Great service

Items delivered as ordered and at time stated. Great quality product

Super tolle und schnelle Lieferung

Alles einwandfrei

Great customer service

When the ski helmet I ordered was not available, they offered an upgrade at the same price. I received the helmet today and it is fantastic

Sehr gutes Produkt. Unterirdische Lieferung

Das CP Visier passt perfekt und lässt sich schnell montieren. Die Lieferung war allerdings unterirdisch. Der weit aufgerissene Karton wurde unsanft über den Zaun in die Einfahrt geworfen. Dafür gibt’s NULL Punkte.

Alles gut

Die Ware kam verspätet wegen GLS. Die Ware selber ist einwandfrei.

ja je kan een helm online bestellen

Ik was er niet gerust op dat je een helm online kon bestellen. Ik had er al tientallen geprobeerd in een winkel maar heb blijkbaar een atypisch hoofd. Geen enkele die paste maar die van de TopSnoShop was meteen raak! Merci!

Great service

Reached out and helped me redirect package to ensure delivery ahead of misdelivery and then provided excellent tracking data. Very impressed! JB

Duidelijke site

Jammer dat ik betaald heb voor levering op zaterdag, Terwijl de levering op dinsdag werd geleverd, ik begrijp dat dit aan post nl ligt

Top, vlotte bestelling vlotte levering

Aangename vriendelijke communicatie, snel antwoord op vragen. Bij niet beschikbaar online, best even contadct opnemen. Voorraad was groter dan zichtbaar op webshop. Zeer tevreden.

Uitstekende winkel met goede communicatie

Prima webwinkel, snelle reactie op vragen.

Ik ben prima geholpen, meneer wist waarover hij het had.

online bekeken wat ik zocht en daarna langsgegaan, middels een afspraak, om de helm te passen. Het is handig om, tijdens het maken van de afspraak, aan te geven naar welke modellen je voorkeur uitgaat. Dan liggen de helmen klaar. Het was even lastig de winkel te vinden..het is aan huis.

Gutes Angebot an Produkten, aber schlechter paketdienstleister

Gutes Angebot an Produkten, habe leider sehr lange auf die Lieferung warten müssen, da GLS ewig für den Transport gebraucht hat. Konnte die Produkte deshalb noch nicht testen.

Snel met reageren en top (snow) service!

Ik heb mijn helm hier besteld en bestel af en toe wat, maar wat mij iedere opvalt is dat de service super is! Dank Floris.

Kwalitatief materiaal en vlotte, vriendelijke service

Via mail stelde ik een vraag betreft het vizier dat op mijn helm is bevestigd. Ik kreeg snel een duidelijk antwoord op mijn gestelde vraag. Ik ervaar mijn contact met TopSnowShop als heel vriendelijk en correct. Bedankt Floris. Heel vlotte levering.

Ik had vergeten te melden dat de spullen bestuurd moesten , werd alsnog snel geregeld en zonder bijkomende kosten Superservice , dank daarvoor !

Super snelle service

Zelfs op zondag via whatsapp contact en advies en de volgende dag was mijn pakketje al verzonden. Heel blij mee!

Ware bisher nicht erhalten

Seit Tagen gibt es keinen Fortschritt bei der Lieferung. Ich bin echt sauer

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer slecht, geen levering en geen contact

Er wordt een levertijd beloofd van 1 tot 2 dagen maar na 2 weken wachten nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Herhaaldelijk mailen en bellen haalt niets uit want je krijgt gewoon geen reactie. Ik moet nog zien of ik mijn bestelling (optijd) ga ontvangen.

Ik heb het product nog niet ontvangen

Ik heb het product nog niet ontvangen

CP skihelme schrauben

Ich habe es am 22.11.24 bestellt und es ist bis heute noch nicht angekommen und es ist bereits der 06.12.24

Sehr gute Qualität, aber Lieferung nicht komplett.

Leider war die Lieferung unvollständig und ich habe dies per Mail am 28.11.24 reklamiert (fehlende Skihelmtasche) und noch keine Rückmeldung erhalten. Ich gehe aber davon aus, dass diese kurzfristig nachgeliefert wird. Mit der Qualität der Helme bin ich sehr zufrieden, auch ist das Wechseln des Visiers problemlos.

Sehr gute Beratung und schnelle Lieferung !!!

S.oben

Schnelle Lieferung aber älteres Produkt

Sehr netter Kontakt und super schnelle Lieferung. Leider war der gelieferte Helm schon 2,5 Jahre alt und so etwas sollte am Produkt gekennzeichnet werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fast, accurate.

Fast, accurate.

Great Service & Product

(UK buyer) very speedy service and great product would recommend both Top Snow Shop and the product.

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!