Kwaliteit & uitstekende service

Bij Diamond Point heb ik het gevoel dat de sieraden van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast vond ik de verkoopster bij Bijenkorf Den Haag erg vriendelijk.

Mooi sieraad gekregen en keurig snel bezorgd.

De aanbieding van 50 euro korting bij de aanschaf van een sieraad vanaf 200,- euro heb ik meteen aangegrepen en iets moois besteld. Het langgewenste pareltje aan een gouden ketting is heel mooi. Zo is het nog eens leuk om iets te kopen!

Goede service, prachtige sieraden

Little drops, rosegoud met maansteen ring en collier besteld. Droomde ik al n tijd van. Nog mooier dan in de winkel en op de website. De steen lijkt van kleur te veranderen, afhankelijk van het licht, en lijkt soms zelfs transparant. Echt prachtig! Superblij mee!

Goed geholpen

Was goed geholpen bij het ophalen van me online bestelling.

Geweldig!

Fijne site, makkelijk bestellen, supersnelle levering. Petje af!

Good collection and swift service

Good collection and swift service

Prachtige sieraden, snelle service maar puntensysteem wel ingewikkeld.

Prachtige sieraden. Snelle service maar puntensysteem wel ingewikkeld (welke bon het handigste is om te gebruiken)

uitstekende ervaring

Correct afgehandeld

Ik kreeg mijn hangertje snel en prachtig verpakt.

Mooi sieraad ❤️

Prima service en een prachtig sieraad

Mooie oorbellen Goede service

zeer tevreden, aardige klantenservice

super snelle en goede service!

Mooie ring,vriendelijk geholpen.

Goede website

Ik ben zeer tevreden over de service bij diamant point

Ik kreeg een vriendelijke en meedenkende verkoopster in Eindhoven. Ben ook geslaagd voor hetgeen de bedoeling was. Heb het online besteld omdat ik dan een kortingsbon kon gebruiken

Keurige levering van de bestelling. Netjes verpakt!

...

Ik word.altijd heel vriendelijk en professioneel geholpen. Stuk voor stuk medewerkers die een goed visitekaartje zijn voor Diamondpoint

mooi product, snel geleverd

mooi product, snel geleverd, mooi verpakt, goede documentatie erbij. Jammer dat de tegoedbon di eik had niet geldig bleek voor aanbiedingen...

Geweldig!

Hele goede service en mijn ring is prachtig!

Zeer goede kwaliteit, snelle levering, mooi verpakt!

Sooo bad never buy here. This company is a scam

All my jewelry bought here breaks down without bearably having been worn. Service is totally non existent. Discounts are nice but their shit breaks without reason (or was already broken). They have literally told me their product is only supposed to last two years. Be prepared to loose your diamonds and necklaces without any service! Go to lyppens amsterdam super service and jewelry that lasts!

Prachtige sieraden binnen handbereik!

Omdat ik het lastig vond om online te kiezen heb ik twee verschillende oorbellen besteld. Fijn om dan thuis te voelen welke passend is voor de gelegenheid en welke niet... Heb deze terug gestuurd. De afhandeling daarvan is soepel verlopen. Bestellen via Diamond Point is een aanrader...

Snel en veilig geleverd

En een mooie armband rijker

Goede kwaliteit, maar komt niet overeen met afbeelding

Wij hadden een ring besteld en die zag er heel anders uit dan op de afbeelding. Het was namelijk meer een klein kettinkje die je als ring kon dragen. Verder zag hij er wel mooi uit en ook het steentje erop.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.