Leider wurde nicht das richtige Produkt versendet

Bestellt hatte ich das Helmvisier CP 07 Skihelm Visier photochromatisch - Cat. 1 - DL Vario Vario Multicolor Mirror Auf dem gesendeten Visier steht: DL Vario Lens Mirror Filtercategorie 3. Dazu ist wohl die untere Schaumstoffbefestigung defekt. Die Rücksendung ist etwas mühseliger als bei anderen Shops. Im zweiten Anlauf hat alles gut geklappt. Es gab sogar noch ein kleines Geschenk obendrauf. Sehr gute Reaktion glaube ich. Mit freundlichen Grüßen Karsten Drews

Pakketje kwam snel en keurig verpakt. En dat tijdens de drukke kerstperiode.

snelle en adequate reactie

Duidelijk verstand van zaken, snelle reactie , houden je goed op de hoogte van het bestelproces

Hele goede service

Ik had bestelling gedaan maar ik kreeg geen bevestiging van de verzending terwijl product op voorraad was. Ik heb gerappelleerd kreeg binnen de kortste keren antwoord. Verscheping en aankomst daarna was ook heel snel.

Super service. Snel en goed.

Goede service. Helm de volgende dag al binnen netjes gebeld dat er nog een na levering zou komen. Ook die wat daarna super snel binnen.

Na 2 uur was ik de helmpin voor het mondmasker al verloren. Een dag later de tweede (bij mijn partner). Snelle reactie op mijn mail ontvangen en ik krijg nieuwe gestuurd (die ik dan wel vast zal lijmen o.i.d.). Dat vind ik goede service. De skihelm tafel hanger is overigens super handig.

Oplossingsgerichte service

Nadat onze eerste bestelling niet aangekomen was en we nog maar 2 dagen hadden voor vertrek naar onze wintersport hebben ze gelijk actie ondernomen en was de bestelling alsnog de volgende dag binnen. Bedankt voor de goede service

Produkt noch nicht erhalten

Der Lieferdienst ist Scheisse die Leute können nicht lesen! Ich muss es irgend wo abholen, wenn ich für dass zeit hätte müsste ich es nicht bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zoals het hoort

Levering snel en zonder gedoe, binnen 2 dagen was de bestelling binnen.

Aanrader!

Mooie producten welke snel en volgens afspraak geleverd worden. Prijs helm gunstiger dan in andere winkels. Aanrader!

Prima klantcontact en goede service met snelle levering

Ik had een bestelling geplaatst die zeer snel werd geleverd. De bestelling bleek helaas niet te voldoen aan mijn verwachtingen. Bij telefonisch reclameren werd direct aangeboden om de bestelling te wisselen of m’n geld terug te krijgen. Top van SnowShop! Fam. Ligthart

erg goed

prima advies, comminucatie en een uitgebreid assortiment

top geregeld

zeer tevreden over de producten

top

IK had een skihelm besteld met 50% korting, die achteraf, helaas niet leverbaar bleek. er werd me voor hetzelfde geld, 3 betere alternatieven aangeboden. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de CP Camurai. die daarna ook nog eens snel geleverd werd.

Sehr gute Dienstleistung, alles perfekt verlaufen

effizient und sehr freundlich

Nichts zu beanstanden

Ware 4 Tage nach Bestellung erhalten, für nicht so computerversierte Menschen könnte man die Rechnung gleich in das Paket stecken, für mich alles i.O.

Snelle levering en snelle reactie op opmerking

Levering was de volgende dag al in huis en op een opmerking over de verzendkosten had ik direct reactie en werd top actie ondernomen.

Uitstekend!

Mijn vrouw en ik zijn hier beiden naar toe gegaan voor een CP helm met vizier. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor passen van de helmen en advies voor het vizier. Heel prettig! Met een goed gevoel allebei een vizierhelm gekocht.

perfect afgewerkt en goed geinformeerd

Snelle levering, goed product

Mooie tassen Na bestellen waren ze met een dag in huis

Bestellung von Kask Visier

Habe ein Kaskvisier bestell, falsches Model auausgeliefert!!! Zollgebühren von Fr. 35. erhalten . Hab reklamiert … Richtiges Visier erhalten … jetz erhalt ich von ups wieder eine Zollrechnung von Fr30.30… mir wurde zugesichert von Topshop dass ich nix bezahle …… bin sehr enttäuscht!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke website en snelle nette levering.

Duidelijke website en snelle nette levering. Een aanrader.

Prima advies

Ben prima geadviseerd, snel contact via Whatsapp. Enige minpuntje is dat de betaalde zaterdaglevering op maandag aankwam.

Perfect en héél snel en GRATIS!

5 jaar geleden een Casco fiets helm gekocht waarvan ineens het achterste stelwieltje om de hoofdband strak te stellen stuk ging. Overal gezocht naar een reserve onderdeel teneinde deze helm weer in goede staat te brengen, niemand kon mij helpen totdat.....ik Floris belde van Topoutdoorshop. Hij vond het erg raar dat zoiets niet meer te krijgen was en ging zijn best doen, hij kende nog wel wat mensen in Duitsland! Na enkele dagen kwam er een enveloppe door de brievenbus met het gewenste onderdeel, gelijk uitgepakt en past perfect! De helm kon weer netjes aangepast worden en kan nog enkele jaartjes mee en.....geen rekening bijgevoegd. En dat terwijl de helm destijds niet eens bij de outdoorshop gekocht was.....HULDE wat een prima service. Voor de aanschaf van komende "outdoorzaken" nemen wij contact op met Floris zijn shop!! DANK rob

Passt super die Farbe für mich

Bestens

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!