Beautiful jewelry designs.

My fave jewelry store! i have purchased few times already.

Hier is de klant nog echt koning

Fantastisch en snel geholpen door het sales team. Het team is oplossingsgericht, denkt met je mee, antwoorden snel en zijn zeer attent. Wat een service!

Snelle levering, mooi verpakt, helemaal prima!

Alles keurig geregeld.

Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd, super snel. Bestelde keurig verpakt was echt een cadeautje.

Precies op tijd voor Valentijnsdag geleverd

Ik heb oorbellen besteld, 3 dagen voor Valentijnsdag en ze werden keurig zoals op de website stond 1 dag van te voren geleverd.

was prachtig!

10/10

Geweldige reactie

Het is heerlijk om een fijne reactie te ontvangen als je je meldt met een opmerking. Beleeft en begripvol. Je voelt je gehoord en ook geholpen. Alles verliep voorspoedig, met zorg en snel. Ja hoor een bedrijf om zeker iets te bestellen.

Prachtige armband

Aankoop zoals de foto laat zien, prachtig. Er was een probleem met een korting, werd zéér vakkundig en vriendelijk afgehandeld door Mevr. Maarseveen. Deze klant is dus zéér tevreden en blij.

op tijd geleverd

De oorbellen zijn piepklein in het echt. Had anders verwacht.

keurig geleverd.

Alles snel en correct.

Keurig

Snelle levering, mooi sieraad naar verwachting!

Het is een prachtige ring,heel mooi gemaakt

Erg goed

Mooi sieraad en hele snelle levering !

Prima dienstverlening!

Perfect, snelle levering. Helaas geen ING rentepunten vouchers meer

Zie titel

Echt een kadootje als je het pakketje thuis bezorgd krijgt! Heel feestelijk ingepakt met duidelijke informatie over het gekochte sieraad.

Alles was prima: bestellen, betalen, communicatie en levering. Verder mooi ingepakt!

Goed geregeld

Een betere communicatie rondom levering in filiaal zou verbeterd kunnen worden. Het was niet helemaal duidelijk of de bestelling al in het filiaal was.

Vriendelijke geholpen.

Online de bestelling gedaan. Bij vragen aan de telefoon werd ik snel geholpen. Met de antwoorden kom ik ook verder. Bij het ophalen in de winkel moest ik even wachten. Maar eenmaal aan de beurt werd ik vriendelijke en vlot geholpen. Artikelen werden laten zien en toen keurig ingepakt.

Alles goed geregeld

Altijd netjes op de hoogte gehouden

Heel fijn geholpen met zoeken naar een oplossing voor een bestelde ring. Professioneel en vriendelijk. Moeite waard om er iets te bestellen.

Beste service

Klantgericht, vriendelijk en behulpzame personeel. Hier blijf ik met plezier online bestellen.

Netjes verzorgd

Bestelling werd netjes verpakt geleverd, duidelijk certificaat erbij, een echt cadeautje

Online top geholpen.

Heel onbeschoft geholpen door een medewerker in Rotterdam. Online veel betere service

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.