Alles was prima, alleen jammer dat ik de ring niet kon bekijken. Nu moet je 'm eerst kopen en retourneren als niet goed. Dit maakt het wat omslachtig.

Snelle afhandeling

Mooi assortiment én snelle levering

Werd aan de telefoon zeer goed geholpen

Werd met mijn vragen zeer goed geholpen en erg vriendelijk en een goede uitleg over het artikel

Schitterende ring

Gespaard en uiteindelijk een prachtige ring gekocht. Netjes verzonden en leuk ingepakt. Zeker een aanrader

Mooi product en goede service

Goede service, snelle levering

Snel bezorgd en mooi ingepakt, vrouw blij!

Top ervaring

Hele snelle levering, die discreet en vooral goed verpakt was

Perfecte service en goede levering

Via de winkel in Utrecht een mooie ring gevonden. Deze op advies van de verkoopster besteld in de goeie maat en thuis laten bezorgen. Omdat de datum van geven snel dichtbij kwam in overleg met de verkoper e-mail contact gehad met Diamond Point om te zorgen dat de ring op tijd binnen zou zien, dit was geen probleem. Het contact via de e-mail was duidelijk en ik werd netjes te woord gestaan. Levering was discreet en het pakketje was netjes verpakt. Kortom een dikke 10 voor de service en het product wat geleverd is.

heel positief

reageren heel snel op email, handelen dit ook heel snel af, prima bedrijf

Prachtig ingepakt en de volgende dag ontvangen

Duidelijke en gebruiksvriendelijke online shop!

Super goed

Prachtige ring

Secuur en leuk ingepakt en verstuurd.

Snelle levering, mooi ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Een goede ervaring

Snel en goed geholpen

Goede service en mooie sieraden

De service is goed en de sieraden zijn van goede kwaliteit.

Niets ontvangen

Er wordt een ervaring geplaatst! Helaas niets ontvangen.

Overall goeie ervaring

Heldere website waarop ik een cadeau heb gekocht voor m'n partner. Werd snel verzonden en verpakking (en inpakken) was goed verzorgd. Wellicht kan DP wel een melding maken bij PostNL dat het pakket naast de deur is gezet, terwijl ik had aangegeven dat het bij de buren mag worden bezorgd. Er is dus ook niet getekend voor ontvangst.

Professioneel en vriendelijk

Klant is koning dat is het gevoel wat je krijgt bij Diamont Point. Personeel altijd vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk, snel en behulpzaam

Goede klantenservice

Ondanks dat postnl mijn pakket niet bij mij heeft bezord, heeft de klantenservice er alles aangedaan om mijn geld terug te krijgen. Krijg vertrouwen om er opnieuw te bestellen!

Alles verloopt goed met de bestelling en ophalen in de winkel

Bestellen ging makkelijk. Snelle verzending.

Product zoals verwacht

Prima en snel geleverd

heel goed

alles perfect

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.