Mooi en goed verpakt!

Prima levering.

Bezorging

Snelle veilige bezorging

goed geholpen via chat, gevolgd door snelle levering

Vlotte levering en duidelijke, vriendelijke mail

Mijn vraag over een langere ketting is duidelijk beantwoord. Heb daarom de bestelling geplaatst, die snel is geleverd. Over vervolg kan ik nog niets zeggen.

prachtig oorbellen, voor een mooie prijs!

De oorbellen zijn verfijnd gemaakt en erg netjes afgewerkt, Het plaatje gaf een goed beeld van de werkelijkheid, de beschrijving zou specifieker mogen, of meer gedetailleerde beelden.

Service

Snel reactie op mijn vragen per mail. Meedenken in oplossingen. Razendsnel bezorgd. Geweldig verpakt, netjes voorzien van certificaten en onderhoudsmiddel.

Goed advies en mooie ring

Helaas was mijn vrouw d'r maat niet op voorraad. Het advies was om een kleinere maat te bestellen zodat ik toch een cadeautje had. En dan daarna in de goede maat bestellen.

Heb niets ontvangen

Tot nu toe geen pakket

Betrouwbaar

De juwelen zijn prachtig en de bezorging is bij mij snel en veilig verlopen. Zeker een aanrader!

Late levering en heel slechte bezorging

Helaas is het Kerstkadootje nog steeds niet bezorgd. Post NL heeft een berichtje achtergelaten dat het bij The Readshop (PostNL punt) in Amstelveen kon worden opgehaald. Daar aangekomen blijkt de winkel gesloten en wordt met een briefje op de deur verwezen naar Gebr Winters aan de Karel Doormanstraat. Gebeld met Gebr Winters. Zij gaven aan dat pakketje daar niet is maar bij Primera aan de Brink moet worden opgehaald. Daar aangekomen blijkt het pakketje er niet te zijn terwijl hun systeem nota bene aangeeft dat het pakketje er afgeleverd is! De vriendelijke mevrouw heeft mijn gegevens genoteerd en zal er achterheen gaan. Vanochtend een email van PostNL gehad dat het pakketje aangeboden zal worden bij Primera aan de Brink. We wachten maar weer af. Ook vanochtend een spam berichtje gehad van iemand die klaarblijkelijk weet dat er problemen met de levering zijn en mij vraagt een bijlage te openen, etc. Werkelijk heel erg slecht! Wij zijn erg teleurgesteld.

Klantvriendelijk

Via de chat ben ik snel, professioneel en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Bestelling verliep vlot en is prachtig ingepakt en super snel verstuurd.

SUPERMOOI hangertje

de bestelling via Diamond Point is netjes binnen de beloofde tijdmijn bezorgd en het is echt heel mooi!

Netjes afgeleverd

Netjes en keurig afgeleverd

Goede service, netjes te woord gestaan aan de telefoon. Bestellen en levering waren goed

Briljant!

Twee paar oorbellen uit de collectie Queen Bee besteld. Voor de aanschaf had ik wat vragen. Deze kunnen tijdens openingstijden van Diamond Point via de chat worden gesteld. Buiten openingstijden kan gemaild worden met de vragen. Bij de chat komt er nagenoeg meteen antwoord, afhankelijk van het aantal wachtenden in de rij. Per e-mail komt er de eerstvolgende dag antwoord. Snelle reacties dus van de klantenservice, hele vriendelijke medewerkers, accurare antwoorden ook. Bestelprocedure is makkelijk en daarna wordt de klant goed op de hoogte gehouden hoe het verzendproces verloopt. Snelle levering, de sieraden waren mooi verpakt. Ik ben erg tevreden over de bejegening en de service. Met mijn aankoop ben ik erg blij, de oorsieraden voldoen geheel!

Goed!

Ondanks de ringsizer vooraf te hebben besteld, tóch een halve maat groter besteld nadat ik mijn bestelling binnen had. Maar verder erg tevreden. Snelle levering.

Snelle service mooie ring!

Binnen een dag in huis. Super mooi verpakt. Mooi certificaat. Helemaal top.

1 keer besteld, zou bij soortgelijke aankopen weer Diamond Point kiezen.

Account snel aangemaakt. Snelle reactie van de medewerkers op mijn vraag. Verder ook een snelle bezorging en de geleverde zaak was naar behoren. Er was nog een probleempje met een kortingscode dat meteen werd opgelost en werd verwerkt. Daarom dus een uitstekende service gekregen.

Eerst via de chat contact gehad. De reacties van de chat medewerksters waren snel, vriendelijk en duidelijk. Daarna bestelling geplaatst. Levering was snel en netjes. Dus erg tevreden!

Ring lijkt groter op impressie

De ring kwam mooier over op het plaatje. Ook de kleur van de blauwe stenen is in het echt veel donkerder dan op de impressie. Het ringetje is echt smal.

Heb mijn ring laten groeien en DP was canaf het eerste moment zeer behulpzaam en proffesioneel. Was even bang om hem op te sturen maar ook dat was top geregeld. Al met al een hele goede ervaring en ben erg blij met mijn nieuwe ring!!

Efficient

Je weet precies waar je aan toe bent, snelle levering, verzekerd:geeft veilig gevoel product: naar verwachting

Echt perfect!

Ik heb nu 2 keer een ring besteld en is zo goeie kwaliteit. De levering is ook uitstekend! :)

Kan niet beter

Altijd bereid toelichting en adviezen te geven

Op korte tijd 2 mooie ringen besteld en gekregen volgens planning. Ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten!!

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.