Snel en goed verpakt. Kado verpakking echt netjes.

Mooie producten maar onveilige manier van verzending

Ik heb vaker bij DP gekocht en de producten zijn mooi. Deze keer heb ik op de website een vrij dure ring besteld en deze is via PostNL verstuurd. Helaas zijn de afspraken (enkel aan huis incl handtekening) niet nagekomen en is het pakket enkele dagen zoek geweest. DP gaf aan dat het bezorgd was terwijl ook op camerabeelden niets te zien was. Uiteindelijk bleek het pakket aan de andere kant van het huis in de papieren kliko te zijn gelegd. Ik zal niet meer snel een product kopen via de website.

Ik heb een paar keer per mail of chat contact gehad met de klantenservice en kreeg snel reactie op mijn vraag .Ik heb ook afgelopen maandag telefonisch contact gehad met mevrouw Saskia, zij reageerde vriendelijk en heeft mij meteen geholpen. Mooie sieraden, super service.

Veel keus en makkelijk te bestellen

Online veel keus en makkelijk te bestellen.

Super attente service online en daarna in de winkel

Service om een sieraad aan te passen en de bestelling daarna in de winkel

Personeel niet heel vriendelijk en professioneel

Ik vond het personeel niet heel vriendelijk en niet heel professioneel (in Bijenkorf Rotterdam)

Fijne service en erg behulpzaam

Ik had een ring besteld voor ons 10 jarig huwelijk en met de medewerking van Saskia en collega's heb ik de ring op tijd mogen ontvangen. Ondanks dat de ring niet op tijd binnen was gekomen bij het centraal punt heb ik 'm toch nog de dag ervoor mogen ontvangen. Verder is DP altijd makkelijk telefonisch bereikbaar en zijn de medewerkers al te vriendelijk om je te helpen waar kan.

Kwaliteit & betrouwbaar

Uitstekend geholpen

Ik ben op een goede en vriendelijke manier geholpen.

Sneller levering van mooie sieraden. En goede prijs voor elke prijs klasse

fijn geholpen en goede informatie gekregen

Uitstekende service

De ring die ik had besteld was nooit aangekomen bij mij, ondanks dat PostNL wel had aangegeven te hebben geleverd. Na contact te hebben opgenomen met Diamond Point hebben zij mij goed geholpen en uiteindelijk (na 2 weken) een nieuw exemplaar opgestuurd, deze is inmiddels binnen! Ontzettend tevreden over hoe Diamond Point mij te woord heeft gestaan in dit proces.

Super service

Goede site en snelle levering alleen jammer dat de kortingscode niet samen kon met de ING waardebon

Keurige levering

Keurige levering en snel

perfect

Zeer nette behandeling van de medewerkers en snelle reactie mbt de omruiling van het artikel. Alsmede mij er nogmaals attent opmakende dat er een bijbetaling dient te worden voldaan.

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting

Snelle en vriendelijke service

Mijn bestelling was snel binnen. Vriendelijk geholpen bij het ophalen.

Mijn mooiste ring sinds jaren!

Zo opnieuw doen bij een goeie aanbieding!

Prima service!

Had collier voor mijn vrouw gekocht ivm 15-jarig huwelijk. Helaas vond ze deze te opzichtig. De retourtermijn van 14 dagen was verlopen, maar gelukkig deden ze daar bij Diamond Point niet moeilijk over. Kreeg tegoedcode waarmee ik iets anders voor mijn vrouw kon kopen. Fijne ervaring.

Snel geleverd, mooi verpakt… een prachtige armband Helemaal blij mee

Prima ervaring.

Prima ervaring, zowel met een winkelaankoop als met een online bestelling. Mooie sieraden en een fijne actie met korting.

Erg mooi product en snelle service

Erg mooi product en snelle service. Enige minpuntje: Ik heb mijn bestelling bij een Diamond Point filiaal laten bezorgen. Deze was netjes bezorgd toen ik het ging ophalen, echter de bezorg-bevestiging kreeg ik per e-mail pas ‘s avonds de dag nadat ik het al opgehaald had. Dit loopt dus helaas niet synchroon. Voor hetzelfde was ik voor niks er naar toe gereisd.

Heel goed !

Vriendelijk personeel zowel in de winkel als aan de telefoon ! Service is goed

Goede service Diamond point, slechte service PostNL

Vanuit Diamond point is alles goed gegaan. Wel zou ik als Diamond Point de service van PostNL evalueren. Mijn pakketje, ter waarde van €300, was gewoon door PostNL voor de deur neergelegd waarbij de bezorger zelf een handtekening voor ontvangst had gemaakt!! Ik heb bewust ervoor gekozen om te moeten tekenen voor ontvangst. Gelukkig heb ik goede buren, maar dit had heel verkeerd kunnen aflopen.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.