heldere website, snelle levering

makkelijk zoeken, duidelijke plaatjes en snelle levering

Levering was netjes en snel

Zowel in de winkel als online goed geregeld

Mooi sieraad, snelle levering, ben er blij mee.

Voldoet aan alle verwachtingen.

After sales en klantenservice is zeer goed!

Ring online besteld, werd de volgende dag al geleverd

Mooie ring van Joy!!!

Okay

Ik stond in de winkel een ketting uit te zoen en kon die niet kopen met de paaskorting. Ik moest dan online bestellen. Als ik dat deed kon ik de ketting niet meteen mee nemen maar pas als ik een mail van de bestelling had ophalen. Ik moest dus terug komen op een andere dag terwijl ik in de winkel stond, de ketting had uitgezocht en meteen wilde betalen Dat is toch geen service Mijn dochter wilde deze ketting graag. Anders was ik zeker niet terug gekomen. Het winkelpersoneel wilde de ketting wel mee geven maar dan zou het retourrecht vervallen. Hoe idioot!

Na eerste bericht, goede communicatie en oplossing

Hebben de ring in de korting van de week gekocht online. Hij valt weg tegen en de diamantjes zien er dof uit. Willen hem graag 18 mei in Amsterdam ruilen voor een ring met smaragd en diamant. Die is alleen wel 200 euro duurder. Hoop dat we de korting op de duurdere ring nog mogen gebruiken Dit had ik als eerste geplaatst. Op maandagochtend 9 mei. Na 2 uur kreeg ik een mail met een oplossing. Er werd goed meegedacht, ook de korting op de andere ring mochten we gebruiken. Dankzij de vriendelijke hulp zijn we nu 2 ringen besteld, wordt de korting gemaild en kunnen we volgende week hopelijk een mooie ring kopen. Dank alvast.

Geweldig!

Prachtige ring besteld en binnen 2 dagen was de ring er al. In de beschijving dtond 6 tot 8 weken.

Via website besteld en bij winkel opgehaald.

Advies van winkel gekregen over de maat, ring etc. Daarna thuis er nog rustig over nagedacht en een paar weken later laat in de avond online besteld . Laten bezorgen bij een fysieke Diamond Point en twee dagen later opgehaald. Werd nog mooi ingepakt.

Niet zo'n beste beurt

Ring besteld. Verkeerde maat geleverd. Ringmaat daar genomen voor de "zekerheid" bleek dus maat die ik al had opgegeven. Ben al jaren klant... Voelde niet goed, presentatie van ring...in een plastic zakje op de toonbank... Nee even geen diamondpoint meer.

Goed geholpen door Saskia v Leeuwen.

Keurige afhandeling!

Mn man had voor moederdag een ring besteld en betaald. De volgende dag was er een actie met 20% korting. Betaalde bedrag keurig teruggeboekt en de volgende dag met korting alsnog gekregen! Top geregeld

Top hulp en advies gekregen

Ik had een paar vragen over mijn bestelling en armband maten. Werd heel vriendelijk en professioneel geholpen. Heel erg tevreden zowel met de hulp als mijn bestelling.

Uitstekend!

alles verliep naar wens.

Snelle en veilige levering van een prachtig product

Snelle levering prachtige sieraden

Teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld en zal de aankoop terugbrengen naar de online winkel. De gouden details zijn zo dun en de sluiting is zo strak dat ik bang ben om hem een ​​tweede keer te openen. Dit product kan breken na de tweede of derde dag van dragen.

Tevreden

Zeer tevreden met het product. Ook de communicatie via de klantenservice was top.

Ik vind het prachtig zo moo.

Prachtige Juwelen.Erg mooi.

prachtige ring

Prachtige ring op maat gemaakt! Goede service en steeds update over de te verwachte leverdatum.

Prachtig product geleverd en een snelle en correcte bezorging

Goede en snelle service

Mooie producten en een stabiele goede en snelle service. Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Goed.

Fijne service, mooie artikelen. Verzending uitstekend.

Goede klantenservice snelle verwerking van retour

Mooi verpakt en een snelle afhandeling.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.