Mooie producten

Mooie producten, goede snelle levering. Zou voor mij persoonlijk wat meer producten in witgoud leverbaar mogen zijn.

Blij met het collier.

Jammer dat ik niet de ING punten niet kon gebruiken en een beetje sneu ook de 25 euro korting ook niet. Verder een beetje vreemd dat we niet op de hoogte zijn gehouden wanneer de pakketdienst kwam!!! Het ging tenslotte toch om iets waardevols.

Fijn

Prachtige ring gevonden, vriendelijke klantenservice en verzending is prima verlopen. Ik kijk uit naar een volgende bestelling.

Mooie ringen en goede service bij het omruilen voor andere maat

Zie titel

Product is prima, levering niet

De sieradenset was in werkelijkheid veel kleiner dan op de foto. Verder was het prima. De levering zou verzekerd aankomen bij mij, maar ondanks dat ik de optie niet afgeven aan de buren had aangevinkt bracht mijn overbuurvrouw mijn sieradenset een dag na afleverdatum naar mij. Ik had hier ook geen kaart van ontvangen van Post NL maar wel een email dat het pakket geleverd was. Als de buurvrouw het niet gebracht was, was ik mijn pakket gewoon kwijt. Dat vind ik een kwalijke zaak.

Goede en snelle service

Altijd mooie sieraden, die snel geleverd kunnen worden.

Meest slechte aftersales!

In de winkel keurig geholpen. Niet voor te stellen van een bedrijf zoals Diamond Point. Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd met een ring van Diamond point. Was helaas iets te groot daardoor moest de ring kleiner besteld worden, maar de manier waarop je door de klantenservice te woord word gestaan is arrogantie tot en met ! Bedankt!

Perfect Product, Fast Delivery, Nice Packaging

Perfect Product, Fast Delivery, Nice Packaging

Erg blij met het product, service en de levering

Altijd goede service.

Blij met mijn aankoop

Product is zoals op de foto’s. Snelle levering. Heel mooi verpakt. Kortom blij met aankoop.

pearl necklace

Beautiful pearl necklace, I love it.

Snelle reactie van klantenservice ivm kerst

Vanwege kerst tijdig een cadeau voor mijn vrouw besteld. Gedurende bestelling via online contact gehad met klantenservice over de retourtermijn. Direct reactie ontvangen met de bevestiging dat de retourtermijn verlengd was.

Wat ontzettend mooi!

Wat een prachtige collectie sieraden. Verzending ging ondanks de decemberdrukte goed. Mooi en stijlvol verpakt. Heel blij mee.

Goed en betrouwbaar!!!

Door de jaren heen kan ik alleen maar positieve geluiden laten horen!!!

?

Snel bezorgd, beeldschoon verpakt en het sieraad is in het echt nog veel mooier dan op de foto's! Heel erg BLIJ mee!!!

Grandioos!

Snelle levering! De sieraden waren heel mooi verpakt.

Mooie grote collectie en snelle levering!

Zeer ruime en mooie collectie, ik ben al meer dan 11 jaar tot volle tevredenheid klant.

Sieraden waren véél kleiner dan verwacht.

Zoals titel. Oorbellen lijken op foto véél groter, hierdoor was het zeer moeilijk om ze in te doen. Ook kettinkje past maar nergens.

Super!!

Hele snelle service!

Zie hieronder!

Wordt niet geleverd wat er besteld is! Dit is al de 2e keer!!

FAN-TAS-TISCH!!!! Wat een service!

Ben al jaren klant bij Diamond Point, altijd positief geweest over de service, klantvriendelijkheid en producten. Maar sindskort is dat veranderd... Diamond Point loopt de "extra mile" om klanten te helpen. De ring die ik mijn vrouw voor haar 40ste verjaardag had gegeven is gestolen. Tot onze grote verdriet konden we deze zelfde ring niet meer vinden in de online winkel. Dus Diamons Point gemaild en verteld over het vervelende voorval. Gelukkig hadden ze alles in hun systeem staan en werd meteen het altelier gebeld om te vragen of er nog eenzelfde ring geproduceerd kon worden. Het atelier was bereid om nog eenmalig deze ring te maken. Afstemming verliep uiterst prettig en wij zijn zo blij dat de ring (our precious :-) ) binnenkort weer gedragen kan worden door mijn vrouw. Bedankt Diamond Point voor de fantastische service!!! Dennis de Nijs

Klantonvriendelijk

Als trouwe klant ben ik uitermate teleurgesteld in de service en het fatsoen om een reactie te geven op een schriftelijke respons van een afwijzing. Voor de verjaardag van mijn vrouw van begin volgende maand heb ik begin november Queen Bee oorbellen gekocht voor een bedrag van Euro 535,00. De oordelen zijn tot op heden nog niet uit het doosje geweest en aan mijn vrouw gegeven. In de Black Friday Deal betreffende de Queen Bee oorbellen zag ik vorige week dat dezelfde oorbellen 20% goedkoper zijn dan ik betaald heb. Na telefonisch overleg met een medewerker van Diamont Point kreeg ik het advies om per e-mail het verzoek te doen om het verschil terug te krijgen. Na mijn verzonden verzoek krijg ik een dag later alleen reactie dat de termijn van 14 overschreden is en dat ik het daarmee moet doen. Ik vind het spijtig dat er geen enkel begrip getoond word door de medewerker van Diamont Point, dan wel aanbiedt om het verschil op enige vorm te compenseren door toepassen van coulance of het geven van een cadeaubon aan een trouwe klant.

Black friday

Geen genruik kunnen maken van deze korting omdat de korting niet automatische werd gedaan maar je moest handmatig invoeren en hierdoor kon ik mijn kadobon niet invoeren dus met al waardeloze ervaring.geen aanrader.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.