Prachtig sieraad, perfecte levering

Prachtig sieraad, nog mooier dan verwacht. Verzending naar buitenland verliep zeer eenvoudig en vooral heel snel.

Gratis (0.01 euro) een ringmeter opgestuurd zodat ik zonder twijfel over mijn maat een bestelling kon plaatsen!

Super geholpen

De bezorging was snel. De armband was mooi.

Top service!

Ring kwam sneller dan verwacht

Puntjes

Tot in de puntjes goed geregeld

Mooie oorbellen zoals de foto

De oorbellen werden in een goede verpakking geleverd. Daarnaast waren de oorbellen zoals op de foto.

Emotioneel feestje bij het uitpakken....

Mijn oma is overleden en van mijn moeder mag ik een paar oorbellen uitzoeken, het verhaal achter de diamant die met pijlen en harten verbonden zijn raakt me en zo is de keuze snel gemaakt! Het is een emotioneel feestje bij het uitpakken van de met zorg ingepakte oorbellen. Oma en mama zijn nu wel voor altijd dichtbij.....

Heel blij met mijn mooie oorbellen

Heel blij met mijn mooie oorbellen en de snelle levering ervan

Fast delivered

I love the bracelet that i purchase and delivered fast with beautiful box. Thanks

Ik heb goede ervaring met Diamond Point

Ik voel me goed begrijpen en goed geholpen door de medewerkers.

Snel, mooi ingepakt, voltreffer.

Uitstekende service, cadeau was zonder te vragen prachtig ingepakt en snel verstuurd.

Snelle levering en de bestelling was netjes verpakt

Heb mijn bestelling in leuke verpakking ontvangen. Vond het te mooi om het open te maken. Top!

Super webside!

De Diamondpoint is heel snel met bezorgen. Top!

Snelle levering en afhandeling

Super.

Ketting besteld en zeer snel geleverd en mooi ingepakt. Een mooi cadeau voor jezelf.

Fijn shoppen van mooie producten

Fijn geshopt op de site, snelle levering en zo mooi ingepakt. ❤️

Goede service. Prima levering.

Goede en snelle service

Op de website van de Bijenkorf was de armband van Diamond Point uitverkocht en niet meer leverbaar. Op de website van Diamond Point zelf vond ik de armband die na aankoop al gauw werd geleverd. Top dus!

uitstekend

prachtig!

Ik had de ring een dag nadat ik hem besteld had al in huis! Ben er ontzettend blij mee. Het is een prachtige ring!

De juwelen zijn prachtig !! Het personeel in de winkel in Maastricht geduldig en vriendelijk !! De klanten service is vriendelijk en doet alles om het probleem op te lossen !!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, dat alle tijd voor je neemt en naar je luistert.

GREAT!!

Love the whole concept of Joy serie...

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.