenkort thuis geleverd zou worden. Wederom (21-07 12:34) contact opgenomen met klantenservice (medewerker Cendrik) en mijn beklacht gedaan over feit dat de ring niet naar de Bijenkorf gaat. En aangegeven dat wanneer de ring retour komt naar Diamond Point dat deze naar de Bijenkorf mag worden doorgestuurd zoals eerder aangegeven. Was niet mogelijk want dat valt buiten de standaard procedure. Cendrik zou zijn best doen en mij per mail laten weten; echter nooit meer iets over vernomen. Wat is de standaard procedure van Diamond Point? Ring naar klant sturen, na retour wordt er geen contact opgenomen met de klant, klant krijgt geld terug en ring dient opnieuw besteld te worden. Resultaat: Betreffende ring is niet meer te bestellen.

Goed geholpen

Ben blij met mijn aankoop, zal zeker weer bij jullie bestellen. Goeie kwaliteit! Dankjewel!

Goed product, klantenservice mag beter

Product is uitstekend. Wel jammer dat ik 8 weken moest wachten op een ring. Bij gebruik van ING-voucher is het aan te raden goed de voorwaarden te lezen en bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. Mijn persoonlijke ervaring met de klantenservice was niet optimaal, omdat ik vond dat ze niet meedachten in oplossing voor een bepaald probleem. Dit heeft ook tot een confrontatie geleidt, maar uiteindelijk ben ik wel goed geholpen!

De ring ziet er uit als op het plaatje en was mooi verpakt. Er zit een echtheidskenmerken certificaat bij en de bezorging was snel.

Snelle levering en prachtig product!

Ik had al lange tijd een ring op het oog. Uniek design. Ik bestelde hem na lang nadenken en uitstellen (overigens heb ik meteen nog een 2e ring erbij besteld :)) Meteen de volgende dag had ik ze in huis, daar was ik heel blij om! Ze zijn prachtig en ik draag ze met enorm veel plezier.

Goede en snelle levering

Goede ervaring met top service in de winkel.

Geweldige service!

Cadeautje gekocht bij diamond point, uitstekend telefonisch en in de winkel geholpen. Iemand heel erg blij mogen maken!

Levering was keurig op tijd, geweldig mooi verpakt afgeleverd

Zeer tevreden over de afhandeling en levering op zich

Zie boven

Geweldige producten en vriendelijke service

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de mogelijkheden en producten van Diamond Point. We worden nooit teleurgesteld bij de aanschaf. De dames verkopers zij altijd bijzonder vriendelijk, hartelijk en geïnteresseerd. Het is een genoegen om klant te zijn.

Vriendelijke en gewoon netjes geregeld.

Alles Perfect Geregeld

Bestellen ging snel door de duidelijke website, snelle bezorging en mijn hangertje is schitterend.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.