Dames die hun uiterste best doen om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. ECHT TOP !!!!!!!!!!
Wat fijn Ellen dat u tevreden over onze service bent. Bedankt voor de review!
Eerst in de winkel bekeken daarna online besteld. Verwachtte order zou zijn augustus en 8 juli lag het klaar in de winkel. Ongelofelijk snel en top
Bedankt voor de mooie review en fijn dat wij uw sieraad toch eerder hebben kunnen leveren. Heel veel draagplezier ermee gewenst!
Online iets gekocht en dit in de winkel omgeruild. Erg vriendelijk personeel en krijg het gevoel dat het echt een klantgericht bedrijf is.
Wat fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor de review en heel veel draagplezier met het sieraad gewenst.
Heb een ketting laten verlengen, prachtig resultaat, werd steeds op de hoogte gehouden.
Wat fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor de review. Veel draagplezier met uw ketting gewenst!
prima levering en was precies zoals verwacht
Dank voor uw review! Fijn om te horen en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Ik ben in eerste instantie naar Diamond Point in Rotterdam geweest. Wat een waardeloze service daar zeg! Je krijgt Max 5 minuten (letterlijk) om sieraden te passen, daarna wilden ze door naar de volgende klant. Je koopt daar geen pakje boter hè, ik wilde een ring van rond de €500 kopen. Dat heb ik uiteindelijk maar online gedaan. Je wordt telkens goed op de hoogte gehouden over het proces van je sieraad en wanneer die uiteindelijk verzonden wordt. Overigens zou je bij bezorging je legitimatiebewijs moeten laten zien en een handtekening moeten zetten. Dat hoefde dus niet van de pakketbezorger.
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u deze ervaring heeft. Wij gaan er zeker mee aan de slag. Veel draagplezier gewenst met uw sieraad.
Prima service, uitstekende ervaring Snelle levering en na retourneren ook snel weer geld terug. Ik raad Diamond Point zeker aan.
Heel fijn om te horen! Dank voor uw review.
Neckless buckle quality is unaxeptable,does not hold properly.
Thank you for your review. We have contacted you personally.
Ontzettend goede, snelle service! De ring kwam heel mooi ingepakt aan!!
Wat fijn, dat u onze service als goed en snel ervaart. Dank voor de review! En veel draagplezier met uw ring toegewenst.
Ik heb positieve ervaringen met sieraden van Diamont Point. Voor ieders smaak is er wel iets moois en er zijn sieraden in diverse prijsklassen. Zo kun je altijd iets kiezen wat bij je past en dat is toch de bedoeling van een sieraad!
Wat fijn dat onze sieraden naar wens zijn. Heel veel draagplezier ermee gewenst en bedankt voor de fijne review.
Professioneel.
Wat fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Snele levering alles perfect
Bedankt voor de fijne review Johnny. Veel plezier met het sieraad gewenst.
Ik heb een prachtig uitziende armband gekocht welke na 2 dagen dragen al brak. Vervolgens keurig een nieuw gekregen (omgeruild) deze brak al na 1 dag dragen. Een prachtig armbandje maar ondraagbaar. (waarde 450) Nu zit ik met een papieren tegoed bon met dit bedrag en ben ook nog eens mijn bankcadeau van 100 euro (kortingsbon) kwijt Ik kijk dagelijks door de reclames die ik veel ontvang van diamondpoint of ik er iets bij vind zitten maar niets is naar mijn smaak. Gelukkig heeft Diamond point goed mee gekeken en naar een passende oplossing gezocht! Goede service. En zeer persoonlijk
Wat fijn om te horen, dat het voor u naar tevredenheid is opgelost. Dank voor uw review en hopelijk tot ziens in één van onze shops of onze website!
Originele beoordeling
Ik heb een prachtig uitziende armband gekocht welke na 2 dagen dragen al brak. Vervolgens keurig een nieuw gekregen (omgeruild) deze brak al na 1 dag dragen. Een prachtig armbandje maar ondraagbaar. (waarde 450) Nu zit ik met een papieren tegoed bon met dit bedrag en ben ook nog eens mijn bankcadeau van 100 euro (kortingsbon) kwijt Ik kijk dagelijks door de reclames die ik veel ontvang van diamondpoint of ik er iets bij vind zitten maar niets is naar mijn smaak. Nu zit ik met een waardeloze reçu van 450 in mijn maag !
wij zullen telefonisch contact met u opnemen.
Zeer onvriendelijke verkoopster, moest erg lang wachten . En ze was erg slecht
Bedankt voor de review. Jammer dat u dit zo ervaren heeft. Er zal telefonisch contact met u worden opgenomen door ons.
Correct en snel geleverd top verpakking
Fijn om te horen! Dank voor uw review en veel plezier met het sieraad toegewenst.
Telefonisch goede toelichting, Meedenken over voorraad in de filialen goed, Retoursturen ivm ruilen andere maat eenvoudig en snel, Tip: Geschenkverpakking is wit doosje met roze strik en dat heeft veel minder niveau uitstraling dan het sieraad zelf
Dank voor uw review en de tip! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
De armband is nog mooier dan verwacht omdat hij, zoal omschreven, mooinom de pols valt
Hartelijk dank voor de review en veel draagplezier met uw mooie armband toegewenst!
I needed a ring sizer and Diamond Point offers a hassle-free option that arrived very quickly. Thank you.
Thank you for your review. Hopefully the ringsizer will helps you to find a nice ring.
Mooi fijn ringetje besteld, speciaal op maat gemaakt voor mijn dochter. Zij past het helaas niet. Gelukkig pas ik het, het is namelijk te mooi om terug te sturen.
Wat leuk! Dank voor uw mooie review en veel draagplezier ermee toegewenst! Hopelijk bent u inmiddels voor uw dochter ook geslaagd en weet u haar maat. Hebt u daar verder nog advies bij nodig, dan helpen wij u graag verder.
Aparte belevenis, bestellen eenvoudig .
Dank voor uw review en veel plezier met uw sieraad toegewenst!
Vriendelijke medewerker En zeker bereid om mee te denken
Dank voor uw review! Fijn dat u onze service als goed hebt ervaren.
Bestelling is eindelijk ontvangen. Ik neem aan dat dit niet aan DP is te wijten maar aan PostNL. Wij waren zeer teleurgesteld omdat het gaat om een cadeautje voor de 21 e verjaardag van onze kleindochter. De reaktie van DP is top en wij zijn inmiddels over de teleurstelling heen. Zo hoort een bedrijf te reageren.
Hartelijk dank voor de aanpassing van uw review. Ook wij vonden het heel vervelend. Het ging om een verjaardagscadeau voor uw kleindochter haar 21ste verjaardag. Gelukkig heeft u onze reactie gewaardeerd. Fijn om te horen!
Originele beoordeling
Bestelling is nog steeds niet ontvangen. Ik neem aan dat dit niet aan DP is te wijten maar aan PostNL. Niettemin zijn wij zeer teleurgesteld omdat het gaat om een cadeautje voor de 21 e verjaardag van onze kleindochter. Feestje is inmiddels achter de rug, maar helaas zonder ons cadeau.
Mooie paar parel oorbellen gekocht. Komt helemaal overeen met de omschrijving en plaatje en redelijke prijs. Binnen 2 dagen geleverd.
Dank voor uw review en veel plezier met uw parel oorbellen toegewenst!
Zeer tevreden.
Leuk! Fijn om te horen, dat u zeer tevreden bent. Veel plezier met de ketting toegewenst.
Geen enkele negatieve ervaring. Service uitmuntend
Dank voor uw review! Fijn om te horen, dat u onze service als uitmuntend beschouwt. Veel plezier met uw sieraad toegewenst!
In de Wolken 226
1186 BP Amstelveen
Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.