Slechte verpakking

Het collier is mooi ware het niet in elkaar gedraaid door de verpakking die meer bedoeld was voor een ring. Ik heb er een half uur aan zitten knoeien om hem uit elkaar te krijgen omdat het een cadeau was. Was het geen cadeau geweest had ik hem retour gestuurd . Mooie producten maar slecht verpakt niet voor herhaling vatbaar

geweldig

perfecte site, makkelijk zoeken maar vooral snelle bezorging!

Mooie collectie, snelle veilig verpakte discrete levering

Hele snelle service ! Binnen één dag sieraad afgeleverd en heel mooi verpakt !

Sneller dan bij de Bijenkorf, betrouwbaar

Het armbandje met diamanten was in 1 werkdag bezorgd terwijl dit bij de Bijenkorf 5 dagen zou duren. Het was heel goed verpakt en helemaal in orde. Ik heb vaker bij Diamond Point in de Bijenkorf dingen gekocht en wist niet zeker of diamandpoint.net veilig was, maar het is dus inderdaad exact hetzelfde en veilig en snel.

Supersnelle service en práchtige producten!

Binnen één dag werden de door mij bestelde producten schitterend verpakt gratis bij me thuis bezorgd! Ik ben heel blij met deze snelle service en zal de sieraden met trots dragen.

Goede service en prima product

Prima ervaring, goede communicatie en een heel mooi en authentiek product.

In alle aspecten straalt de kwaliteit.

Telefonisch was de medewerker vriendelijk en erg duidelijk. Online de bestelling gedaan, deze werd snel thuisbezorgd. Mijn dochter is erg tevreden met haar oorbel.

Uitstekende service!

Ik kan Diamond Point iedereen aanbevelen.

Netjes op tijd

En prachtig in gepakt

Mooie sieraden,goede kwaliteit,vlotte bezorging.

Op de foto ziet het er allemaal goed uit maar in werkelijkheid zijn de sieraden veeeeeeeeeeeeeel kleiner.

Zeer tevreden over de keuze en levering

mooie oorbellen, prettige klantenservice alleen post.nl legde pakje voor de deur zonder mij handtekening te laten zetten

Snelle levering, goede kwaliteit product

Het product was precies zoals gezien op de foto, snelle levering, mooi ingepakt en voorzien met echtheidscertificaat. Ik zou kopen bij diamond point aanbevelen bij mijn vriendinnen. Ruime keuze ook.

Ze zijn klantvriendelijk

Mijn ervaring met DP is dat ze altijd klantvriendelijk zijn, helaas de verpakking van mijn laatste aankoop, 'n paar oorbellen, was kapot en zwart, dat vond ik wel wat minder omdat ik weet dat ze het altijd mooi inpakken

Fout kan gemaakt worden het is de manier van oplossen wat telt!

Heb hier voor de verjaardag van mijn vrouw een mooie gouden ring met smaragden gekocht. Bestelling op 28 februari dus ruim op tijd voor haar verjaardag op 9 maart (levertijd 3-5 werkdagen) dacht ik nog. Op maandag 8 maart bel ik dat de bestelling er niet is, er is iets misgelopen in het proces bleek helaas. Echter via een koerier is nog maandagavond geleverd zodat alsnog op verjaardag 's ochtend vroeg cadeau kon geven. Zeer correcte oplossing en wat mij betreft is dat de manier om klanten te binden voor de lange termijn. Kan deze juwelier van harte aanbevelen en ik ga ook zeker meer sierraden hier kopen voor mijn vrouw en dochters.

Helaas niet al te best

De oorbellen die ik opgestuurd kreeg zijn TOTAAL niet wat ik ervan verwachtte. Ze líj́ken niet eens op wat de website laat zien. Het spijt me zeer maar jullie mooie website is niet wat het moet zijn. Ik ben erg teleurgesteld want ze waren echt heel erg duur. Ik hoop dat ik ze mag ruilen. Ik denk dat jullie gewoon de verkeerde oorbellen hebben opgestuurd. Heel jammer. Ik neem maandag contact met jullie op.

Behulpzaam en meedenkend!

Zeer behulpzaam. Klantenservice denkt mee en komt met goeie oplossingen. Snel handelen.

Fijn om te krijgen

mooi verpakt, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Positief

Mijn ervaring met betrekking tot het bestellen, betalen en verzenden is positief. Minder te spreken ben ik over de bezorging. Het was aanbellen en wegwezen voordat ik de deur heb kunnen openen. Het pakje stond naast de deur en voor iedereen zichtbaar.

Prachtige producten, goede site

Ik bestel zo nu en dan iets bij Diamond Point en altijd goed. Snel verstuurd, overzichtelijke site.

geweldig ervaring

had zondag avond een joy ring besteld en die was woensdag ochtend aan mijn hand.

Mijn pakket snel en keurig ontvangen. Vond het zo mooi ingepakt ook. Heel blij met mijn nieuwe diamanten ketting.

Veel keuze op de website en zeer snelle levering.

Ik vond jullie met rentepunten van ING, sindsdien kijk ik regelmatig op de website.

Zeer goede ervaring

Vanaf het gebruik van de site, de levering en het product uitstekend.

Alles is goed geregeld.

Ik heb een collier uitgezocht en besteld. Ik heb het snel ontvangen en het was leuk ingepakt.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.