Gedegen kwaliteit, uitstekende informatievoorziening, mooi product!

Mijn ervaring met Diamond Point is geheel digitaal geweest. Via de website heb ik een aansluitring gekocht bezet met diamantjes. De levering zou minimaal 6 weken duren. Gedurende deze 6 weken ben ik af en toe op de hoogte gebracht van het vervaardigingsproces en de status ervan. Dat vond ik erg fijn (en attent). De levering heeft uiteindelijk minder weken gekost, dus ik had mijn ring eerder dan verwacht. Service helemaal top, levering top, communicatie over status van de levering top en het product is echt helemaal geweldig! Maar ja.. diamonds are a girls best friend..

Oke

De internetsite werkte niet direct was overbelast. s Nachts 0.500 werkte de site wel.

Ben goed geholpen werd ook goed op de hoogte gehouden van me bestelling

erg tevreden. Klasse

Klasse, hulpvaardig en vriendelijk.

Zeer discrete verzending

Professionele behandeling met certificaat en mooie verpakking.

Ik heb goed ervaring met DP. DP is professioneel

Awesome!

Super snelle levering, zelfs met de COVID en kerst drukte!

Oog voor wat niet goed is , gaan voor kwaliteit en service ( retourname)

Ring met schakel element voor edelstenen bleek niet te functioneren Retour genomen en aanzienlijk bedrag .....geld terug laten storten. Andere ring besteld , binnen 48 uur in huis , op Kerstavond gegeven

Retour gestuurd bijna 3 weken later nog geen bevestiging bev

Retour gezonden, niks gehoord

Snelle levering van artikel dat op vooorraad was. Fijne klantenservice. Deze is goed bereikbaar.

Snelle bezorging, goed verpakt

Niks op aan te merken

Professioneel en snel geleverd.

Zelfs in de drukke kersttijd vlot behandeld en snel geleverd. Informatie goed en professioneel.

Prettig en aangenaam

Diamond Point heeft prachtige sieraden, ben zeer tevreden, heb verschillende filialen bezocht en altijd prettig ervaren.

Hele snelle levering!

Binnen een dag bezorgd, goed en stevig verpakt en anoniem. :)

Keurige afhandeling

Zocht nog een armband voor de vrouw. Deze was op voorraad. Besteld en van begin tot eind overal netjes van op de hoogte gehouden. Netjes binnen de 2 dagen afgeleverd.

Geweldig goed

Zeer goede service in de winkel en bij telefonisch kontakt Ik ben tevreden over de sieraden en er word ook zeker goed meegedacht om een juiste keuze te maken . Ook afspraken over levertijd zijn duidelijk en kloppen ook goed

Uitstekende service

Uitstekende service, gepaard met kwalitatief formidabele producten.

Mooi verpakt

Goede informatie, snel verzonden en de ring was mooi verpakt. Kleur van de citrien was wel wat donkerder dan verwacht.

Prachtige kwaliteit en snelle, correcte levering

De producten zijn heel mooi, een lust voor het oog. Bestelproces verloopt snel en de levering was zelfs in deze drukke tijd, uitstekend qua planning. Diamondpoint delivered what it promised!

Super goede service

Ring besteld, Door de lockdown kon ik niet naar de winkel en helaas ook niet ophalen. Na contact gehad te hebben hebben ze er voor gezorgd dat ik de ring wel kon ophalen. Super hoe het geregeld was.

Top assortiment en geweldige sercice

Zelden een klantenservice meegemaakt die zo snel en attent is.

Zeer positief

Had een ring besteld en is zeer netjes verpakt binnen gekomen. Ook nog net optijd voor de kerst echt super!

Na een mindere ervaring, besteld product zou binnen 3-5 dagen bezorgd worden maar dat bleek uiteindelijk 6-8 weken te zijn zonder daar bericht van te krijgen, is het gelukt om binnen 1 dag een alternatief toegestuurd te krijgen.

Zeer goed geholpen na de sluiting van de Bijenkorf

Stuurde een e-mail werd snel op gereageerd.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.