Altijd correct

Ik koop er al een paar jaar mijn spullen. Altijd worden de artikelen geleverd zoals omschreven en van goede kwaliteit.

Service en verstand van zaken!

Echt een top bedrijf. Goede service, ruime keus, verstand van zaken en vriendelijk! Dat is de reden dat wij zeker terug gaan komen!

good

good

Super vriendelijke!

Bedankt voor alle hulp.

prima service

Zijn prima geholpen met het aanpassen van de helmen

Goed advies en voldoende keuze

Na het passen van diverse soorten helmen en advies over welk vizier, ben ik goed geslaagd. De helm kon ik gelijk meenemen. Nu maar hopen dat ik er helm snel in gebruik kan gaan nemen.

Rasche Lieferung, Webshop Suche top

Das Auffinden der Visiere zu unseren 2 unterschiedlichen Helm war einfach und rasch möglich. Der Sportartikelhändler bei dem wir die Helme gekauft hatten, konnte uns über mehrere Monate keine Visiere für schlechte Sicht besorgen. In eurem Shop, dank ausgezeichnetem Aufbau des Webshops und eurem raschen Service innerhalb ein paar Tagen, haben wir nun die passenden Visiere!

Excellent quality!

Great company to deal with!

Topkwaliteit met een uitstekende service!

De fietshelm met vizier is top!

Goede service!

Goede service. Snel antwoord op de mail. Vriendelijk.

Perfect geholpen met leuke korting.

Ik had Floris de eigenaar gesproken over advies snowboardhelm met vizier. Helder en duidelijk uitgelegd naar de mogelijkheden. Hij had nog 1 carbon helm met fikse korting over. Blij dat ik gebeld had. Heb een CP carbon helm gekocht met vizier. Ding zit goed op mn hoofd. Goede aankoop.

Deskundig geholpen

Ik had interesse in een e bike fietshelm maar wilde deze niet op de gok kopen aangezien ik een bril draag. Bij Floris heb ik een keuze kunnen maken nadat hij mij geduldig en deskundig geholpen heeft bij het uitzoeken en passen in Nieuwebrug a/d Rijn. Hij gaf mij tips hoe de helm perfect moet zitten en heeft hem gelijk goed afgesteld. Floris kon mij ook goed adviseren over de verschillende vizieren. Al met al een bezoek meer dan waard.

God price quick service great product

My wife has a Casco ski helmet. |Mine is a Salomon. I envied her protective case. I was delighted to find I could purchase one separately. TopSnowShop delivered at a good price and quite quickly. We have only to hope we can ski next season with Covid 19 gone!

Zeer vriendelijk en deskundig.

Floris de eigenaar weet waar het overgaat, hij verkoopt niets waar die niet achterstaat. Wij zijn zeer tevreden over de adviezen en over het geleverde product ( cp helmen).

snelle levering, prima product

in de bevestigingsmail werd verder niet aangegeven wanneer het product verzonden zou gaan worden, zou misschien een tip zijn, net als een link naar het product dat je hebt besteld, nu staat er enkel een omschrijving, voor de rest ben ik zeer tevreden over de snelle levering en het product zelf, prima

Excellent service en goede productkwaliteit

In mijn vorige score gaf ik aan dat ik teleurgesteld was vanwege een foutieve levering. Vrijdags email gestuurd en maandag een reactie ontvangen met daarin aangegeven dat zij een fout hadden gemaakt en excuses. Binnen 3 werkdagen was het omruilen (GLS vervoerder) naar tevredenheid gerealiseerd. Dit bewijst de flexibiliteit en kwaliteit van dit bedrijf en in het bijzonder hun directeur Floris Boer. Met vriendelijke groeten. Wim van Rest

Heel tevreden

Onderdeel voor mij skihelm bestelt en binnen 3 dagen in huis.

Snelle correcte levering

Duidelijke website en snelle en correcte levering.

Mooi product.

Ben zeer tevreden over de behandeling van mijn bestelling en aflevering. Het product voldoet aan de verwachting die ook zo beschreven staat.

Top service, vlotte communicatie, zeer verzending

Sehr gut Qualität der Skihelm-Tasche!

Günstiger Preis bei guter Qualität! Super schneller Versand! Top!

Levering was niet goed, klantenservice zeer mager

Helaas is mijn ervaring met deze webshop niet goed. Het begon al met dat ik bij een product op de website een korting zag maar die niet gegeven werd. Daarna kregen we het pakket, gelukkig wel op tijd, maar niet compleet. Nogal een pijnlijk verschil, in plaats van 2 tassen zat er maar 1 in het pakket en daarnaast was ook het andere product anders dan verteld(daar had ik over nagevraagd..) Bij het melden van dit pijnlijke verschil kwam er een nogal lakoniek antwoord. Hmmm niet echt heel klantvriendelijk. Op een volgende mail heb ik nooit antwoord gekregen. Nee dit is niet klantvriendelijk en ik raad deze webshop dan ook niet aan anderen aan.

Prima website en snelle reactie op mijn vragen

Helm voldoet precies aan verwachtingen. Mail is snel en duidelijk beantwoord.

Correcte, klantvriendelijke en op maat dienstverlening.

Bij bestelling van de CP Carachillo had ik maat Medium () besteld. Dit omdat mijn maat 57cm betreft. Ook had ik bevraagd om een helmtas/hoes/zak erbijgeleverd te krijgen. Bij aanname van deze bestelling heeft een zeer vriendelijke medewerker contact met me opgenomen om te bevragen of dit de correcte maat is. Toen ik doorgaf wat mijn maat is, zei hij dat de CP maat Large beter zou passen. Hij nam voor de rest de opmerkingen door die ik bij de bestelling had geplaatst (voornamelijk de vraag naar een hoes, en de vraag om de levering tegen een uiterlijke datum te doen plaatsvinden) Bij tijdige en spoedige ontvangst van de complete bestelling, werd de hoes kosteloos bijgevoegd. Toen ik de helm voor de eerste maal paste, zat hij als gegoten. Ik heb een sterk vermoeden dat de Medium echt iets te klein zou zijn geweest. Bij deze dan ook een pluim voor de zéér klantgerichte en vriendelijke aanname en bespreking van de bestelling. Deze (web)shop raad ik dan ook sterk aan.

Snelle levering en website goed te volgen.

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!