Goede website, makkelijk zoeken en snel/veilig verzonden

De website van Diamond Point werkt goed en is duidelijk. Hoewel ik sieraden normaal gezien nooit online zou kopen, is mijn ervaring erg goed. De bestelde ring is exact wat ik verwacht had en is snel en veilig naar mijn huis verzonden. Hoewel de website 1-2 weken vermelde, heb ik de ring binnen 1 week mooi verpakt in huis. Heel blij mee!!

Snelle levering, mooi verpakt.

Mooi product, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd, prachtig sieraad.

super snel en correcte afwikeling

bedrijf houd je goed op de hoogte van de status van je bestelling, pakje kwam in een mooi wit cadeaupapiertje met een roze strik er om. Mijn pakketje was de volgende dag in huis, perfect!

Uitsteken

De afbeeldingen geven een goed beeld van het product. Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Een hele mooie ring gekocht

Ik heb in de sale een hele mooie ring gekocht. Ik ben er heel blij mee. En de prijs was erg aantrekkelijk.

Super snelle levering en goed geholpen!

Uitermate goede online site!

Diamond Point is uitermate correct! De sieraden vallen nooit tegen!

uitstekend

ik ben goed geholpen door de medewerkers van de helpdesk, uiterst tevreden

Prachtig ring en was heel snel geleverd.

Super geregeld

Dat is mijn ervaring , Heel snel binnen en mooi verpakt ,echt een cadeautje ,

ik had twee ing bonnen 125,00

Dus 2 bonnen van 125,00 'één order van ruim 600, 00 euro, accoord, de tweede 390,00 , dus 10,00 euro te weinig voor de voucher. De nwsbrief korting kon nergens worden toegepast!!

NEVER AGAIN

PostNL zegt dat mijn pakket is bezorgd. Ze waren niet bij mijn adres. Ik verwacht beter, dit is geen pakket van een tientje (€300 eigenlijk) maar de plaatselijke wijkkrant lijkt geleverd te zijn op een veel meer professionele manier. Ik koop nooit meer van Diamond Point tenzij het 100% duidelijk is dat jullie geen gebruik maken van de beunhazen van PostNL. Zelfs als ze komen later vanavond. “Pakket is bezorgd” is een leugen en ik neem contact op met jullie voor een terugbetaling als het morgen niet aankomt.

Vlot geleverd, mooi product

Prachtig armbandje

Mooi, dun armbandje

Snel geleverd en hele mooie kwaliteit

Snel geleverd en hele mooie kwaliteit

Ruilen was ook geen probleem en binnen 5dagen een nieuwe ring gekregen.

Snelle levering. Wat fijn is aangezien het toch om een behoorlijk bedrag gaat. Helaas was ik niet thuis dus is het pakket naar een ophaalpunt gegaan. Daar aangekomen moest ik meerdere gegevens laten zien (adres, legitimatie en handtekening). Ook dat vond ik erg prettig omdat het nogmaals om een hoger bedrag gaat, wil je niet dat ze het zomaar aan iedereen mee kunnen geven. Erg fijne ervaring met diamond point dus!

De klanten service is erg behulpzaam.

Contact gehad met DP medewerker om inruil groeibriljant te bespreken. Hele goede uitleg gehad, retour label gekregen waarmee ik briljant heb opgestuurd. Binnen 2 dagen een tegoed bon ontvangen incl. Link naar nieuw te bestellen briljant ontvangen Bestelling incl verzilveren van tegoed prima verlopen, alles duidelijk voorbereid door DP. Zeer tevreden

Op de website zag ik niet de oorbellen die ik in de winkel had gezien. Dergelijk kados koop ik normaliter in de winkel. Ik vind dergelijk persoonlijk kado geen product om onpersoonlijk online te kopen.

Positief

Snelle en correcte levering

Ik ben er blij mee.

Prima geregeld allemaal

Duidelijke site, makkelijk te filteren waar je naar zoekt, correcte terugkoppeling per mail en vlot verzonden.

Keurig op tijd binnen gekomen en netjes van te voren bericht gehad,

Jammer dat de oorbellen een beetje te groot uitvallen voor een knopje.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.