Advies gekregen over trouwringen kopen, had twee ringen besteld om te vergelijken. 1 retour.
Dank voor de review Suzanne. Veel geluk en draagplezier ermee toegewenst!
Post NL heeft een pakket (nog steeds niet) afgeleverd. Het gaat om een pakket met een ring voor mijn dochter, die vandaag haar 21ste verjaardag viert. Gisteren is alsnog een tasje, feestelijk gevuld met in elk geval de afbeelding enz bezorgd door een medewerkster van DP. Zo stond ik niet met lege handen. Geweldig! Ik had me nl neergelegd bij het feit dat dit pech was en hoop dat Post NL doorkrijgt dat zij de toevoeging aan het huisnr verwerken. Want ook dat is door DP wel goed gedaan. Nu nog echt de ring ontvangen en dan is alles goed. Maar de moeite die DP heeft gedaan, geeft zo’n goed en betrokken gevoel! Oprecht een mooie klantbeleving!
Nog gefeliciteerd met de 21ste verjaardag van uw dochter en dank voor de review. Leuk!
Na goed geïnformeerd en gepast te hebben in de winkel vervolgens online besteld. Snelle levering (3dagen). Ring zoals verwacht
Dank voor de review Nora! Veel plezier met uw ring toegewenst.
The quality of which I purchased is most likely perfect but I have not received it as fedex have misplaced it so do not have it . I am disappointed in that I am still waiting and hoping to get it as this will have put me onto alert as to whether I will buy again in the future.
Een deel van de bestelling is al geleverd Daar het om een verjaardagscadeau ging heeft een medewerkerster de ketting persoonlijk afgeleverd om te zorgen dat we deze op tijd hadden. Super aardig. Ketting is fijn van stijl.
Het website is duidelijk en je wordt voorzien van alle nodige informatie. Duidelijke bestelproces; in een mooie pakketje thuis geleverd.
Ik had van Diamond Point geen bericht ontvangen wanneer de bezorging zou plaatsvinden. En ineens werd er op een avond aangebeld dat m’n pakketje gearriveerd was...Dat vond ik wel vreemd
De ringen die ik online besteld had waren te groot , daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de Bijenkorf om ze te ruilen. Daar hadden ze niet de goede maar en zeiden ze dat ik ze zelf terug moest sturen en nieuwe ringen bestellen. Erg omslachtig en niet fijn omdat ik eerst moest betalen voor nieuwe ringen en een week daarna pas het geld van de andere ringen terug kreeg.
Uitstekend product ontvangen in perfecte staat!
Fijn om te horen Andre! Veel plezier met uw aankoop toegewenst.
Heel goed service en altijd mooie sieraden.
Leuk om te horen Shabnam! Veel plezier met uw sieraden toegewenst.
Snel verzonden en direct terugkoppeling bij retourneren
Dank voor de review Elisa!
En de telefoon werd op vrijdag überhaupt niet opgenomen, wat ik gek vind bij een juwelier.
Beste Peter, dank voor uw review. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen.
Perfect geholpen door de klantenservice. Een hele aardige mevrouw heeft mij geholpen, en er voor gezorgd dat ik een armband als cadeau voor het trouwen van mijn dochter toch nog op tijd had. Verder alles perfect, armband heel mooi ingepakt enz.
Fijn om te horen Fabrizio! Dat doen we heel graag. Veel geefplezier toegewenst en een mooie trouwdag voor uw dochter.
Helaas bleek de ring anders gesmolten dan op de foto, de rand met goud om de steen was veel dunner. Ook ligt de steen heel hoog waardoor je makkelijk blijft haken. Na contact bleek dat men hier niets mee gaat doen.
Jammer Marloes, dat het sieraad niet naar wens is. in een persoonlijke mail hebben wij contact met u opgenomen.
Heel klein hangertje, dat. Rond de 3400 euro zou moeten hebben gekost! Ik vi d dat moeilijk te geloven, het hangertje gezien hebbend. Verder heeft PostNL een pakje ter waarde van 1700 euro gewoon buiten op ons terras achtergelaten !
Jammer Francine dat de hanger niet naar wens is. In een persoonlijke mail zullen wij een uitleg aan u geven.
Sieraad is erg mooi, levering van het pakket wordt zonder aanbellen in het portiek gelegd. Iedereen had dit zomaar mee kunnen nemen. Dit pakketje dient gewoon aangenomen te worden.
Ik ben al jaren klant van Diamond Point! Geweldig Customer Service ! Saskia en Diana zijn twee toppers!! Mijn ketting is super mooi en de levering was heel snel!! Ben zeer tevreden! IsaMaria van der Schaaf-Lopes
Het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen. De artikelen werden snel geleverd. Veilig, met handtekening. De cadeauverpakking was mooi, onbeschadigd.
Dank voor de review Enno. Veel plezier met uw aankoop toegewenst!
Oorbellen zijn top. Alleen jammer dat de kortingscode die vermeld stond op de website niet meer geldig was. Diamond point heeft dit gelijk gecorrigeerd. Zij hebben een persoonlijke mail gestuurd en alsnog de kortingscode verrekend. Uitstekende service.
Fijn om te horen en dank voor uw review Johanna! Veel plezier met uw oorbellen toegewenst.
Originele beoordeling
Excellent customer service
Thank you for your review.
De ketting met briljant is prachtig! De levering was heel snel.
Beste Kawita, Dank voor de review! Veel plezier met uw sieraad toegewenst.
Ik zag drie mooie parelkettingen bij Diamond Point. Daar het om parels gaat die van nature wat kleurverschil hebben, had ik gevraagd of er foto's opgestuurd konden worden. Dat gebeurde al snel en ook aanvullende vragen werden snel beantwoord. Nu een snoer bedteld en ontvangen waar ik super blij mee ben. Na bestelling netjes en leuk ingepakt geleverd. Kortom: erg tevreden!
Altijd fijn om dit te lezen beste Annemieke. Wij doen ons uiterste best en vinden het dan ook geweldig om te zien dat de gast onze service als prettig heeft ervaren. Een hele fijne dag gewenst!
Eerst het positieve: de oorbellen zijn prachtig! Maar voor de rest: twee dagen na het bestellen (en betalen) een mailtje van DiamondPoint: er liggen nog oorbellen in het winkelmandje. Huh? Contact opgenomen om te vragen wat er aan de hand was: een computerstoring. OK, dat kan. Daarna een berichtje dat de oorbellen verstuurd zijn, maar geen track en trace. Zojuist het pakje door een bezorger van post.nl letterlijk op de deurmat buiten voor de voordeur gelegd, nog voordat we de deur open gesloten hadden zat hij al weer in zijn bus. Hoezo: ‘handtekening voor ontvangst’? Er is sprake van een misverstand mbt de beoordeling, er werd gevraagd om een beoordeling van de SERVICE van DiamondPoint te geven. Dat was dus idd een tegenvaller, al dan niet buiten hun schuld. Wat de PRODUCTEN van DiamondPoint betreft, die vind ik prachtig, getuige het feit dat ik al 20 jaar klant ben. En de MEDEWERKSTERS in met name de fysieke winkel in de Bijenkorf in Eindhoven zijn super (klant)vriendelijk. Dus, ter rectificatie: 5 sterren voor de producten en de medewerksters en 2 sterren - deze keer - voor de service.
Beste Edith, dank voor uw review. Er is een persoonlijk bericht naar u gestuurd. Veel draagplezier met de oorbellen toegewenst!
Originele beoordeling
De bestelde ring bleek veel smaller en ieler dan op de foto's. Prijs erg hoog voor die kwaliteit. Retour gestuurd.
Ik baal dat er geen retourlabel in verpakking zit. Moet weer bellen enz. Beter opletten! Maar heeft wel mooie sieraden!
In de Wolken 226
1186 BP Amstelveen
Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.