Black friday

Geen genruik kunnen maken van deze korting omdat de korting niet automatische werd gedaan maar je moest handmatig invoeren en hierdoor kon ik mijn kadobon niet invoeren dus met al waardeloze ervaring.geen aanrader.

Netjes en snel geholpen

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen, werd netjes te woord gestaan en snel geholpen. Mijn bestelling is snel geleverd en was netjes verpakt

Mooi ingepakt, alles netjes erbij (certificaat) helemaal top. Aanrader om online te bestellen.

Uitstekende service

Nadat wij een paar jaar geleden onze trouwringen hadden laten maken vond ik het nu mooi tijd om er iets moois bij te bestellen. De kwaliteit van de ringen is tot nu toe uitstekend. Van de nieuwe bestelling kan ik het nog niet zeggen want die word pas geopend met kerst. Goede prijs kwaliteit verhouding en de sieraden stellen nooit teleur.

Perfect!

Snelle levering, fraai verpakt als altijd. Bleek dat 4 dagen nadien de Black Friday aanbieding 20% korting gaf, deze werd zonder enige discussie per omgaande alsnog ook aan mij gegeven! Hulde!

Fantastisch!

Recent heb ik online twee travelcases besteld bij Diamond Point. Al een dag later werden ze bezorgd. Geheel boven verwachting waren deze fantastische doosjes, ook nog eens prachtig ingepakt! Zonder dat ik dit had aangegeven of gevraagd. Hierdoor had ik gelijk een prachtig cadeautje om te geven aan mijn moeder! Enorm fijn dat het team van Diamond Point met zoveel zorg en detail met hun verkopen omgaan, ook online! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Erg goedhena 2013

Correct

Omruiling sieraad perfect en snel afgehandeld

Snelle levering en goede afhndeling

Internetgemak

Praktische manier om thuis een sieraad te kopen.

Super !!!!

Snelle service …mooie ring … mooi verpakt !!

Prachtige armband gekocht. Heel erg blij mee.

Ca 2,5 jaar geleden een ring gekocht bij diamond point.

Ca 8 maanden na aankoop is er een diamant uit de ring gevallen. Ik kreeg de mededeling dat er een pootje was afgebroken door eigen toedoen. Bijzonder aangezien ik van die 8 maanden 6 maanden in het buitenland ben geweest en de ring niet heb gedragen. Uiteindelijk met veel moeite is de ring onder garantie gemaakt. Nu twee jaar is er op precies dezelfde hoek en een ander punt weer twee diamantjes uit. Weer terug gegaan naar de winkel waar de medewerker de ring onder de loep houd en aangeeft dat de ring er nog netjes uit ziet en ze er vanuit gaat dat het onder de garantie gemaakt gaat worden. Later krijg ik per mail te horen dat het atelier hier anders over denkt en ziet dat de ring beschadigd is dus ik de twee diamantjes kan laten vervangen voor €*** euro.

Langdradig

Poah wat duurt het lang als je iets bij diamond point besteld. Ik zou zeggen: als het niet op voorraad is, begin er niet aan...

Verschrikkelijke aftersales, klantenservice en retourbeleid

Onlangs heb ik een verlovingsring van meer dan **** euro besteld bij Diamond Point in Den Haag met ZEER slechte ervaring. Ik wilde bij nader inzien mijn bestelling retourneren bij het afhalen van de ring maar dit werd helaas 'afgekeurd' tot mijn grote verbazing. Een ring van meer dan **** euro aangeschaft waarbij ik het volledige aankoopbedrag niet terug krijg! Daarna paar keer contact gehad met klantenservice waarbij men keer op keer aangaf de teruggave van het aankoopbedrag niet te willen doen. Als oplossing geven ze een tegoedbon t.v.w. het aankoopbedrag wat voor mij erg belachelijk is en de klant min of meer dwingt om een aanschaf te doen uitsluitend bij Diamond Point. Achteraf kreeg ik een soortgelijke verhaal te horen van anderen die ook slechte ervaring hebben gehad bij een aankoop van trouwringen bij Diamond Point. Een echte nachtmerrie wanneer je bezig bent met de voorbereiding van je bruiloft en weet dat je de **** euro hard nodig hebt i.v.m. persoonlijk budget maar niet dit kan uitgeven omdat je nog een tegoedbon hebt bij Diamond Point... Wij raden iedereen af om ook maar iets te halen bij Diamond Point als je niet je tijd en geld wilt verliezen. Voor mij en anderen met slechte ervaring zal het in ieder geval een keer en nooit meer zijn. Anno 2021 zal het bedrijf zich echt moeten focussen op een betere klantenservice en (retour)beleid voor het creëren van betere klantbeleving om competitief te blijven op deze markt.

Snelle levering!

Snelle en goede service

Omruilen van groeibriljant is zeer prettig verlopen. Duidelijke telefonische instructie en advisering mbt de mogelijkheden.

Hele mooie armbanden, snel geleverd en heel mooi ingepakt.

Hele mooie armbanden, snelle levering en heel mooi ingepakt. Echt top!

Geweldige

Goed geholpen en vriendelijke medewerkster aan de telefoon .

Ik heb een beetje lang moeten wachten maar ben zeer tevrey

Goede ervaring

Ik kon de aankoopgarantie later in laten gaan ivm geven van het cadeau

Zeer snel verzonden,cadeau verpakking was ook geweldig.

Wat jammer is,dat bij retourzending de bestelnummers heel moeilijk te vinden zijn.

Zeer snelle levering

Via internet bestelling gedaan en binnen 2 dagen geleverd!

Goed geholpen na mijn kalcht

Ring gekocht, vorige jaar viel de diamant kopstuk eruit. Gelukkig gevonden en op eigen kosten gerepareerd. Binnen een jaar weer gevallen nu is de kopstuk kwijt. Reactie van diamond point Draagschade. Na mijn klacht hebben ze netjes contact opgezocht. Ik mag iets anders uitkiezen(aankoopbedrag).

Fijne kwaliteit en goede service

Ik ben al langer bekend met Diamond Point en ben altijd tevreden. Fijn ook dat ze snel leveren.

Top service, mooie ringen

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.