Mooi product voor een mooie prijs

Duurt wel lang voor dat het binnen is maar dan heb ook wat!

heel goed

heel goed mooi verpakt en zeer snel geleverd dit was voor mij de eerste keer dat ik online iets kocht bij Diamand point ik koop al een jaar of 25 sieraden bij Diamand point alleen deed ik dat bij de bijenkorf in den haag en nu vanwege corona online

Super service

De communicatie is erg goed

Service gericht...snelle reactie en advies... mooie spullen

Zeer snelle levering

Zeer snel het pakketje ontvangen, prachtig mooi ingepakt! Klaar om te geven! Top!!

Super snelle levering. Idem wat betreft klantenservice.

Duidelijk antwoord op mijn vragen. De ring was er binnen 24u. Gewoon super.

Slecht

Ik heb de artikelen niet gekregen. Waarschijnlijk de schuld van de pakketbezorger. Mij wordt gewoon door Diamond Point gezegd: Je hebt het WEL gekregen. Pakketbezorger heeft het hoogstwaarschijnlijk aan een van mijn buren gegeven, terwijl ik had ingevuld dit absoluut NIET te willen. Gaat om een flink bedrag: ik ga hier zeker een zaak van maken, en ga nooit meer met Diamond Point in zee.

uitstekend!

Ik had een sieraad uitgezocht dat helaas niet leverbaar bleek. Vervolgens is er telefonisch contact met mij opgenomen om een alternatief te zoeken en ben ik zeer professioneel en prettig geholpen om het alternatieve sieraad tijdig geleverd te krijgen. Ondanks dat het oorspronkelijke cadeau dus niet lukte, ben ik erg goed geholpen met het vinden van een alternatief.

Snel en betrouwbaar

Gemakkelijk besteld en vervolgens op tijd geleverd

Geweldige service! Binnen een dag bestelling ontvangen

Ondanks Corona icm lockdown, goede service en behulpzaamheid om toch aankoop op tijd te leveren!

Erg goed geholpen!

Ik ben heel erg goed geholpen door een medewerkster. Ik voelde mij gehoord en begrepen. Heel erg bedankt!

Hele vriendelijk dame aan de telefoon Bestelling is echt mooi ingepakt. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag thuisbezorgd. Top!!

Geweldig.

Gemakkelijk te bestellen, snelle verwerking, vlotte bezorging en goed verpakt.

Snel en netjes geleverd en mooi ingepakt

Slecht

Slecht. Ik had aangegeven om mijn pakket niet bij de buren af te geven. En toch is mijn pakket met de oorbellen bij de buren 3 huizen verder afgegeven ZONDER hiervoor te tekenen

Snelle bezorging

Woensdag middag besteld, donderdag ochtend al in huis. Heel fijn dat je ING rente punten kon inwisselen.

Prachtige oorhangers in lila!

Ik koop al 20 jaar regelmatig een leuk sierraadje bij Diamondpoint, meestal in een van de fysieke winkels in de Bijenkorf. Dit was mijn 4e aankoop in de webshop. Het is natuurlijk altijd een gokje om iets te kopen van een plaatje. Deze keer was het een heel goed gokje, precies de oorhangers die ik leuk vind, qua formaat en qua uitstraling. Ik ben er heel blij mee en overweeg een tweede paar in een andere kleur te kopen.

Heel

Heel fijn echt een perfecte ring voor mijn wijsvinger

Fijne service, erg behulpzaam en reageren snel.. product was snel in huis.

Meedenkende customer service, elke keer weer

Meest prachtige collectie Goed advies, zonder pushy te zijn, in de winkel. Bij terugkomst met vraag over een DP ring, ook meteen even de andere ringen nagekeken en schoongemaakt. Maar ook customer service: in de afgelopen maanden hebben wij 2x een ring besteld voor onze dochters. Omdat de retourtermijn wat korter was dan de aankoop van de ring overleg gehad of dat verlengd kon worden. Dat ging zonder problemen en zeer vriendelijk behandeld.

Perfect geholpen

Erg goed geholpen bij de groei van de hanger voor mijn vrouw. Ondanks dat dit niet in de winkel kon en het verzenden niet optimaal ging aan de PostNL kant heeft het DP team er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat de bestelling toch op tijd bij ons was. Dank voor de service!

Prima meegedacht in deze tijd

Geen aanvullingen

Uitstekend!

Goede communicatie en uitstekende klantendienst!

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.