Klasse

Had al een mooie ring van DP helaas hadden ze geen oorbellen in de serie. DP mijn oorbellen helemaal op maat gemaakt. Deze kreeg ik van de week afgeleverd. Ze zijn prachtig!

heerlijk geholpen door Lydia Verhoeven-Kesselaar

Zo fijn geholpen. Met haar ervaringen heeft ze me super geholpen. Help mee denken om de juiste keus te maken. met vriendelijk groet, Mirande

Weinig meegedacht

Er werd door de klantenservice weinig meegedacht over een passende oplossing en er werd eigenlijk niet tegemoet gekomen. Ik verwacht meer van de klantenservice van een dergelijk luxe product. De sieraden van DP zijn de moeite waard, dus ik blijf wel klant, maar dit is wel een mindere ervaring.

Waardeloze aftersales

Meerdere producten gekocht. Maar nu nooit meer! Eind juli ring gekocht. Moest maatje groter worden gemaakt. Zouden er spoed van maken, zodat ik het toch binnen 3 weken voor mijn verjaardag zou hebben. Kreeg echter mail dat de ring naar het buitenland moet, omdat ze het hier niet kunnen. Dit zou 8! weken duren. Dus geen verjaardagskado. Daarnaast moet er nog 50 euro aan kosten betaald worden. Ik kon de ring nog wel in originele staat ophalen, zodat ik hem toch zou hebben voor mijn verjaardag en later laten vermaken. Echter toen ik in het filiaal in Rotterdam kwam bleek de ring al 3 dagen ergens in het buitenland te zijn... Als wij dit van te voren hadden geweten, hadden wij de ring nooit gekocht. Ondertussen bij Siebel diamanten oorbellen gekocht en daar zo ongelofelijk lief behandeld. Voor mij nooit meer Diamond Point!

Deze gouden oorringen zijn prachtig!

Mooie kwaliteit en waar voor je geld

Blij met de aankoop , alleen heel jammer dat ketting helemaal in de knoop zat bij aflevering ruim 2 uur bezig geweest om uit de knoop te halen ..

Vriendelijk, probleemoplossend te woord gestaan.

Uitstekend geholpen, jammer dat het product niet werd verzonden A. Omdat het bleef liggen in Utrecht B. Omdat koerier het vervolgens weer vergat. Het was een kado dat 5 min. voor aanvang weliswaar alsnog arriveerde. Maar gaf veel stress.

Ik ben tevreden, omdat het snel en netjes is afgehandeld.

Vriendelijk, nauwkeurig, snel, accuraat

Mooi ingepakt, certificaten erbij! Goede service

Vriendelijk, maar meer personeel is een pré

All round experience was goed. Vriendelijke medewerkster die ook echt de TIJD voor je neemt. Echter gaat dit ten nadele van de interesse in de producten. Er moet meer personeel in De Bijenkorf Rotterdam! Ik heb 3 kwartier gewacht om mijn product af te halen. Kom op zeg!

Geweldige service

Ring kon op mijn verzoek eerder geleverd worden toen ik uitlegde waar het voor was. Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen aan de telefoon.

Geweldige kwaliteit en professioneel verpakt

Snelle levering en prachtig verpakt met een certificaat erbij en een mooi doosje waar de ring in zat

Qua DP weer prima, qua PostNL minder prima.

Ik heb al vaker sieraden besteld bij DP en dat gaat altijd goed. Vriendelijk en professioneel bij klantcontact en bij online bestellen krijg je ook wat je op de afbeelding ziet dus betrouwbaar. Alleen PostNL vond het niet nodig om een mailtje te sturen met datum en tijdstip van bezorging waardoor ik niet thuis was toen ze kwamen. Moest dus naar een ophaalpunt. Ik weet niet of dit veel vaker voorkomt maar anders misschien een andere bezorgdienst gebruiken?

H ele mooie oorknopjes

Ben er heel blij mee

TOP

Goede weergave, makkelijke bestelling en mooie sieraden.

De bestelling liet veel te lang op zich wachten

Veel te lang moeten wachten. Over het bestelde sieraad ben ik zeer tevreden, erg mooi.

Goede ervaring met een klein minpuntje

Ik heb een prachtige unieke armband ontvangen van Diamond Point. Ben er heel erg blij mee. Het enige min puntje is dat ik er 2 weken op het moeten wachten. Hij moest nog gemaakt worden in het Atelier van Diamond Point. Hij was echter het wachten waard. Josette

Een ring van nog geen jaar oud vervormt, breekt en de garantie geldt niet

We hebben een witgouden ring met briljanten in augustus vorig jaar gekocht. Dit jaar breekt de ring (nog geen jaar oud). De klantenservice beoordeelt dat de ring niet onder de garantie valt en wil hem wel voor ons maken voor 50 euro. De ring bleek vervormd en dat zou dan niet onder de garantie vallen. Wat een ongelooflijk slechte kwaliteit en nog meer waardeloze service. NOOIT KOPEN BIJ DIAMONDPOINT

Ik krijg geen antwoord

Ik wil mijn product retouren vanuit België, daarvoor wordt er gezegd dat ik binnen de 14 dagen de klantendienst moet contacteren. Dit deed ik meteen. Na een week heb ik nog steeds geen antwoord. Dit is niet de dienst die mij beloofd werd. Ik hoop alsnog snel antwoord te krijgen...

Gekregen wat ik had verwacht

Na een vraag van mij hebben ze vlot geantwoord dat er later extra letters kunnen toegevoegd worden aan dezelfde ketting.

Koop al jaren bij jullie

Vraag: Doen jullie ook dit jaar weer een kortingsactie in november? Elke 2 jaar vergroot ik dan de groeidiamant van mijn vrouw der ring. In de Bijenkorf Amsterdam bij Diamond Point.

snel antwoord op mijn mail: snelle levering en retour service.

uitstekend

goede service door alsnog een online uitverkocht product te kunnnen bestellen via de klantenservice

Mooie armband prima geholpen

Mooie armband snelle reacties via mail goede service

Keurig geleverd

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.