Tevreden

Makkelijk bestellen en afhandelen. Levering op afgesproken dag.

Prachtig sieraad

Snelle levering, certificaat aanwezig, prachtig sierraad.

Betrouwbaar

Post NL niet betrouwbaar. Het pakketje (met gouden ring) liet een post NL bezorger voor de deur liggen: op een verkeerd adres, niet eens belde aan. Dat ondanks het pakketje als “aangetekend” werd door uw bedrijf gestuurd. Jammer.

Wat een luxe uitstraling!

Een compleet verzorgd pakketje. Mooie verpakking inclusief de papieren behorend bij de ketting. Ik kan zo geen verbeterpunten bedenken

Aankoop ging moeizaam, hulp en afhandeling prima

Om de aankoop te doen ging het bij de korting niet correct. Na telefonische hulp is dat prima opgelost en de bezorging is op de goede dag en tijd gebeurd.

Goed maar niet zorgvuldig met afleveren

Is niet aan mij persoonlijk afgeleverd maar neergezet voor houten deur nu kost deze ring 400 — maar ik zou niet blij zijn als ik een duur sieraad bij jullie zou kopen en het word op de grond bij een deur neergezet

Top!!

Super snelle levering!

Geen problem met DP

Aflevering was zeer onzorgvuldig door Post NL. Bellen, pakje voor de deur, besteller reeds verdwenen, dus geen identificatie/afleveringsbewijs e.d. ????

Zeer goed. Snelle en nette levering

Discreet en snel. Sjiek verpakt. Goede voortgangsinfo

Gewoon goed

Duidelijke site en snelle levering.

Een mooie hanger kunnen vinden voor mijn vriendin, pakket werd snel verstuurd!

Een mooie hanger kunnen vinden voor mijn vriendin, pakket werd snel verstuurd!

Betrouwbaar, prijs duidelijk te zien en snelle bezorging. Ik heb vaker besteld via de website, altijd makkelijk en betrouwbaar.

Goede service. En de klantenservice was zeer vriendelijk. Super blij mee

Value for Money and great service!

No complaints and I got something customized for me. I am very happy with the result and the excellent service.

Altijd super goed!

Ik heb een aantal aankopen gedaan bij Diamond Point en ik ben altijd 100% tevreden over de service en over de producten. Dit keer voor het eerst een ring online gekocht, wat ik best spannend vond maar ook dat hebben jullie goed geregeld! Super snelle levering ondanks corona. Het product is als cadeautje verpakt en de certificaten zaten erbij. Helemaal blij!

Geweldige service

Wat een geweldige service, wat een topbedrijf Nog nooit meegemaakt, ik ben zo tevreden

Netjes geholpen en keurig op tijd gekregen.

Vanwege de Covid via internet besteld maar eerst even gebeld. keurig geholpen en de bestelling was op tijd geleverd.

Goed geholpen

Vriendelijke mensen leggen alles goed uit,luisteren naar de klant .

Degelijk

Website, zeker de zoek en filterfunctie werkt niet goed op een mobile telefoon. Na bestellen 2 weken niks gehoord, gebeld en toen horen dat men er mee bezig was. Misschien meer tussentijdse updates sturen. Ondanks het dure sieraad vroeg de bezorger niet om een handtekening en of legitimatie, dit kan eigenlijk niet bij dit soort dure diefstal gevoelige producten.

Geweldig!

De bestelde ring was binnen de verwachte levertijd bezorgd en ziet er mooi en goed afgewerkt uit! Helaas was de maat net iets te groot, dus heb ik de ring teruggestuurd en op het retourformulier genoteerd welke maat ik graag wilde hebben. Binnen een week was alles afgerond en had ik de ring in de juiste maat in huis. Al met al meer dan tevreden.

Fijn

Armband online besteld, ik had hem een aantal weken geleden al in de fysieke winkel gepast (in Den Haag), het personeel was daar erg klantvriendelijk en netjes in de omgang. Online bestelling ging goed en de bezorging was snel. Om het online shoppen nog makkelijker en fijner te maken zou ik graag meer echte aan-foto’s in de webshop willen zien, dus niet alleen een plaatje van bijv. een oorbel op een plaatje van oor geplakt, maar liever een foto van een model die de oorbel echt draagt (en dat dan ook close up). Dat maakt het makkelijker om in te schatten of ik bepaalde sieraden mooi vind staan of niet.

Snel en goed geholpen

Eerste keer op deze website gekocht... Niet extreem veel keuze maar we precies gevonden waar ik naar zocht :) Ik schrok alleen toen ik belde om te checken hoe lang de levering ging duren 5 dagen nadat ik had besteld. Was niet blij dat dit 4-6 weken kon zijn aangezien ik het over 5 weken nodig had... Ik dacht dus dat ik ver van te voren iets had gekocht. Maar ze hebben goed gehandeld en een aantal dagen voordat ik het nodig had, geleverd. Ziet er schitterend uit en schitteren doet het ook :) Erg bedankt voor de service en top producten

Goed en veilig

Bestelling kwam redelijk snel, zeer goed verpakt en veilig verzonden Item viel wat tegen in de werkelijk heid Mischien idee om de afmetingen ook te gaan vermelden?

mooie sieraden

voor de vierde keer iets besteld zoals gewoonlijk weer snel geleverd mooi verpakt ik ben zeer tevreden

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.