Pluspunten

toen de bestelde rugprotector niet beschikbaar bleek te zijn, werd ik dezelfde dag nog gebeld. de medewerker in kwestie had pro-actief een alternatief voorstel (dit werd aangeboden tegen de lagere prijs vh eerst bestelde). na ontvangst (de volgende dag) bleek het alternatief prima te voldoen. dank!

aanbod op de site bleek niet up-to-date, waardoor het bestelde product niet meer voorhanden bleek te zijn.

X

Pluspunten

Pluspunten

Eens de vergissing was doorgegeven is alles netjes afgehandeld : omdat het order niet leverbaar was en wij intussen zelf een tas hadden gekocht tijdens onze skivakantie, zijn zowel het bedrag van de aankoop als de kost van de retourzending onmiddellijk terugbetaald. Verder kregen wij een kadootje toegestuurd voor het geleden ongemak, je voelt je dan als klant toch nog eens een klein beetje koning.

de link om het pakket te tracen werkte niet, misschien door drukte bij de koerier tijdens de feestdagen. De bestelling kwam wel tijdig binnen op kerstavond echter niet het bestelde product zat in de verpakking. Het was een snowboardtas ipv de bestelde skibottentas. Het was eerst niet zo makkelijk om iemand tijdens de feestdagen te pakken te krijgen om de vergissing te melden.

Pluspunten

Snelle levering. Skihelm met vizier is perfect voor mij als brildrager.

Pluspunten

Goede uitleg in een relaxte sfeer met een uitstekende service

Pluspunten

Excellente uitleg aan de telefoon over de CP skihelmen. Heb gefundeerde keuze kunnen maken. Prachtig product, perfecte pasvorm, topkwaliteit. Snelle levering. Niets dan lof.

Geen. Alles prima.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering!

Pluspunten

Ze nemen alle tijd voor je om te passen Kennis van zaken

Chaotische voorraad. Uiteindelijk nog een keer terug geweest om de verkeerde maat helm in de doos zat.

Pluspunten

stip geleverd

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst en hulpvaardige begeleiding bij het passen van onze skihelmen!

Pluspunten

Neemt de tijd voor je. Mogelijkheid tot passen Goed advies

Pluspunten

Hele vlotte service

Pluspunten

De prijs en het aanbod zijn erg goed

De bestelde helm bleek niet op voorraad, maar ik ben keurig ingelicht dat de bestelling later zou komen.

Pluspunten

Snelle dienst. Voordelige prijs.

Pluspunten

Wij zijn op afspraak een helm gaan passen, Floris adviseert goed en er is een ruime keuze aan helmen, kleuren en vizieren Super goede en snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Meine Ware wurde bis jetzt nicht geliefert! mfg Hannes Knoll

Schihelm Kask wurde nicht geliefert.

Pluspunten

duidelijkheid en snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Mogelijkheid tot ter plaatse passen van de skihelm. Ruime keuze. Goede uitleg van de opties zoals een vizier.

Pluspunten

Snel en accuraat. Vorig jaar een item willen bestellen voor mijn helm, helaas uitverkocht. 1/2 jaar later een mailtje gehad dat het item weer te bestellen was.

Geen!

Hoge Rijndijk 3638

2415 AD Nieuwerbrug a/d rijn

Over TopSnowShop.nl

TopSnowShop is al jaren Nr.1 voor je Skihelm met Vizier of zonder. Met ons aanbod van bijna 300 soorten skihelmen en skibrillen behoren we tot de grootste aanbieders in EU. We zijn gespecialiseerd in de skihelm met vizier, met zijn vele voordelen de skihelm van de toekomst. We hebben meer dan 250 soorten skihelmen met vizier van topmerken. Van het zwitserse top merk CP (beste vizierhelmen op de markt) kunnen we zelfs de skihelm met vizier op maat maken, met het gewenste vizier! Dit kan online, maar je kunt ook komen passen bij ons met deskundig advies. We helpen je graag!