Het ging soepel bij mijn tweede aankoop. Levering was snel en veilig. De oorbellen zijn prachtig. Heel tevreden. Ik ga zeker een derde aankoop doen in de toekomst.

Ja prima ervaring

Super tevreden

Heel in goed in de winkel geholpen.

Mooie producten en goede service

Prachtig product afgeleverd en service over de levering het product was ook goed.

Prefecte service en bereidheid

Goede klanten service en prachtige producten

Mooie sieraden, snelle levering en goede service

Ik wilde graag een groeibriljant met meerdere diamanten kopen. Eerste keus was 5 diamanten, na ontvangst wilde ik er toch liever 7. Het terugsturen gaat uitermate makkelijk en wordt heel snel afgehandeld. Meteen de ring met 7 diamanten besteld, werkelijk prachtig! Mooie kwaliteit, snel geleverd, ingepakt als een waar cadeau! Maatvoering klopt ook prima!

Good

Size, looks and feel all great. the only thing was a bit disappointed is the box. I was expecting a better and nicer box in black.

Goed verzorgd en snel geleverd

Al weer een positieve ervarin

Het was het wachten meer dan waard

De levering van het sierraad duurde wat langer dan aangekondigd, maar het was het wachten waard. Prachtig sierraad, mooi verpakt en voorzien van duidelijke documentatie.

alles prima geregeld.

Na bestelling snel bezorgd door post nl.

Mooie sieraden

Fijne bediening.

Uitstekend!

Mijn oma was super blij met haar nieuwe collier, echt prachtige kwaliteit en heel netjes verstuurd.

Goede adviezen en goede productkennis van de verkoopster

Mooie collectie en heel goed, vriendelijk en deskundig geholpen bij het uitzoeken van een ring.

Prima en snel

Prima en snelle levering

Top in alles

Besteld, binnen 1 uur klaar voor levering en volgende dag ontvangen. Beter kan het niet. Petje af en complimenten

Ook online geholpen met retourneren van een groeibriljant en binnen 1 week gegroeid.

Geweldig!

Een paar keer contact gehad per mail. Super vriendelijk en goed geholpen.

Supersnelle levering, overzichtelijke website. Sieraden mooi ingepakt, onderhoudsinstructie erbij, helemaal prima!

Prachtig en perfecte bezorging

Erg mooi. Zeer blij mee. Snelle bezorging.

Super goede begeleiding en erg aardig

Heel netjes en goed geholpen!!

Goede service!

Goede service door de customer care. Veel prettiger dan de medewerkers van de winkel. Prachtig ingepakt! Echt een geweldige ervaring om het sieraad uit te pakken.

great

cant complain. fast and safe delivery

Mooi ingepakt en een schattige ring

Keurig verpakt en makkelijk te retourneren eventueel. Voor mij gelukkig niet nodig.

Service, oplossingsgericht

Klantenservice denkt mee in oplossingen, tailor-made advies. Vriendelijk en klantgericht personeel.

Super goede service, prachtig product.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.