Chapeau!

Meer dan tevreden over alles! Bestellen, bezorgen, informatie: alles verliep vlekkeloos dankzij het geduld en de bereidwilligheid van de medewerkers!

Ontzettend mooi, verfijnd, authentiek maar wel duur.

Positieve ervaring!

Prachtige sieraden

Snelle, goede en vriendelijke service. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst.

Te lange wachttijd en de ongeloofwaardugheid!

Iik liet de verkoopster duidelijk zien dat ik een bericht had gekregen om mijn bestelling op te halen. Zij stond er op dat moment alleen voor en maakte echt haast om de wachtenden te helpen!

Betrouwbare en fijne winkel

Met een gerust hart aankopen doen in een uitgebreide collectie tegen redelijke prijzen. Snelle levering, eenvoudig retour proces en feestelijk verpakt.

Alles keurig verzorgd

Geen op of aanmerking. Prima

Prachtige ring

Ik ben heel blij met mijn ring! Hij is prachtig! Heel verfijnd! Ook sneller dan verwacht geleverd.

Snel geleverde prachtige oorbellen zoals afgebeeld

Oorbellen besteld met Black Friday korting. De Oorbellen werden snel geleverd en waren echt zo mooi (zo niet mooier) dan afgebeeld.

Fijn geholpen en kreeg een flesje bubbels.

Anders dan verwacht

Het is een mooie ketting, maar wel echt veel kleiner en dunner dan ik had verwacht en dat vind ik jammer

Zeer mooie sieraden die snel en goed geleverd zijn

Bij Diamond Point worden kwalitatief goede sieraden aangeboden. Het is elke keer raak.

Uitstekend.

Mooie Black Friday korting!

Diamont Point heeft hele mooie juwelen.

Mooie juwelen in een handomdraai thuisgestuurd.

Perfect customer service by DP

Hello DP, Thank you very much for your customer service. I appreciate your help and support on the issue with my ring. Everything is good and I very much enjoy my jewellery now. I’ll come back for more items and collection. Best of luck!

Goeie service

Hele goede service en mooie sieraden

Mooie collectie, hele snelle service

correcte snelle behandeling en afdoening

correcte snelle behandeling en afdoening

Duidelijk en snel

Aantrekkelijke site, mooie producten en goede omschrijvingen van het product. Goede kwaliteit en snelle levering.

Teleurstellend

De bestelling werd snel geleverd. Echter. Online een sieraad kopen is toch lastig. Jullie omschrijving is natuurlijk correct maar als klant kun je je moeilijk voorstellen wat die omschrijving echt inhoud. Het colliertje was zo dunnetjes dat ik het aan mijn kleindochter heb gegeven ipv voor mezelf. Vandaar de 3 sterren.

fantastisch mooie ring

ondanks de black-friday gekte binnen een dag geleverd, inclusief foto van mijn ring voor de verzekering en mooi ingepakt wat een super service. dit is inmiddels mijn zoveelste goede ervaring met diamond point, kan het iedereen aanbevelen

Zeer tevreden, echt een aanrader

Heel blij met de zeer mooie oorbellen. De aflevering ging prima en zoals beloofd, echt op tijd. Direct telefonisch contact bij vragen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

Prachtige oorbellen

Mooi maar wel 2x zo klein als op de foto

Mijn parelhanger zat er niet bij . Een melding van mij en diamand point ging gelijk aan de slag

Geweldige service

Had wat problemen met het online bestellen van een ring om dat er een bepaalde maat niet op voorraad lek te zijn. Na mailcontact werd dit goed en probleemloos opgelost.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.