Mijn ervaring met Diamond Point is goed. Mijn item is snel geleverd, zeer vakkundig en veilig ingepakt en met track en trace + mail updates verstuurd. Top! Ik had echter een vraag over mijn bestelling en daar werd maar summier op gereageerd, waardoor mijn vraag niet 100% was beantwoord. Daarom geen 5 sterren.

Alles goed, en goede telefonische service en supermooie verpakking

Gewoon helemaal goed!

Prachtige parelketting

Supersnel

Prachtig item. In de omschrijving ontbreekt de doorsnede van de cirkel, dat zou een fijne toevoeging zijn.

Snel,keurig verpakt.

Zeer snelle levering, netjes verpakt. En super mooie ring.

Ring zeer mooi, levering aangekondigd via mail en op tijd. Zo hoort het!

Veel te lange levertijd

Mijn bestelling zou 15 april klaar zijn ,maar uiteindelijk pas op 4 mei ontvangen

Geen fijn gevoel !

Geen informatie na mijn bestelling. Verzending duurt best lang . Artikel retour gedaan waarna ook geen informatie !

Niet de kwaliteit die wordt beloofd

Een fijne armband cadeau gekregen. Helaas van mijn arm afgebroken, laten maken... nog geen twee weken later op de plek waar hij is gesoldeerd opnieuw van mijn arm afgebroken en dit keer helaas op een plek waarbij is dit niet door heb gehad. Voor de tweede keer opnieuw de armband aangeschaft, omdat de armband een emotionele waarde had. Nu opnieuw mijn armband verloren...ik draag veel gouden armbanden en dit is de enige armband die ik ben verloren. Voor de kwaliteit en prijs waarvoor je de armband afschaft verwacht je zo iets niet, heeel jammer dit.

Top service.

Top service en snelle levering

vlotte en fijne service

Vlotte en fijne service.

Fijn en vriendelijk geholpen

Goed geadviseerd en blij met de service

Bestelling vlot geleverd

Plaatsen van bestelling was makkelijk en het product werd vlot geleverd.

Snel en netjes afgewerkt

Ik vond de reactie op mijn ingezonden mail, netjes beantwoord, de voorwerpen waren netjes verpakt, zeker de moeite waard

Super mooi!

Hele goede kwaliteit, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Super mooie ring in veel maten beschikbaar!

De verzending duurt te lang vergelijken met ander winkels maar de Diamond super mooi

We zijn door Lola heel goed geadviseerd!

We zijn blij met onze aankoop! Bitter en niet netjes dat ik drie dagen na mijn grote aankoop de aanbieding van 20% korting krijg! Ik vraag me af of ik daar niet alsnog gebruik van kan maken. Dat zou ik wel zo netjes vinden.

Eenvoudig en snel

Webshop is gebruiksvriendelijk en levering de volgende dag

Zeer teleurstellend

Afgelopen weekend voor meer dan 600,- euro aan sieraden gekocht, expres gekeken om een extra ringetje aan te schaffen zodat we het gouden hangertje cadeau zouden krijgen(krijg je bij besteding boven de 500,-). Zojuist de bestelling ontvangen zonder cadeau hanger, blijkt na gesprek met de klantenservice dat het niet icm gaat met de ing punten korting, iets wat (zelfs volgens de medewerkster van de klantenservice zelf)heel slecht staat aangegeven bij het bestellen(Klantenservice krijgt er meerdere klachten over en hebben zelfs gevraagd of het duidelijker op de site vermeld kan worden!!!!!) Erg jammer en erg flauw dat als je zo’n bedrag besteed je dan toch het cadeautje niet krijgt!

Snel en goed geleverd

Eenvoudig via website te bestellen en juiste en snelle levering. Artikel was ook heel netjes als cadeau verpakt.

Beautiful piece and awesome service

Just perfect what I exactly wanted. Customer service is also very accommodating which seldom happens nowadays.

Goed contact via de mail en een heel mooi sieraad!

Prachtig is de collier die ik bij jullie heb gekocht. Het is echt met zorg ontworpen en gemaakt in jullie eigen atelier, dat zie je. Ik ben er heel blij mee. Al veel complimenten over gehad. Hopelijk bestel ik volgende maand of die erna een tweede collier. Ik ben ook heel tevreden over jullie service en het fijne mailcontact.

vreemde gang van zaken

Prachtig collier,cadeau gekregen,maar niet zoals beschreven op de site,moesten 72 witte zoetwaterparels van 0,5gram zijn.Dochter telde later na. Bleken 68 witte zoetwaterparels te zijn. Bij reclameren werd het certificaat aangepast. Dus ipv 72 worden er nu 68 witte zoetwaterparels van 0,8gram in het certificaat beschreven. Vreemd daar het blijkt dat er bij zoetwaterparels van 0,8 gram minder parels nodig zijn om een ketting van 43cm lengte te maken. Althans op de site. Mail geschreven,niet beantwoord.

Snel geleverd, prachtig ingepakt en alles keurig. Sieraden zijn van geweldige kwaliteit

De communicatie over de voortgang is prima. En het sieraad is goed en mooi verpakt geleverd.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.