Pluspunten

Echt een top bedrijf

Locatie in het noorden van het land

Pluspunten

Zeer snel en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering; producten van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Iets minder mail zou welkom zijn. Heb nu 6-7 mails! voor 1 bestelling gekregen.

Pluspunten

Vakkundige en goede service. Een winkel waar je met een wat "bredere maat" direct op je gemak voelt. Informele en prettige bediening.

Pluspunten

Werd gebeld over maat. Toen ik toch verkeerde maat had werd ik wederom opgebeld om te kijken dat toch de goede maat verstuurd kon worden. Heb die nog niet binnen dus kan daar niet verder over oordelen.

Niet vanuit mijn kant. tot nu toe prima service die ik graag bij andere bedrijven terug zou zien.

Pluspunten

Goede klantenservice, vriendelijk, meedenkend, prima kwaliteit

Keurmerk? Misschien groter gamma?

Pluspunten

2 super leuke enthousiaste eigenaren Hans en Freek van all size. Altijd een gezellig praatje, en koffie/thee. Vriendelijk en discreet zijn ze, prettig als klant. Ze staan echt achter hun formule. Leuk! Wij komen er al lang ivm onze verstandelijk beperkte zoon Aaron, die zijn specifieke maat nodig heeft. Ze regelen het altijd voor ons, mocht de maat niet aanwezig zijn. De kleding die wij hebben gekocht, gaan behoorlijk lang mee, goeie kwaliteit dus! Ze hebben vaak een leuke en ook hippe collectie, leuke t shirts en truien / vesten. Zeker niet truttig, dat denk je vaak als je een maat groter nodig hebt. Kortom, een topzaak als je een mt/ mtjes groter nodig hebt als jongen/ man. Een aanrader. Overigens ook een goeie webshop! Hopelijk starten ze ooit een filiaal bij ons in Utrecht. Edwin&Natalie Kennedy

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en modern kledinglijn.

Indien bij een internet bestelling de gewenste maat toch niet aanwezig is, heeft het geen zin om dan maar een twee maten groter te sturen. Niet doen, dit heeft geen zin.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, denken met je mee. Top

Pluspunten

Goed service

Meer maten 4Xl

Pluspunten

vlotte levering

iets betere synchronisatie tussen online aanwezig zijn en daadwerkelijke magazijn vorraad

Pluspunten

Prachtige collectie, vlotte levering

Geen verbeterpunten

Pluspunten

zeer zeker eindelijk een web site die voor mij grote maten heeft.

op dit moment weet ik het niet

Pluspunten

Retourzendingen kunnen aangeven en checken op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk, goede internet shop, snel reagerend, mooie producten en niet te duur

geen

Pluspunten

de shirts waren te groot mijn eigen schuld verkeerd gemeten, heb ze terug gestuurd en had 3 dagen later mijn geld terug, dat maak ik wel anders mee,geweldig, ik kom zeker nog een keer wat bestellen!

Pluspunten

Snel thuis en doen wat ze beloven.

Pluspunten

Snel geleverd en is er iets niet op voorraad of uitverkocht dan wordt er meteen gebeld en het geld erg snel terug gestort! Toppie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie blouse,fijne kwaliteit.snel

jammer als je een bestelling plaatst dat er niet meteen vermeld word dat iets niet meer op voorraad is.

Pluspunten

snelle levering wanneer nodig persoonlijk contact

Assendorperstraat 130-132

8012 CC Zwolle

Over Allsize-webwinkel

In onze webshop bieden wij grote maten herenkleding voor stevige mannen met een maatje meer. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van collecties weten we elk seizoen weer een fantastische keus aan te bieden. Ben je een stevige man of wel "a great man" kijk dan lekker rond tussen alle mooie kleding die we bieden. De tijd van joggingbroeken voor grote mannen en stevige mannen is voorbij, hier vind je stoere jeans die je met toffe t-shirts kunt combineren. Ook als je sportief of juist netjes gekleed wilt gaan kunnen we je helpen en dat doen we met grote passie voor al onze klanten die inmiddels de weg goed weten te vinden naar ofwel onze grote maten winkel in Amersfoort ofwel de shop waar je nu zelf bent. Heb je vrienden die ook grote maten herenkleding dragen, wees dan een grote maat en vertel je maat over deze webshop.