GEWELDIG

Dames die hun uiterste best doen om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. ECHT TOP !!!!!!!!!!

Met 1 woord geweldig

Eerst in de winkel bekeken daarna online besteld. Verwachtte order zou zijn augustus en 8 juli lag het klaar in de winkel. Ongelofelijk snel en top

Topservice

Online iets gekocht en dit in de winkel omgeruild. Erg vriendelijk personeel en krijg het gevoel dat het echt een klantgericht bedrijf is.

Precies wat ik verwachtte

Heb een ketting laten verlengen, prachtig resultaat, werd steeds op de hoogte gehouden.

prima levering

prima levering en was precies zoals verwacht

Online perfect, in de winkel Rotterdam waardeloos

Ik ben in eerste instantie naar Diamond Point in Rotterdam geweest. Wat een waardeloze service daar zeg! Je krijgt Max 5 minuten (letterlijk) om sieraden te passen, daarna wilden ze door naar de volgende klant. Je koopt daar geen pakje boter hè, ik wilde een ring van rond de €500 kopen. Dat heb ik uiteindelijk maar online gedaan. Je wordt telkens goed op de hoogte gehouden over het proces van je sieraad en wanneer die uiteindelijk verzonden wordt. Overigens zou je bij bezorging je legitimatiebewijs moeten laten zien en een handtekening moeten zetten. Dat hoefde dus niet van de pakketbezorger.

Prima service, uitstekende ervaring

Prima service, uitstekende ervaring Snelle levering en na retourneren ook snel weer geld terug. Ik raad Diamond Point zeker aan.

Low quality buckle

Neckless buckle quality is unaxeptable,does not hold properly.

• Would you recommend us? No

Ontzettend goede, snelle service! De ring kwam heel mooi ingepakt aan!!

Een verfijnd, sierlijk en mooi collier!

Ik heb positieve ervaringen met sieraden van Diamont Point. Voor ieders smaak is er wel iets moois en er zijn sieraden in diverse prijsklassen. Zo kun je altijd iets kiezen wat bij je past en dat is toch de bedoeling van een sieraad!

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Professioneel.

Snele levering alles perfect

Snele levering alles perfect

goed geholpen

Ik heb een prachtig uitziende armband gekocht welke na 2 dagen dragen al brak. Vervolgens keurig een nieuw gekregen (omgeruild) deze brak al na 1 dag dragen. Een prachtig armbandje maar ondraagbaar. (waarde 450) Nu zit ik met een papieren tegoed bon met dit bedrag en ben ook nog eens mijn bankcadeau van 100 euro (kortingsbon) kwijt Ik kijk dagelijks door de reclames die ik veel ontvang van diamondpoint of ik er iets bij vind zitten maar niets is naar mijn smaak. Gelukkig heeft Diamond point goed mee gekeken en naar een passende oplossing gezocht! Goede service. En zeer persoonlijk

Slecht

Zeer onvriendelijke verkoopster, moest erg lang wachten . En ze was erg slecht

Correct en snel geleverd top verpakking

Klantgericht, snel, correct

Telefonisch goede toelichting, Meedenken over voorraad in de filialen goed, Retoursturen ivm ruilen andere maat eenvoudig en snel, Tip: Geschenkverpakking is wit doosje met roze strik en dat heeft veel minder niveau uitstraling dan het sieraad zelf

Mooie kwaliteit

De armband is nog mooier dan verwacht omdat hij, zoal omschreven, mooinom de pols valt

Great

I needed a ring sizer and Diamond Point offers a hassle-free option that arrived very quickly. Thank you.

Verfijnd!

Mooi fijn ringetje besteld, speciaal op maat gemaakt voor mijn dochter. Zij past het helaas niet. Gelukkig pas ik het, het is namelijk te mooi om terug te sturen.

Aparte belevenis, bestellen eenvoudig .

Vriendelijke medewerker En zeker bereid om mee te denken

Top gereageerd op wanprestatie Postnl

Bestelling is eindelijk ontvangen. Ik neem aan dat dit niet aan DP is te wijten maar aan PostNL. Wij waren zeer teleurgesteld omdat het gaat om een cadeautje voor de 21 e verjaardag van onze kleindochter. De reaktie van DP is top en wij zijn inmiddels over de teleurstelling heen. Zo hoort een bedrijf te reageren.

Mooie collectie

Mooie paar parel oorbellen gekocht. Komt helemaal overeen met de omschrijving en plaatje en redelijke prijs. Binnen 2 dagen geleverd.

Geweldige ketting en snelle levering

Zeer tevreden.

Zeer zorgvuldig bedrijf

Geen enkele negatieve ervaring. Service uitmuntend

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.