Mooi verpakt goed verzorgd en blij weer een closed forever armband te hebben

Overzichtelijk, snelle levering

Aangezien ik mijn ringmaat zelf niet meer wist en ik dit niet in de winkel kan opmeten, heb ik een ringsizer besteld. Dit bieden ze onderhand gratis aan. Het is snel verzonden en aangekomen. Prachtige sieraden op de site, dus zal in de toekomst vast en zeker nog wel eens kijken.

Heel tevreden!

Mooi verpakt en tevreden over het produkt

Heb t al weer teruggestuurd vandaag

Heb t al Weer terug gestuurd vandaag. T was totaal anders dan de indruk die ik kreeg op t plaatje.

Snelle en klantvriendelijke service.

Bij Diamond Point online een armband geregeld. Er werd ruim de tijd genomen om een gravure te regelen. Ondanks de huidige beperking ivm gesloten winkels een erg fijne service.

Prachtige sieraden

Prachtig op het eerste gezicht, maar beide armbanden kapot dat heb ik nooit eerder meegemaakt! Ik heb best veel sieraden en dit vind ik heel raar! Het is ook raar dat beide kapot zijn.

Mooie sieraadjes

Het hartje (hangertje) vind ik erg mooi Ringetje Joy viel iets tegen maar toch ook erg mooi ( was 160€) Snelle bezorging ,dus ook goed

Top !

Het is de 2e x dat ik hier online koop/bestel en laat bezorgen. Houden zich altijd ad afspraak en de producten zien er niet anders uit als de afbeeldingen.

Ontevredenen ik voel me opgelichten en zeer teleurgesteld!

Ik kreeg een mail met daarin 40% korting plus 10% extra korting. Toen ik de bestelling ging plaatsen en wilde afrekenen werkte de 10% kortingscode niet. Heb toen gechat met Julie van de helpdesk en die zei zodra je de bestelling hebt geplaatst ,stuur je een mail met je ordernummer naar info diamant point, dan regelen ze de korting als nog .Zo gezegd zo gedaan maar dit werd niet geloofd of geaccepteerd. Heb met Saskia van Leeuwen van de sales afdeling meerdere malen gebeld en gemaild ,maar ze bleef volhouden dat ik daar geen recht op had. Ik baalde gigantisch want ik werd niet geloofd en ik voel me als een hele goede klant van Diamont Point zeer bedondert.

Behulpzaam klanten centrum en tevens onduidelijkheid op de website.

De ring die ik had gezien en later besloot om aan te schaffen was soms niet te vinden op uw website. Op bepaalde momenten kon ik de beschikbare ring maten niet zien op uw website. (De ring stond aangeboden maar zonder ringmaten) terwijl mijn partner op hetzelfde moment de ringmaten wel te zien kreeg. Erg vreemd. Via een link of facebook werd my de ring en maten weer aangeboden.

Snelle levering, keurig verpakt

Mijn bestelling was correct afgehandeld en de ketting was heel mooi ingepakt. De ontvanger was zeer blij met het cadeau.

Artikel snel geleverd.

Mijn bestelling was er heel vlug

Snelle service en gratis bezorgd voor een kleine aankoop. "Gewoon" goed!!

Hele mooie sieraden

Ik ben zeer tevreden met mijn sieraden

Geen verdere toelichting

Snel besteld

Mooi bezorgd leuk verpakt

ik was teleurgesteld.

mijn bestelling kwam snel . Bij het passen brak steeltje van oorbel onmiddellijk af. Inmiddels teruggestuurd. Graag geld terug aub

Snelle levering en goede service

Mooie sierraden. De levering is net zo mooi verpakt als in de winkel. Netjes met certificaat en onderhoudsinstructie.

Slecht bereikbaar

Ik zou teruggebeld worden nadat mijn vraag na lamg chatten nog steeds niet beantwoord was en dat is nog steeds niet gebeurd.

Geweldig !

Hele snelle levering ! Super mooi verpakt en alles zat er netjes bij wat was aan gegeven !

Al meerdere juwelen aangekocht zowel online als terplaatse in de winkel in Eindhoven. Ben steeds zeer tevreden! Ook heb ik de juwelen laten testen of ze inderdaad wel het juiste karaat gehalte hebben en dit is zeer correct. Ik blijf vaste klant van Diamond Point. Ook zeer snelle levering!! Top!!

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.